Volonterska akcija "Mladi čitaju!"

Traže se mladi za čitanje slikovnica djeci

Traže se mladi koji bi čitali djeci slikovnice

Sjećaš se najdraže slikovnice, voliš zvuk svog glasa i dobro se snalaziš s djecom?

U sklopu provedbe programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politke i mladih RH, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i Gradska knjižnica Zadar nastavljaju s volonterskom akcijom Mladi čitaju! kojom obilježavaju nacionalnu kampanju Čitaj mi!
 
Pozivaju se mladi da se prijave za volontersko čitanje slikovnica djeci. Uvjeti su da imate između 18 i 30 godina, da se dobro snalazite s djecom i s čitanjem naglas. Ako se želite pridružiti veseloj ekipi volontera, prijavite se za radionice pripreme čitanja djeci naglas do 3. veljače 2016. do 16:00 sati.

Dvodnevne radionice će se održati u četvrtak 4.veljače i u petak 5.veljače od 18:00 do 20:00h u prostoru ​U​druge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar).

Prijaviti se možete na e-mail cinaz.info@gmail.com s naznakom "Mladi čitaju" ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Manifestacija u Zadru

Nova kulturna manifestacija u Zadru

Održana vrtna izložba cvijeća „Cvijet Zadra”

Zadar se u turističkoj sezoni sve više profilira kao jedno od najvećih turističkih središta Dalmacije. Manifestacije poput „Cvijeta Zadra“ uspijevaju popuniti nedostatak turističke ponude u predsezoni.

Izložba „Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj“

Arheološki muzej Zadar

Pogledajte kako izgleda arheološko istraživanje

Na izložbi „Tekuća arheološka istraživanja u Hrvatskoj“ posjetitelji će dobiti uvid u rad na arheološkom lokalitetu, proces iskapanja i nalaze.

Beatbox

Događanja u CINAZ-u

Radionica za one koje žele proizvoditi zvukove laveža, sirena i megafona

Ovog će se četvrtka u udruzi CINAZ održati Beatbox radionica. Prijave zainteresiranih mladih zaprimaju se do srijede u 18 sati.

Upali lampicu i čitaj!

Mjesec hrvatske knjige 2015.

Danas se širom zemlje pale lampice i čitaju knjige

Sva današnja događanja dio su nacionalne inicijative Upali lampicu i čitaj! koja se održava u sklopu Mjeseca hrvatske knjige te se njome nastoji popularizirati knjigu i čitanje.

Crkva sv. Donata Zadar

#birajzadar

Titula najbolje europske destinacije 2016. pripala je Zadru

Najbolja europska destinacija 2016. godine je – Zadar! Nešto manje od 290 tisuća ljudi Zadar je stavilo ispred Rima, Madrida, Pariza i Milana.