Projekt udruge Studentski informativni kutak

Treći „Maraton karijera“ održava se na FFZG-u s hrvatskim piscem, sociologom i kolumnistom Brunom Šimlešom

Bruno Šimleša; izvor: Studentski.hr

„Maraton karijera“, novi projekt udruge Studentski informativni kutak, u sklopu trećeg održavanja dovodi novog gosta na Filozofski fakultet u Zagrebu. Predavanje će održati poznati hrvatski pisac, kolumnist, nekadašnji televizijski voditelj, a danas veliki motivator Bruno Šimleša, koji je na istome fakultetu diplomirao sociologiju.

Ostavljajući iza sebe dva uspješno provedena predavanja, Maraton karijera svoje će treće predavanje održati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u četvrtak, 10. svibnja, od 17:30. Očekivani je broj posjetitelja, s obzirom na dosadašnji odaziv, desetak studenata i mladih, a predavanje će održati poznati hrvatski pisac, predavač, kolumnist, nekadašnji televizijski voditelj i motivator Bruno Šimleša koji je na Filozofskom fakultetu diplomirao sociologiju.

Iznimno poznat po svojih devet knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti uspješnost svoga spisateljstva dokazao je i činjenicom da su naslovi njegovih knjiga objavljeni u Sloveniji, Makedoniji, Srbiji i Albaniji, a ukupno je prodao preko 100 000 primjeraka. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je sociologiju 2003. godine nakon čega se, osim kao pisac, istaknuo kao voditelj emisije Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji te kao kolumnist Jutarnjeg lista. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. 2017. godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću nominirala ga je za Komunikatora godine.

Bruno se tijekom svoje karijere istaknuo kao motivator velikog uma koji će imati priliku studente motivirati svojim životnim pričama i velikim brojem iskustava u različitim zanimanjima.

Bruni Šimleši u programu prethodi i radionica Imaš minutu? partnera projekta HalPet-a koja započinje u 17:30. Zainteresiranima se preporučuje da, s obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta, rezerviraju svoje mjesto na vrijeme. Rezervacije su moguće preko prijavnog obrasca na poveznici.

Studenti su do sada imali priliku slušati inspirativan govor Tomislava Grubišića (CEO, Degordian) na Fakultetu elektrotehnike i računalstva te politologinju Danijelu Jozić (glavna urednica, Tportal.hr) na Fakultetu političkih znanosti. Cilj projekta je mladima što više približiti priče iz prve ruke o uspješnim iskustvima nakon završenog fakulteta te s kakvim bi se izazovima i poteškoćama mogli susresti u svojoj struci. Više o samom projektu možete pročitati na službenoj Facebook stranici Maraton karijera te portalu Studentski.hr, glavnom medijskom pokrovitelju projekta. Informacije o događaju dostupne su na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Pile u letu

Radionica

Jim Tamm na ZŠEM-u otkriva što možemo naučiti od kokoši

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca, a o njima će slušati svi oni koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade.

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

Predavanje u Klubu Zona

Program Kluba Zona

Besplatna uvodna radionica arapskog jezika

– Sudionici će, osim predstavljanja pisma i govora, čuti ponešto i o tradiciji i običajima Jordana, a druženje će se nastaviti uz slastice isprepletene mirisom mente i kardamona. –

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Laptop

Maraton karijera na FFOS-u

Od studenta društvenih znanosti do karijere u IT sektoru – Antun Matanović zna kako

Entuzijastični magistar informatologije svojim je izvannastavnim aktivnostima, nadograđivanjem vlastitih vještina i radom postigao mnogo, stoga je vrijedno poslušati njegov karijerni put koji će izložiti u predavanju na posljednjoj postaji Maratona karijera.