Proslava 60. obljetnice osamostaljenja

Tribina karijera i Bal strojara dio su bogatog programa Dana FSB-a

Dani FSB-a

Događaj započinje izložbom „Na ramenima divova" u Galeriji FSB-a gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, a završava Balom strojara u hotelu Esplanada.

Od utorka 15. studenog do petka 18. studenog 2016. godine održavaju se Dani Fakutleta strojarstva i brodogradnje. Povodom toga organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Ovaj već tradicionalni događaj započinje u Galeriji FSB-a u 18 sati izložbom Na ramenima divova gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta. Izložbom se obilježava 60 godina osamostaljenja FSB-a od tadašnjega Tehničkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i bit će otvorena čak do 31. siječnja 2017.

Sljedeća tri dana održat će se i Dani karijera gdje će se predstavljati različite tvrtke, studentske udruge i njihovi projekti u auli južne zgrade FSB-a od 10 do 16 sati (osim u petak kada će se predstavljati od 10 do 12). Također, u srijedu 16. studenog održat će se i Tribina karijera u dvorani D od 14 do 16 sati.

U četvrtak 17. studenog u sklopu Dana otvorenih vrata organiziran je obilazak Laboratorija za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratorija za motore i vozila, Laboratorija za zavarivanje, Centra za aditivne tehnologije, obilazak A dvorane te knjižnice Fakulteta. 

Posljednjeg dana planirana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća u 12 sati u dvorani A. Konačno, za petak je također planiran i Bal strojara s početkom u 19:30 u hotelu Esplanada. Broj karata je ograničen, a prodaja karata trajat će od 7. do 16. studenoga 2016. Za detaljnije informacije o Balu strojara obratite se na e-adresu: balstrojara@fsb.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Euri

Programi „It Lab“ i „Generalna proba“

Erste banka omogućuje studentima obavljanje plaćene stručne prakse

Erste banka otvara priliku za stručnu praksu za studente tehničkog i ekonomskog usmjerenja. Prijave traju do 30. travnja.

Talačka kriza

Masakr u Garissi

Al-Shabaab ubio sveukupno 147 studenata u pohodu na Garissu

Okončana je talačka kriza u Garissi. Islamski ekstremisti ubili su 147 studenata kršćanske vjeroispovijesti.

Studentski stan

Studentski život u podstanarstvu

Na što sve studenti moraju paziti pri odabiru stana

Ako tražite stan, obavezno čitajte dalje! U članku navodimo stvari na koje svakako morate obratiti pažnju pri odabiru pravog stana.

foto

Studentske obveze

Izradom plana nadolazeća akademska godina postaje mačji kašalj

Ako ne znate kako pravilno rasporediti vrijeme na fakultetu, izabrati vrijeme za seminare, učenje, druženje, teretanu ili kave, donosimo vam ključni savjet kako ćete si olakšati studentski život.

Vipnet i CARNet

Vipnet i CARNet imaju genijalnu akciju

Tri razloga zašto je "Internet bez granica+" tarifa koju morate imati

Što čekaš? Ugrabi najbolju studentsku tarifu!