Međunarodna edukacija

U tijeku prijave za edukaciju Making It Matter u Sloveniji; pokriveni troškovi prijevoza i smještaja

Konferencija

Međunarodna edukacija Making It Matter održat će se krajem rujna u Sloveniji. Treneri i stručnjaci partnerskih organizacija predstavit će novi alat mjerenja utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju. Troškovi su osigurani, a prijave traju do 13. rujna.

U Sloveniji će se od 24. do 26. rujna 2019. godine održati edukacija Making It Matter na temu mjerenja utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju. Organizira je Volonterski centar Osijek s partnerskim organizacijama iz Irske, Danske, Belgije, Njemačke i Slovenije.

Ova je međunarodna edukacija, koja će se održavati na engleskom jeziku, namijenjena volonterskim centrima koji provode ili imaju u planu provoditi inkluzivne volonterske programe, kao i svim organizatorima volontiranja. Partnerske će organizacije uz pomoć svojih trenera i stručnjaka testirati i predstaviti novi alat mjerenja utjecaja volontiranja na socijalnu inkluziju. Tijekom edukacije bit će predstavljene i priče uspješnih primjera inkluzivnih volonterskih programa.

Prijave traju do 13. rujna 2019. godine. Organizatori edukacije osigurat će prijevoz ili troškove prijevoza, kao i troškove smještaja. Dodatne informacije nalaze se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Rođendanska torta

Na današnji dan

Rođen Studentski.hr i profesionalni uspjesi njegovih volontera

Kao jedan od prvih, ali i velikih projekata udruge Studentski informativni kutak, nastao je portal koji je već četiri godine informativni centar za studente diljem Hrvatske. Na današnji je dan, 25. rujna 2013. godine, rođen Studentski.hr.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Događanja u Klubu Zona

Organizira se besplatna edukacija izrade Erasmus+ projektnih prijedloga

– Kroz teoriju i praktičan rad na samoj prijavnici, sudionici će se na edukaciji upoznati s osnovnim informacijama o programu Erasmus+ i primjerima dobre prakse. – ističe Kristina Tešija.

bruxelles

Profesionalno usavršavanje

ESN u Bruxellesu traži volontere; pokriveni troškovi puta, smještaja, tečaj jezika i džeparac

Do 11. ožujka traju prijave za dva volontera koji će raditi na organizaciji aktivnosti vezanih za mobilnost tijekom 12 mjeseci. Kroz EVS-ov projekt pokrit će im se troškovi puta do Bruxellesa, smještaj, javni prijevoz, tečaj jezika te mjesečni džeparac od 200 eura.

https://pixabay.com/photos/run-jump-girl-children-hooray-sky-1321278/

Studenti i djeca

Pozivaju se studenti na sudjelovanje u programu Čarobnog dana

Svi studenti koji su zainteresirani za rad s djecom mogu se prijaviti za volontiranje u sklopu Čarobnog dana koji se održava u Rijeci. Volonteri trebaju osmisliti radionice iz područja znanosti i umjetnosti za vrtićku djecu.

Centar za sigurniji internet

Prvi u Hrvatskoj

Otvoren Centar za sigurniji internet u Osijeku

U Osijeku je otvoren prvi hrvatski Centar za sigurniji internet koji se sufinancira iz sredstava Europske unije. Koordinator projekta je Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa J. Strossmayera u Osijeku, a partneri su Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Terrakom i Grad Osijek.