Studentsko natjecanje

Traže se najbolji mladi inženjeri koji će svoje vještine predstaviti Europi

EBEC Zagreb – Dani inženjera

Želiš li na proljeće otputovati u neki europski grad? Smatraš li da imaš dovoljno inženjerskog znanja i želiš to prikazati na vlastiti kreativan način? Imamo rješenje!

Već desetu godinu zaredom studentska udruga BEST Zagreb u sklopu svog projekta EBEC Zagreb – Dani inženjera daje šansu mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama. Od 27. do 29. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva odvijat će se događanja na kojima svaki student Sveučilišta u Zagrebu može naći nešto za sebe.

Za sve one natjecateljskog duha održat će se dva inženjerska natjecanja u području iznošenja idejnih rješenja nekog problema – Case study te rješavanju konkretnih inženjerskih problema – Team design. Prvo spomenuto je u programu 28. i 29. ožujka, a drugo 29.ožujka. Zadaci se pripremaju u suradnji s tvrtkama partnerima,a sadržavat će razne probleme iz prakse. Na studentima je da kreativnim i inovativnim metodama doskoče zadanom problemu te se pokažu u najboljem svijetlu.

Pobjednički timovi će svoje vještine predstaviti na regionalnom natjecanju u Grazu zajedno s onima iz Austrije, Njemačke i Slovenije. Pokažu li se i tu najboljima, putuju na finalno natjecanje u češki Brno. Prijave se otvaraju 6. ožujka, a trajat će sve do 20. ožujka. Vrše se elektronskim putem na službenoj stranici projekta.

Ako smatraš da natjecanje nije za tebe, imaš mogućnost stjecanja raznih znanja na Training dayu. Pripremaju se razne radionice iz svijeta inženjerstva, ali i druge izvan tog svijeta preko kojih možete dobiti važna znanja koja će vam poslužiti prilikom zapošljavanja.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST). Okuplja studente tehnologije s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/environment-tree-nature-2948299/

Projekt udruge Bioteka

Besplatne edukacije u zelenom sektoru namijenjene mladima

Udruga Bioteka dolazi u regionalne centre donoseći informativno-edukativne radionice i podršku prilikom provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i okolišnog samostalnog rada mladih. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. ožujka.

ništa

Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

Gledanje letka

Prijave i dalje otvorene

Osvoji stipendiju i priliku za rad u Styriji: Styria:SCOOL akademija i dalje prima studente

Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. Kako se prijaviti?

Career Booster logo

Upravljanje karijerom

Projekt „Career Booster" olakšava potragu za poslom

"Career Booster" održat će se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study slučajeve.

naslovna

Završena 17. Mala škola ljudskih prava

Predavanja i radionice o ograničenju slobode govora zainteresirali brojne studente

ELSA Zagreb organizirala je 17. Malu školu ljudskih prava otvorenu za sve studente. Održana su višesatna predavanja i radionice koje su vodili stručnjaci, teoretičari i praktičari iz različitih znanstvenih disciplina koje se bave ljudskim pravima.