Filozofski fakultet u Zagrebu

Traju prijave za sudjelovanje na međunarodnoj anglističkoj konferenciji

Anglophilia

Odlična prilika za studente engleskog jezika da svoje ideje i radove predstave na konferenciji Anglophilia, međunarodnoj studentskoj anglističkoj konferenciji.

Klub studenata anglistike X.a. objavio je drugi poziv za slanje seminarskih i znanstvenih radova na engleskom jeziku za konferenciju Anglophilia, međunarodnu studentsku anglističku konferenciju, koja će se održati od 4. do 6. svibnja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Tema konferencije su studiji engleskog jezika koji uključuju:

  • lingvistiku,

  • englesku književnost,

  • prijevodne studije,

  • predavanje engleskog jezika kao stranog jezika,

  • kulture anglofonih zemalja.

Ako želite sudjelovati u konferenciji, pošaljite sažetak svog rada na jednu od spomenutih tema do 5. ožujka 2017. Sažetak ne bi trebao sadržavati više od 250 riječi, treba biti napisan u Microsoft Wordu i poslan na adresu anglophilia.ksaxa@gmail.com. U drugom dokumentu Microsoft Worda pod nazivom Kontakt informacije mole se pošiljatelji da napišu puno ime i prezime, elektroničku adresu, broj mobitela, adresu, naziv sveučilišta i fakulteta, predmet studiranja i studijsku godinu.

Prihvaćeni radovi bit će objavljeni naknadno u zborniku. Ako odluče objaviti vaš rad, izvijestit će vas do 19. ožujka 2017.​ Naknada za participaciju je 50 kuna, a službeni jezik konferencije engleski.

Ključni predavači su prof. Mateusz-Milan Stanojević i prof. Nataša Pavlović sa zagrebačkog sveučilišta te dr. Vladimir Brljak sa sveučilišta u Cambridgeu. Raspored i program konferencije objavit će se naknadno.

– Smatram da je to jedinstvena prilika za sve studente engleskog jezika, ne samo da prezentiraju svoja istraživanja i radove pred većom publikom već i da im se taj rad objavi. Biti objavljivan autor danas se cijeni više nego ikad. Također, konferencija nudi priliku da se poslušaju i radovi kolega, da se produbi područje interesa i znanja, a u postupku pripreme su i vrlo zanimljiva predavanja profesora Filozofskog fakulteta. – kazala nam je Magdalena, jedna od organizatorica i ujedno studentica engleskog jezika.

Dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook i mrežnoj stranici. 

Komentari na članak

Vezani članci

novac 1

Financijska potpora

Nova prilika za stipendije Sveučilišta u Splitu

Raspisan je Dopunski natječaj kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine.

Šetnja rivom

Skladno radno okruženje

QED konferencija stvara harmoniju unutar timova

Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije, kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo, koja je poveznica između harmonije i moderne arhitekture sustava – otkrit će nova Quality in Enterprise Development konferencija.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu uputilo poziv za iskazivanje interesa za poslijediplomski studij Intelektualno vlasništvo

Zbog ograničenog broja upisnih mjesta prednost pri upisu na studij imat će kandidati koji su iskazali interes za upis na studij.

Konferencija "Primjenjeni nutricionizam..."

Konferencija u Hotelu Dubrovnik

Udruga Zdravi Obrok približava nutricionizam zainteresiranoj javnosti

Konferencija „Primjenjeni nutricionizam u industriji i turizmu“ održat će se 17. studenoga. Cilj je organizatora postizanje interdisciplinarnog pristupa temi.

NSK

Svečani program

NSK pruža novi pogled na kilometre svojih polica povodom 411. godine postojanja

Dani otvorenih vrata, koncert i svečani program očekuju se od 20. do 22. veljače u prostorijama Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Prijavite se i vi i zavirite u one dijelove koje dosad niste imali prilike vidjeti.