Ljetna škola udruge SKAC_ST

U tijeku prijave za besplatnu radionicu grafičkog dizajna i vizualnog identiteta

FESB zgrada

Studentska udruga SKAC_ST u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća.

Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako nastaju plakati, a kako web-stranice? Što su to web-aplikacije i kako ih izraditi? Odgovore na ova i još mnoga pitanja imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u prostorijama FSB-a u Splitu u sklopu projekta pod nazivom Summer School of Visual Identity and Graphic Design. No nemoj da te naziv zavara, sve radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te, naravno, s obzirom na to da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!

Studentska udruga SKAC_ST već drugu godinu za redom u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća. Nastojat će te podučiti uporabi osnovnih alata Adobe Photoshopa koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet – od boja i linija pa sve do perspektive i layera. Visokokvalificirani predavači iz firmi Microsoft i Tech City potrudit će se prenijeti ti raznoliko znanje i iskustvo koje su stekli nakon godina rada. Budući da je, kako smo već rekli, grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, te kako se izrađuju web-aplikacije pomoću ASP.net, naći ćeš nešto za sebe.

Radionice su otvorenog tipa, ali je potrebno prijaviti se kako bi ti organizatori mogli pripremiti vrijedan poklon! Sve dodatne informacije provjeri na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Muzej iluzija pretvara se u Muzej realnosti

Suradnja Muzeja iluzija i UNICEF-a

Odvažite se iskusiti realnost u Muzeju iluzija

Muzej iluzija danas i sutra pretvara se u Muzej realnosti, i to prvi u svijetu. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

SD Cvjetno naselje

SD "CVJETNO NASELJE"

Jednosatna radionica koja ruši predrasude o mentalnim bolestima

Radionicu će voditi studenti farmacije i medicinske biokemije koji će ti u samo 60 minuta otkriti što izaziva taj neobjašnjivi osjećaj potištenosti i tjeskobe.

SRCE logo

Besplatna edukacija

Nauči nešto novo - SRCE nudi besplatne online tečajeve!

Budite spremni za nove izazove, budite jedan od onih koji će na svom prvom radnom mjestu znati više od drugih jer je radio na sebi i izvan studija. Iako mnogi to zanemaruju, istraživanja pokazuju kako baš ta neformalna edukacija čini presudnu točku pri zapošljavanju. Iskoristite ove mogućnosti koje SRCE nudi.

desk

Informiranje i osnaživanje

Udruga Zamisli besplatno priprema osobe s invaliditetom za državnu maturu, prijave u tijeku

Udruga „Zamisli" pomoći će mladim osobama s invaliditetom u pripremama za državnu maturu i razredbene postupke za prijavu na fakultete. Prijave za sudjelovanje u aktivnostima zaprimaju se do 23. studenog.

Ohrid - naslovna

Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda Skopje

Studenti će raspravljati o ekonomiji i politici na ljetnoj školi u Ohridu

Svi zainteresirani za područja politike i ekonomije imaju priliku dio ljeta provesti u Ohridu u Makedoniji. Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda u Skopju u suradnji s AIESEC-om Skopje organizira ljetnu školu.