ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ENC

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

Bilo da ste gledali serije u kojima glavne uloge igraju menadžeri ili odvjetnici koji rade u uspješnim tvrtkama ili samo želite naučiti kako dobiti nešto što želite, a da još uvijek ostanete u dobrim odnosima s ljudima, sada imate priliku vidjeti koje su tajne najboljih pregovarača. Europska udruga studenata prava Zagreb - ELSA Zagreb organizira natjecanje u pregovaranju ELSA Negotiation Competition koje je prva vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente.

Sudjelovati na natjecanju mogu svi studenti prava i ekonomije, a sudjelovanje na radionicama i praćenje natjecanja kao publika omogućeno je svim studentima bez obzira na vrstu studija. Natjecanje traje od 19. do 21. travnja 2017. godine u Zagrebu, a odvija se na engleskom jeziku. Prijave za natjecanje otvorene su do 10. travnja 2017. godine, a prijave za publiku do 15. travnja 2017. godine Sudjelovanje je na natjecanju besplatno.

Natjecatelji će tjedan dana prije početka natjecanja dobiti predmet pregovora koji je dio trgovačkog prava. Tako će natjecatelji dobiti više vremena za pripremu i istraživanje. ELSA Zagreb organizira i pripremnu radionicu neposredno prije službenog početka natjecanja. Prije početka pregovora natjecatelj, odnosno timovi, pripremit će taktiku, a tek se onda ulazi u fazu pregovora. Pregovaranje traje 60 minuta tijekom kojih će natjecatelji imati priliku pokazati svoje sposobnosti i dosadašnje znanje u pregovorima te će sklopiti sporazum ili raskinuti pregovore. Po završetku natjecanja, suci, iskusni odvjetnici i pregovarači iz Wolf Theissa, Atlantic Grupe i dr.sc. Saša Petar evaluirat će rad natjecatelja. 

ELSA Zagreb poziva sve studente i profesionalce da sudjeluju na radionicama 19. travnja koje će voditi iskusni stručnjaci, a to su prof. dr. Ines Carović, odvjetnica Tarja Krehić i ekspert u pregovorima Mario Buljan. Također, budući da se inače tečajevi o pregovaranju naplaćuju više tisuća kuna, ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane da dobiju zanimljive informacije o pregovaranju. 

Više informacija potražite na Facebook događaju, a prijaviti se mužete putem poveznice

Idejni je osnivač ovog natjecanja u pregovaranju Nikola Klasić, student prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu te ujedno i dopredsjednik Moot Court Competitionsa u ELSA-i Zagreb. Natjecanje se provodi u suradnji s odvjetničkim društvom Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG - Podružnica Zagreb. ELSA Zagreb u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje, Odvjetničkim uredom Krehić, fotografskim studijem Škljoc, eBookom024 i dr.sc. Sašom Petrom pripemila i bogati fond nagrada za najbolje natjecatelje. 

Komentari na članak

Vezani članci

Enter If You Dare

Natjecanje u sklopu MOL Grupe

Završile prijave za UPPP: 20 000€ studentima rudarskog, geološkog i naftnog inženjerstva

UPPP je međunarodno natjecanje iz područja istraživanja i proizvodnje nafte i plina (I&P) za studente rudarskog, geološkog i naftnog inženjerstva.

Dubrovnik Summer School

Međunarodna ljetna škola

„Dubrovnik Summer School“ omogućuje studentima da iskažu poslovne sposobnosti

Otvorene su prijave za međunarodnu ljetnu školu eSTUDENT-a koja će se održati u kolovozu. Svaki će polaznik steći potrebnu edukaciju i praktične sposobnosti koje su u današnjem poslovnom svijetu iznimno cijenjene.

Margan Tadeon

Literarni natječaj

Društvo studenata kroatologije „Cassius“ vas poziva da probudite književnika u sebi

Voliš pisati i prava si pjesnička duša? Pošalji svoj rad Društvu studenata kroatologije „Cassius“ i možda baš ti osvojiš nagradu za najbolji literarni rad.

Profesor ispred ploče

Iz fakultetskih klupa

10 stvari koje vam mladi profesori neće reći

Donosimo ti 10 zanimljivih stvari iz fakultetskih klupa – one koje profesori zapravo primijete ili misle, ali koje odlučuju prešutjeti.

Gledanje letka

Sveučilište u Zagrebu

Prvi rezultati: Erasmus+ studijski boravak za studente za akademsku godinu 2015/2016

Studenti koji nisu dobili financijsku potporu, ali su odabrani od strane svojih fakultetskih povjerenstava, imaju dvije mogućnosti.