ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ENC

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

Bilo da ste gledali serije u kojima glavne uloge igraju menadžeri ili odvjetnici koji rade u uspješnim tvrtkama ili samo želite naučiti kako dobiti nešto što želite, a da još uvijek ostanete u dobrim odnosima s ljudima, sada imate priliku vidjeti koje su tajne najboljih pregovarača. Europska udruga studenata prava Zagreb - ELSA Zagreb organizira natjecanje u pregovaranju ELSA Negotiation Competition koje je prva vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente.

Sudjelovati na natjecanju mogu svi studenti prava i ekonomije, a sudjelovanje na radionicama i praćenje natjecanja kao publika omogućeno je svim studentima bez obzira na vrstu studija. Natjecanje traje od 19. do 21. travnja 2017. godine u Zagrebu, a odvija se na engleskom jeziku. Prijave za natjecanje otvorene su do 10. travnja 2017. godine, a prijave za publiku do 15. travnja 2017. godine Sudjelovanje je na natjecanju besplatno.

Natjecatelji će tjedan dana prije početka natjecanja dobiti predmet pregovora koji je dio trgovačkog prava. Tako će natjecatelji dobiti više vremena za pripremu i istraživanje. ELSA Zagreb organizira i pripremnu radionicu neposredno prije službenog početka natjecanja. Prije početka pregovora natjecatelj, odnosno timovi, pripremit će taktiku, a tek se onda ulazi u fazu pregovora. Pregovaranje traje 60 minuta tijekom kojih će natjecatelji imati priliku pokazati svoje sposobnosti i dosadašnje znanje u pregovorima te će sklopiti sporazum ili raskinuti pregovore. Po završetku natjecanja, suci, iskusni odvjetnici i pregovarači iz Wolf Theissa, Atlantic Grupe i dr.sc. Saša Petar evaluirat će rad natjecatelja. 

ELSA Zagreb poziva sve studente i profesionalce da sudjeluju na radionicama 19. travnja koje će voditi iskusni stručnjaci, a to su prof. dr. Ines Carović, odvjetnica Tarja Krehić i ekspert u pregovorima Mario Buljan. Također, budući da se inače tečajevi o pregovaranju naplaćuju više tisuća kuna, ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane da dobiju zanimljive informacije o pregovaranju. 

Više informacija potražite na Facebook događaju, a prijaviti se mužete putem poveznice

Idejni je osnivač ovog natjecanja u pregovaranju Nikola Klasić, student prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu te ujedno i dopredsjednik Moot Court Competitionsa u ELSA-i Zagreb. Natjecanje se provodi u suradnji s odvjetničkim društvom Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG - Podružnica Zagreb. ELSA Zagreb u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje, Odvjetničkim uredom Krehić, fotografskim studijem Škljoc, eBookom024 i dr.sc. Sašom Petrom pripemila i bogati fond nagrada za najbolje natjecatelje. 

Komentari na članak

Vezani članci

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

veš

Teorija o studentskoj higijeni

Jesu li studenti doista tako prljavi?

Proizvođač deterdženata proveo je istraživanje o studentskoj higijeni. Rezultati su šokantni.

Pravni fakultet u Zagrebu

Otvoren natječaj

Stipendije za studentske razmjene na sveučilištima u Singapuru, Cincinnatiju i Novom Meksiku

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za dodjelu stipendija u svrhu studentske razmjene za ljetni semestar 2017./2018. akademske godine za sveučilišta Singapur, Cincinnati i New Mexico.

Lijenost

Crnogorsko natjecanje

Crnogorci se izležavaju za novce

Ležiš, ništa ne radiš i za to dobiješ nagradu od 300 eura?

Brigita Matić

Splićanka se iz Abu Dhabija vraća sa zlatom

Brigita Matić svjetska juniorska prvakinja u judu

Mlada Hrvatica doma se vraća sa svjetskom juniorskom medaljom zlatnog sjaja nakon pobjede u "tvrdoj" borbi protiv Slovenke Karle Apotekar.