ELSA Negotiation Competition

U Hrvatskoj se prvi put održava natjecanje u pregovaranju namijenjeno studentima

ENC

ELSA Negotiation Competition, natjecanje u pregovaranju, prva je vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente. Na natjecanju mogu sudjelovati studenti prava i ekonomije, dok sudjelovati na radionicama i pratiti natjecanje mogu svi studenti bez obzira na vrstu studija.

Bilo da ste gledali serije u kojima glavne uloge igraju menadžeri ili odvjetnici koji rade u uspješnim tvrtkama ili samo želite naučiti kako dobiti nešto što želite, a da još uvijek ostanete u dobrim odnosima s ljudima, sada imate priliku vidjeti koje su tajne najboljih pregovarača. Europska udruga studenata prava Zagreb - ELSA Zagreb organizira natjecanje u pregovaranju ELSA Negotiation Competition koje je prva vrsta ovakvog događaja u Hrvatskoj za studente.

Sudjelovati na natjecanju mogu svi studenti prava i ekonomije, a sudjelovanje na radionicama i praćenje natjecanja kao publika omogućeno je svim studentima bez obzira na vrstu studija. Natjecanje traje od 19. do 21. travnja 2017. godine u Zagrebu, a odvija se na engleskom jeziku. Prijave za natjecanje otvorene su do 10. travnja 2017. godine, a prijave za publiku do 15. travnja 2017. godine Sudjelovanje je na natjecanju besplatno.

Natjecatelji će tjedan dana prije početka natjecanja dobiti predmet pregovora koji je dio trgovačkog prava. Tako će natjecatelji dobiti više vremena za pripremu i istraživanje. ELSA Zagreb organizira i pripremnu radionicu neposredno prije službenog početka natjecanja. Prije početka pregovora natjecatelj, odnosno timovi, pripremit će taktiku, a tek se onda ulazi u fazu pregovora. Pregovaranje traje 60 minuta tijekom kojih će natjecatelji imati priliku pokazati svoje sposobnosti i dosadašnje znanje u pregovorima te će sklopiti sporazum ili raskinuti pregovore. Po završetku natjecanja, suci, iskusni odvjetnici i pregovarači iz Wolf Theissa, Atlantic Grupe i dr.sc. Saša Petar evaluirat će rad natjecatelja. 

ELSA Zagreb poziva sve studente i profesionalce da sudjeluju na radionicama 19. travnja koje će voditi iskusni stručnjaci, a to su prof. dr. Ines Carović, odvjetnica Tarja Krehić i ekspert u pregovorima Mario Buljan. Također, budući da se inače tečajevi o pregovaranju naplaćuju više tisuća kuna, ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane da dobiju zanimljive informacije o pregovaranju. 

Više informacija potražite na Facebook događaju, a prijaviti se mužete putem poveznice

Idejni je osnivač ovog natjecanja u pregovaranju Nikola Klasić, student prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu te ujedno i dopredsjednik Moot Court Competitionsa u ELSA-i Zagreb. Natjecanje se provodi u suradnji s odvjetničkim društvom Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG - Podružnica Zagreb. ELSA Zagreb u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje, Odvjetničkim uredom Krehić, fotografskim studijem Škljoc, eBookom024 i dr.sc. Sašom Petrom pripemila i bogati fond nagrada za najbolje natjecatelje. 

Komentari na članak

Vezani članci

Prosvjedi branitelja

Istraživanja komentara i subjektivnih iskustava

Istraživanje: Stavovi studenata o braniteljskim prosvjedima

Istraživanje se temelji na osobnim iskustvima autora te dvotjednoj isrcpnoj analizi komentara na Indexovu forumu, člancima Jutarnjeg, Večernjeg i Dnevno.hr te komentarima na studentskim Facebook stranicama.

Noćni hakl

Najveći turnir u uličnoj košarci

Noćni hakl u centru metropole

Prijave na turnir su potpuno otvorene, što znači da nema kotizacija, a nagradni fond vrlo je bogat. Prvaci će biti nagrađeni sa 7000 kuna, drugoplasirani s 5000 kuna, a trećeplasirani s 3000 kuna.

Tečaj hrvatskog znakovnog jezika

Tečaj u Klubu Zona

Iskažite ljubav prema Hajduku na hrvatskom znakovnom jeziku

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba „Dodir" već godinama održava tečaj hrvatskog znakovnog jezika u Klubu Zona. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se i kupiti didaktički materijal.

Titov brod Galeb

Integrirani razvojni projekt

Sudjelovanjem u projektu revitalizacije „Galeba" do dodatnih ECTS-a

Studenti i studentice koje zanima ilustracija, dizajn, pisanje ili uredništvo publikacija, ovo je poziv za vas! U sklopu velikog projekta obnove jednog od najpoznatijih spomenika riječke industrijske i kulturne baštine dobit ćete jedinstvenu priliku za sudjelovanje u procesu restauracije „Galeba" kojom će se legendarnom brodu podariti novi život.

Ispunjavanje obrazaca

HZZ raspisuje natječaj za studente

Natječaj za zapošljavanje studenata u Njemačkoj za vrijeme ljetnih praznika

Zapošljavanje traje do najviše tri mjeseca tijekom ljetnih praznika u 2014. godini, a prijaviti se mogu svi zainteresirani redovni studenti sveučilišta (uključivo i visokih škola) sa dobrim znanjem njemačkog jezika.