Proslava 60. obljetnice osamostaljenja

Tribina karijera i Bal strojara dio su bogatog programa Dana FSB-a

Dani FSB-a

Događaj započinje izložbom „Na ramenima divova" u Galeriji FSB-a gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, a završava Balom strojara u hotelu Esplanada.

Od utorka 15. studenog do petka 18. studenog 2016. godine održavaju se Dani Fakutleta strojarstva i brodogradnje. Povodom toga organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Ovaj već tradicionalni događaj započinje u Galeriji FSB-a u 18 sati izložbom Na ramenima divova gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta. Izložbom se obilježava 60 godina osamostaljenja FSB-a od tadašnjega Tehničkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i bit će otvorena čak do 31. siječnja 2017.

Sljedeća tri dana održat će se i Dani karijera gdje će se predstavljati različite tvrtke, studentske udruge i njihovi projekti u auli južne zgrade FSB-a od 10 do 16 sati (osim u petak kada će se predstavljati od 10 do 12). Također, u srijedu 16. studenog održat će se i Tribina karijera u dvorani D od 14 do 16 sati.

U četvrtak 17. studenog u sklopu Dana otvorenih vrata organiziran je obilazak Laboratorija za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratorija za motore i vozila, Laboratorija za zavarivanje, Centra za aditivne tehnologije, obilazak A dvorane te knjižnice Fakulteta. 

Posljednjeg dana planirana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća u 12 sati u dvorani A. Konačno, za petak je također planiran i Bal strojara s početkom u 19:30 u hotelu Esplanada. Broj karata je ograničen, a prodaja karata trajat će od 7. do 16. studenoga 2016. Za detaljnije informacije o Balu strojara obratite se na e-adresu: balstrojara@fsb.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

St!llness kset

Deseti rođendan St!llnessa

IZVJEŠTAJ: ST!llness ostvario ludilo plan za ludilo dan

Deseti rođendan obilježili su pjesmama sa svoja tri albuma "Sve što znam o životu odabrao je Dželo Hadžiselimović", "Globalno Zatupljenje" i "STIllness", a i pjesmama koje će se naći na četvrtom albumu, koji izlazi iduće godine.

Veterinarski fakultet

Cjelodnevna manifestacija

Zavirite u unutrašnjost Veterinarskog fakulteta na otvorenim vratima te nastavite na Noć knjiga

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Oxford Sveučilište

Ujedinjeno Kraljevstvo

Rekordan broj studenata s visokim prosjekom

Studenti Ujedinjenog Kraljevstva akademsku godinu većinom završavaju vrlo dobrim ili odličnim uspjehom. Podaci dobiveni istraživanjem pokazuju da se značajan rast odnosi na razdoblje unazad pet godina.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Prijavite se za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Nacionalna će zaklada ukupno podijeliti 432 stipendije. Prijave na natječaj traju do 28. lipnja u 12h.

Freshhh 2015

INA poziva

Počele prijave za online natjecanje „Freshhh 2015.”

INA vas poziva da se prijavite na „Freshhh”, natjecanje za sve one koji su zainteresirani za rad u svijetu naftne industrije.