Ciklus predavanja

Treću sezonu projekta „Uhvati me za riječ“ otvara Ana Bučević, motivacijska trenerica i autorica nekoliko bestselera

Ana Bučević

Treću sezonu velikog projekta Debatnog kluba otvorit će Ana Bučević 8. ožujka na EFZG-u predavanjem o samopouzdanju koje utječe na iskorištavanje punog potencijala.

Debatni klub EFZG nakon uspješne druge sezone projekta nastavlja s ciklusom Uhvati me za riječ. Ova su se predavanja pokazala kao pun pogodak među studentima jer naglašavaju da su motivacija i upornost glavni temelji za uspjeh u privatnom i poslovnom životu.

Gosti druge sezone bili su: borac Mirko Filipović, stručnjak za komunikaciju Kristijan Sedak, izvršni direktor Tankerske Next Generation (TNG) John Karavanić, frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, ekonomski analitičar Milan Račić, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica te pjevač Petar Grašo. Pričali su o usponima i padovima koji su obilježili njihove karijere, ali i oblikovali ih u osobe koje su danas.

Treću sezonu otvara Ana Bučević koja je po struci profesorica kineziologije. Rano je zaključila da dobar profesor znači biti i dobar odgajatelj, fokusirala se na razvoj emocionalne inteligencije kod djece te pokrenula program Safari duha koji se temelji na razvijanju temeljnih životnih vrijednosti.

Svoje znanje i metode okupila je u prvoj knjizi Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja, koja je ujedno i najprodavanija knjiga o odgoju u Hrvatskoj. Njezin su rad ubrzo prepoznala poduzeća koja žele povećati svoju produktivnost i učinkovitost pa često sudjeluje na teambuilding programima, a održala je i preko 50 seminara o sposobnosti kreiranja vlastitog života u cijeloj regiji. Uz spomenutu knjigu, objavila je još dvije – U Vortexu ostvarenih želja i Što (ni)je ljubav koje kao i prva knjiga nose titulu bestselera

Ana će govoriti o samopouzdanju, osjećajima i ostalim životnim vrijednostima koje kreiraju naše ponašanje, osobnost i utječu na to kako iskorištavamo prilike koje nam se pružaju. Zato posjetite predavanje 8. ožujka u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i naučite kako iskoristiti svoj puni potencijal. Ulaz je slobodan.

Komentari na članak

Vezani članci

Rijeka Korana

Nova turistička atrakcija u Karlovcu

Karlovac dobiva Kaquarium

U rujnu 2016. Karlovac dobiva akvarij slatkovodne ribe i muzej rijeka.

Youth to Business

AIESEC Hrvatska

Youth to Business Forum nudi priliku da naučite razmišljati kao poduzetnik

Jednodnevna konferencija u organizaciji AIESEC-a Hrvatska nudi mogućnost studentima da se upoznaju s vodećim tvrtkama i poslovanjem njihovih odjela.

Studenti i profesori Sveučilišta u Dubrovniku u Americi

Studenti i profesori Sveučilišta u Dubrovniku

Hrvatski i američki studenti raspravljali o demokraciji i političkoj participaciji

Studijski boravak u SAD-u nastavak je suradnje dvaju sveučilišta na projektu "Rasprava o demokraciji: politička participacija i politička kompetencija".

Cure na ulazu

Trodnevna konferencija Debatnog kluba EFZG-a

„Awareness Week” spaja poduzetništvo, zdravlje, sport, financije i digitalizaciju

Besplatna predavanja, interaktivne radionice i vrlo zanimljivi paneli o različitim temama dio su novog projekta koji je pokrenuo Debatni klub EFZG-a.

„Ništa nije uzalud“

Projekt „Zid koji Govori“

INTERVJU: Studenti novinarstva čuvaju od zaborava zagrebačku uličnu umjetnost

Projekt „Zid koji Govori“ pokrenuli su zagrebački studenti novinarstva koji nastoje uličnu umjetnost približiti svakome, posebno mladima. S nama su podijelili svoje viđenje ulične umjetnosti te najljepše poruke pronađene na zagrebačkim zidovima.