Neostvarivačke muke

The Biggest Loser – radionica za studente koji vole izbjegavati ostvarivanje ciljeva

https://www.facebook.com/295623711088805/photos/a.295624101088766/295624084422101/?type=1&theater

Ako ste stručnjaci u odlaganju obaveza i neostvarivanju ciljeva, dođite 18. siječnja u 16 sati na radionicu The Biggest Loser, podijelite svoje iskustvo s kolegama, zabavite se i naučite nešto novo.

U sklopu projekta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Motiviraj se organizira se radionica za stručnjake u neostvarivanju ciljeva – The Biggest Loser. Dođite 18. siječnja u 16 sati u prostorije projekta Stablo znanja – powerd by A1, na Savskoj cesti 25/1 u Zagrebu (prvi kat Studentskog centra u Zagrebu), i podijelite svoje neostvarivačke muke s kolegama.

Glavnu riječ na radionici imat ćete upravo vi. Moći ćete s kolegama studentima razgovarati o tome koliko ste dobri u neostvarivanju ciljeva, tj. o iskustvima izbjegavanja i najmanjih ciljeva koje ste si postavili. Podijelite svoja iskustva, nasmijte kolege, ali i sebe slušajući druge. U moderiranoj raspravi s digresijama pod vodstvom Božidara Nikše Tarabića ponovite što znate iz psihologije i naučite nešto novo na drugačiji način. Ali pripazite, radionica se neće odgoditi, pa ju na vrijeme zabilježite i dođite!

 

Komentari na članak

Vezani članci

Leap Summit 2016

Leap Summit Zagreb 2016.

Na zadnjem danu Leap Summita govornici motivirali mlade da mijenjaju svijet

Na zadnjem danu Leap Summita moglo se čuti mnoštvo motivacijskih poruka, korisnih savjeta i informacija za sve koji žele osnovati svoj "startup".

Prokrastination

Ispitni rokovi

Vrijeme je za prestanak odgađanja obaveza

Prokrastinacija je odgađanje obaveza do zadnjeg trenutka, bez posebnog razloga. Donosimo vam 30-dnevni izazov protiv prokrastinacije.

Uspjeh

„Tips & tricks“

Stvari koje će vam donijeti uspjeh u dvadesetima

Dvadesete godine su, zbog svih promjena kroz koje prolazimo, ključne za osobni razvoj, kao i za uspjeh. Zato vam u nastavku donosimo nekoliko smjernica za put prema uspjehu.

Studenti

Studentski zbor FBF-a

Farmaceuti pete godine oslobođeni plaćanja participacije studija

Nakon sastanka sa Studentskim zborom FBF-a, dekan Željan Maleš promijenio je spornu Odluku i studente koji drugi put upisuju petu godinu oslobodio plaćanja participacije u cjelokupnom iznosu.

Sveučilište u Rijeci

Financiranje studentskih programa

Objavljeni rezultati natječaja Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Od 21. ožujka moguće je pronaći konačne rezultate o financiranju studentskih programa koje je donijela Skupština riječkog Studentskog zbora, a potvrdio Senat. Potpisivanje ugovora održat će se do 13. travnja.