Sveučilište u Zagrebu

U tijeku prijave na novi poslijediplomski specijalistički studij na Arhitektonskom fakultetu

Arhitektonski fakultet Zagreb

Otvorene su prijave na novi poslijediplomski specijalistički studij na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a podnose se osobno ili poštom do 30. studenog 2018. godine.

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu otvorio je novi poslijediplomski specijalistički studij Arhitektura i urbanizam; Prostorno uređenje, ciklus Strateško planiranje i održivi razvoj. Upisi prve generacije su u tijeku, a uvjeti za upis jesu:

  • završen preddiplomski i diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski studij s ukupno ostvarenih 300 ECTS bodova ili završen dodiplomski studij
  • prosjek ocjena 3,0 ostvaren tijekom studija (ako kandidat ima prosjek niži od potrebnoga, nužno je priložiti preporuke dvaju sveučilišnih profesora)
  • poznavanje jednog stranog jezika.

Prijavi je potrebno priložiti:

  •  diplomu, odnosno ovjerenu kopiju
  •  prijepis ocjena ili dopunsku ispravu o studiju (ovjerena kopija)
  •  preporuke (ako je prosjek niži od 3,0)
  •  domovnicu i rodni list (izvornik ili ovjerena kopija)
  •  životopis
  •  odluku pravne osobe o plaćanju školarine (ako školarinu plaća pravna osoba)
  •  ako studij nije završen u Republici Hrvatskoj, potrebno je priložiti Rješenje Povjerenstva Sveučilišta u Zagrebu za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija.

Prijave su otvorene do 30. studenog 2018. godine, a podnose se osobno ili poštom na adresu: Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Kačićeva 26, 10 000 Zagreb. Program studija nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Af tulum plakat

Af tulum

Arhitektonski fakultet otvara svoja vrata najluđoj zabavi u gradu

Senzacionalni tulum Arhitektonskog fakulteta održat će se ove subote. Požurite po svoje ulaznice jer je njihov broj ograničen.

Isto

Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Inženjer; izvor: https://unsplash.com/photos/5fNmWej4tAA

Sveučilište u Zagrebu

Otvoreni upisi za specijalistički studij Ekoinženjerstva

Raspisan je Natječaj za upis na Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij “Ekoinženjerstvo”. Prijave traju do 31. kolovoza.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Poslijediplomski sveučilišni studij

HKS dobio dopusnice za izvođenje doktorskih studija

Hrvatsko katoličko sveučilište u Zagrebu od sljedeće akademske godine počinje izvoditi poslijediplomski sveučilišni studij povijesti i sociologije.

Učionica na Sveučilištu Sjever

Visoko obrazovanje

Poslijediplomski specijalistički studij Poduzetništvo i EU fondovi uskoro na Sveučilištu Sjever

– Razlozi za pokretanje ovog poslijediplomskog specijalističkog studija višestruki su i ogledaju se u potrebi gospodarstva za većim brojem visokoobrazovane radne snage, približavanju standardima Europske unije te sve većoj potrebi privatnog sektora za kadrovima koji će osigurati stabilnost i konkurentnost poduzeća. – istaknula je prorektorica Hunjet.