Proslava 60. obljetnice osamostaljenja

Tribina karijera i Bal strojara dio su bogatog programa Dana FSB-a

Dani FSB-a

Događaj započinje izložbom „Na ramenima divova" u Galeriji FSB-a gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, a završava Balom strojara u hotelu Esplanada.

Od utorka 15. studenog do petka 18. studenog 2016. godine održavaju se Dani Fakutleta strojarstva i brodogradnje. Povodom toga organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Ovaj već tradicionalni događaj započinje u Galeriji FSB-a u 18 sati izložbom Na ramenima divova gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta. Izložbom se obilježava 60 godina osamostaljenja FSB-a od tadašnjega Tehničkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i bit će otvorena čak do 31. siječnja 2017.

Sljedeća tri dana održat će se i Dani karijera gdje će se predstavljati različite tvrtke, studentske udruge i njihovi projekti u auli južne zgrade FSB-a od 10 do 16 sati (osim u petak kada će se predstavljati od 10 do 12). Također, u srijedu 16. studenog održat će se i Tribina karijera u dvorani D od 14 do 16 sati.

U četvrtak 17. studenog u sklopu Dana otvorenih vrata organiziran je obilazak Laboratorija za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratorija za motore i vozila, Laboratorija za zavarivanje, Centra za aditivne tehnologije, obilazak A dvorane te knjižnice Fakulteta. 

Posljednjeg dana planirana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća u 12 sati u dvorani A. Konačno, za petak je također planiran i Bal strojara s početkom u 19:30 u hotelu Esplanada. Broj karata je ograničen, a prodaja karata trajat će od 7. do 16. studenoga 2016. Za detaljnije informacije o Balu strojara obratite se na e-adresu: balstrojara@fsb.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentsko jedrenje 2017

Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.

Tribina „S faksa na posao“

Sveučilišni savjetodavni centar Split

Kako do posla saznajte na tribini u Splitu!

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.

Studenti

Pojmovnik za studente, profesore, prevoditelje

Termini i definicije visokog obrazovanja dostupni na Hrvatskom terminološkom portalu

Od siječnja su pojmovi iz područja osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju dostupni za pretraživanje na Hrvatskom terminološkom portalu. To je od velikog značenja za brojne stručnjake, prevoditelje, profesore, studente i druge.

Donald Trump

Trumpova pobjeda izazvala burne reakcije

Studenti diljem SAD-a pružaju podršku kolegama u strahu od Trumpove vlasti

U borbi protiv diskriminacije Donalda Trumpa posebno su se istakli studenti koji što razgovorom, što prosvjedima, a što nošenjem sigurnica pružaju podršku kolegama pripadnicima ugroženih manjina.

Dodijeljene nagrade za WebPoSt

Izrada web-stranica

Dubrovačkim studentima dodijeljene nagrade i pohvalnice za „WebPoSt”

Za izradu web-stranica na projektu „WebPoSt” nagrađeni su Marija Papac, Toni Matijić i Petra Asturić.