Projekt udruge Studentski informativni kutak

Treći „Maraton karijera“ održava se na FFZG-u s hrvatskim piscem, sociologom i kolumnistom Brunom Šimlešom

Bruno Šimleša; izvor: Studentski.hr

„Maraton karijera“, novi projekt udruge Studentski informativni kutak, u sklopu trećeg održavanja dovodi novog gosta na Filozofski fakultet u Zagrebu. Predavanje će održati poznati hrvatski pisac, kolumnist, nekadašnji televizijski voditelj, a danas veliki motivator Bruno Šimleša, koji je na istome fakultetu diplomirao sociologiju.

Ostavljajući iza sebe dva uspješno provedena predavanja, Maraton karijera svoje će treće predavanje održati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u četvrtak, 10. svibnja, od 17:30. Očekivani je broj posjetitelja, s obzirom na dosadašnji odaziv, desetak studenata i mladih, a predavanje će održati poznati hrvatski pisac, predavač, kolumnist, nekadašnji televizijski voditelj i motivator Bruno Šimleša koji je na Filozofskom fakultetu diplomirao sociologiju.

Iznimno poznat po svojih devet knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti uspješnost svoga spisateljstva dokazao je i činjenicom da su naslovi njegovih knjiga objavljeni u Sloveniji, Makedoniji, Srbiji i Albaniji, a ukupno je prodao preko 100 000 primjeraka. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je sociologiju 2003. godine nakon čega se, osim kao pisac, istaknuo kao voditelj emisije Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji te kao kolumnist Jutarnjeg lista. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. 2017. godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću nominirala ga je za Komunikatora godine.

Bruno se tijekom svoje karijere istaknuo kao motivator velikog uma koji će imati priliku studente motivirati svojim životnim pričama i velikim brojem iskustava u različitim zanimanjima.

Bruni Šimleši u programu prethodi i radionica Imaš minutu? partnera projekta HalPet-a koja započinje u 17:30. Zainteresiranima se preporučuje da, s obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta, rezerviraju svoje mjesto na vrijeme. Rezervacije su moguće preko prijavnog obrasca na poveznici.

Studenti su do sada imali priliku slušati inspirativan govor Tomislava Grubišića (CEO, Degordian) na Fakultetu elektrotehnike i računalstva te politologinju Danijelu Jozić (glavna urednica, Tportal.hr) na Fakultetu političkih znanosti. Cilj projekta je mladima što više približiti priče iz prve ruke o uspješnim iskustvima nakon završenog fakulteta te s kakvim bi se izazovima i poteškoćama mogli susresti u svojoj struci. Više o samom projektu možete pročitati na službenoj Facebook stranici Maraton karijera te portalu Studentski.hr, glavnom medijskom pokrovitelju projekta. Informacije o događaju dostupne su na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Ne propustite predavanje o državnom terorizmu u Info zoni!

„Mala škola sociologije"

Predavanje o državnom terorizmu u Info zoni

U sklopu ciklusa „Mala škola sociologije" održat će se predavanje o državnom terorizmu.

Computer Geek

Udruga EESTEC LC Zagreb poziva studente

CroApps - Međunarodna stručna radionica mobilnih aplikacija

Primaran zadatak radionica je omogućiti studentima stjecanje novih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti kroz kvalitetan timski rad, a time ujedno steći vrijedne kontakte s potencijalnim budućim kolegama i poslodavcima.

tfe

„Info centar za mlade Zadar”

Toni Milun održava besplatnu radionicu financijske pismenosti

Ove subote mlade Zadrane očekuje besplatna radionica osnova financijske pismenosti i odgovornog upravljanja novcem koju će održati Toni Milun, profesor matematike koji je popularnost počeo stjecati jednostavnim objašnjenjima složenih matematičkih zadataka objavljenih na internetu.

Radionica Sveučilište

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizirao radionicu

Radionica za istraživače

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizira radionicu za sve postojeće i buduće istraživače koji žele na praktičan način usvojiti ono što su teorijski već naučili.

Adeo Ressi

Founder Institute i HUB385

Investicijski anđeli održat će radionicu u zagrebačkom centru inovacija

Želite osnažiti svoje poduzetičke vještine? Prijavite se za besplatnu radionicu s Adeom Ressijem i Kimbalom Muskom.