Neostvarivačke muke

The Biggest Loser – radionica za studente koji vole izbjegavati ostvarivanje ciljeva

https://www.facebook.com/295623711088805/photos/a.295624101088766/295624084422101/?type=1&theater

Ako ste stručnjaci u odlaganju obaveza i neostvarivanju ciljeva, dođite 18. siječnja u 16 sati na radionicu The Biggest Loser, podijelite svoje iskustvo s kolegama, zabavite se i naučite nešto novo.

U sklopu projekta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Motiviraj se organizira se radionica za stručnjake u neostvarivanju ciljeva – The Biggest Loser. Dođite 18. siječnja u 16 sati u prostorije projekta Stablo znanja – powerd by A1, na Savskoj cesti 25/1 u Zagrebu (prvi kat Studentskog centra u Zagrebu), i podijelite svoje neostvarivačke muke s kolegama.

Glavnu riječ na radionici imat ćete upravo vi. Moći ćete s kolegama studentima razgovarati o tome koliko ste dobri u neostvarivanju ciljeva, tj. o iskustvima izbjegavanja i najmanjih ciljeva koje ste si postavili. Podijelite svoja iskustva, nasmijte kolege, ali i sebe slušajući druge. U moderiranoj raspravi s digresijama pod vodstvom Božidara Nikše Tarabića ponovite što znate iz psihologije i naučite nešto novo na drugačiji način. Ali pripazite, radionica se neće odgoditi, pa ju na vrijeme zabilježite i dođite!

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski zbor

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan natječaj za financiranje studentskih programa u Zagrebu

Studentske je programe moguće prijaviti u kategorijama: kulturna zbivanja, međunarodna suradnja, studentski mediji, stručni i znanstveni program, sportske aktivnosti. Prijave traju do 4. travnja 2018.

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

Sveučilište u Rijeci

Objavljeni programi koje će financirati riječki Studentski zbor ove godine

Objavljeni su rezultati Natječaja za dodjelu novčanih sredstava kojima će se u 2018. godini financirati mnoštvo raznovrsnih studentskih programa koji doprinose razvoju i podizanju životnog standarda riječkih studenata i studentica, kao i cjelokupne lokalne zajednice.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Konstituirajuća sjednica

Za predsjednicu Studentskog zbora ponovno izabrana Pegi Pavletić

Na konstituirajućoj sjednici Studentskoga zbora Sveučilišta u Rijeci za predsjednicu je ponovno izabrana studentica Odsjeka za biotehnologiju Pegi Pavletić, dok je zamjenik predsjednice Marko Mesarić, student Tehničkog fakulteta u Rijeci.

1

Kaizen metoda

Japanska filozofija otkriva kako napokon uspjeti u svojim namjerama

„Bez kontinuiranog rasta i napretka, riječi poput poboljšanja i uspjeha nemaju smisla.” – Benjamin Franklin

https://pixabay.com/en/startup-meeting-brainstorming-594091/

Studentski aktivizam

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci traži predstavnike

Otvoren je natječaj za odabir tri studentska predstavnika s preddiplomskih studija i dva predstavnika s diplomskih studija za Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci. Prijave su otvorene sve do 31. siječnja 2019. godine.