Volonterska akcija "Mladi čitaju!"

Traže se mladi za čitanje slikovnica djeci

Traže se mladi koji bi čitali djeci slikovnice

Sjećaš se najdraže slikovnice, voliš zvuk svog glasa i dobro se snalaziš s djecom?

U sklopu provedbe programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politke i mladih RH, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i Gradska knjižnica Zadar nastavljaju s volonterskom akcijom Mladi čitaju! kojom obilježavaju nacionalnu kampanju Čitaj mi!
 
Pozivaju se mladi da se prijave za volontersko čitanje slikovnica djeci. Uvjeti su da imate između 18 i 30 godina, da se dobro snalazite s djecom i s čitanjem naglas. Ako se želite pridružiti veseloj ekipi volontera, prijavite se za radionice pripreme čitanja djeci naglas do 3. veljače 2016. do 16:00 sati.

Dvodnevne radionice će se održati u četvrtak 4.veljače i u petak 5.veljače od 18:00 do 20:00h u prostoru ​U​druge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar).

Prijaviti se možete na e-mail cinaz.info@gmail.com s naznakom "Mladi čitaju" ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Riva

Edukativna radionica

Mladi u Splitu sastavljat će prijedloge politika za poboljšanje kvalitete života

Prva besplatna edukativna radionica projekta „Suprotiva” održat će se 26. kolovoza. Međusobnom će suradnjom mladi naučiti kako sastaviti prijedloge mjera i politika za koje smatraju da bi poboljšale kvalitetu života mladih, kako u njihovim lokalnim zajednicama tako i na nacionalnoj razini.

Ohrid

Filozofijada u Makedoniji

Studenti filozofskih i filoloških fakulteta okupit će se u Ohridu

Filozofijada 2018. okupit će mlade iz jugoistočne Europe, ali ovaj put u Ohridu. Događaj će se odvijati od 28. travnja do 3. svibnja natjecanjima u sportu, debati i kvizovima. Prijave traju do 20. veljače 2018.

Neparožderi

Motovun Film Festival

Odlični filmovi za mlade na Buzz@teenu

Motovun Film Festival u Buzetu pretpremijerno prikazuje tri naslova iz svog glavnog programa, a za mlade priprema čak devet hrvatskih i stranih filmova uz gostovanja koja će zasigurno razveseliti i malu i veliku publiku.

Nike Premier Cup Dinamo Hajduk

Komentar čitatelja

Mlade u sportu prati se samo kada igraju na marketinškom turniru, a na njihovu sigurnost se ni ne misli

Borba sa izlijetanjem pobudila je sjećanje na nesretan slučaj koji se dogodio prije sedam godina tijekom utakmice Zadar – Cibalija, kada je smrtno stradao nogometaš Hrvoje Čustić.

Djeca

„Djetinjstvo van bolnice”

Prikupljanjem donacija i humanitarnim koncertom splitski studenti pomažu najmlađima

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.