LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT poziva na završnicu projekta

Točka na „i“ za „Bez 'veze' nije bezveze“: završni party u Vip klubu

Da se stavi točka na „i“ čitavom projektu, organizacijski tim pripremio je event koji će se održati danas u Vip clubu s početkom u 21 sat.

Da se stavi točka na „i“ čitavom projektu, organizacijski tim pripremio je event koji će se održati danas u Vip clubu s početkom u 21 sat.

„Bez 'veze' nije bezveze“ projekt je u organizaciji eSTUDENTa, a cilj mu je potaknuti studente na proaktivno ponašanje i otvorenu diskusiju na temu korupcije i mogućnosti uspjeha bez veze. U protekla dva mjeseca eSTUDENT je organizirao četiri predavanja s uspješnim i inspirativnim predavačima koji su studentima pokazali kako je uspjeh moguć i bez nekakve unutarnje veze naglašavajući kako je dovoljan trud i rad.

Da se stavi točka na i čitavom projektu, organizacijski tim pripremio je event koji će se održati danas u Vip clubu s početkom u 21 sat.

Kako bi se i na zabavnom dijelu fokusiralo na važnost upornosti, truda i rada, u Vip klubu predstavit će se mlade nade komičarsko-glazbenog svijeta. Tako će prisutne zabaviti ekipa iz Studija smijeha Tin Sedlar, Goran Vugrinec i Aleks Curać Šarić, solo izvođači Matija Cvek i Diana Heraković te bend Pirati.

Ulaz na event je besplatan, a nudit će se i akcijske cijene pića.

„Bez veze nije bezveze“ prvi je projekt ovakve tematike koji su pokrenuli studenti motivirani željom za promjenom koruptivnog ponašanja i rezignacije mladih spram istoga. Cilj je također promijeniti omjer pasivnih i aktivnih studenata. Projekt su podržali Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, predsjednik RH Ivo Josipović, bivša predsjednica Vlade Jadranka Kosor, MZOS, Ministarstvo pravosuđa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Sveučilišni studentski pravobranitelj i brojni profesori.

FOTO: JELENA GAŠPAR/STUDENTSKI.HR