Ljetna škola udruge SKAC_ST

U tijeku prijave za besplatnu radionicu grafičkog dizajna i vizualnog identiteta

FESB zgrada

Studentska udruga SKAC_ST u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća.

Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako nastaju plakati, a kako web-stranice? Što su to web-aplikacije i kako ih izraditi? Odgovore na ova i još mnoga pitanja imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u prostorijama FSB-a u Splitu u sklopu projekta pod nazivom Summer School of Visual Identity and Graphic Design. No nemoj da te naziv zavara, sve radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te, naravno, s obzirom na to da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!

Studentska udruga SKAC_ST već drugu godinu za redom u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća. Nastojat će te podučiti uporabi osnovnih alata Adobe Photoshopa koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet – od boja i linija pa sve do perspektive i layera. Visokokvalificirani predavači iz firmi Microsoft i Tech City potrudit će se prenijeti ti raznoliko znanje i iskustvo koje su stekli nakon godina rada. Budući da je, kako smo već rekli, grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, te kako se izrađuju web-aplikacije pomoću ASP.net, naći ćeš nešto za sebe.

Radionice su otvorenog tipa, ali je potrebno prijaviti se kako bi ti organizatori mogli pripremiti vrijedan poklon! Sve dodatne informacije provjeri na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Tri predavanja, Time4Science

„Time4Science”

Na FOI-ju održane tri uspješne akademske rasprave

Tricia Alegra Jenkins, Michael Bošnjak i Marjan Mernik zaslužni su za tri uspješna susreta koja su se održala na FOI-ju u sklopu projekta „Time4Science”.

Radionica jezične manipulacije

Radionica jezične manipulacije

Naučite razlikovati informaciju od propagande

– Radionica je namijenjena studentima filologije, lingvistike, sociologije i novinarstva, ali i svima koji žele naučiti kako kritički pristupati informacijama i raspoznati informaciju od propagande. – poručuje lingvistica Ana Marković.

Komunikacija, posao, tim

Komunikacijom do uspjeha

Sudjelujte na besplatnoj radionici i naučite tehnike asertivne komunikacije

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.

 Biennale Mozaik Rijeka

Promišljanje umjetnosti

Riječki "Biennale Mozaika" otvara se prema novim umjetničkim formama

Udruga A.na.nas je pripremila novo izdanje projekta "Biennale Mozaika Rijeka". Ono uključuje grupnu izložbu, zvučno-mozaični performans te različite intervencije u javnom prostoru.

Kino na Ribnjaku

Filmsko ljeto u Zagrebu

Kino pod zvijezdama na Ribnjaku

Višestruko nagrađivani hrvatski dugometražni film "Moram spavat, anđele" redatelja Dejana Aćimovića imate priliku pogledati u Centru mladih Ribnjak 1. srpnja u 21 sat uz besplatne kokice i piće.