Neostvarivačke muke

The Biggest Loser – radionica za studente koji vole izbjegavati ostvarivanje ciljeva

https://www.facebook.com/295623711088805/photos/a.295624101088766/295624084422101/?type=1&theater

Ako ste stručnjaci u odlaganju obaveza i neostvarivanju ciljeva, dođite 18. siječnja u 16 sati na radionicu The Biggest Loser, podijelite svoje iskustvo s kolegama, zabavite se i naučite nešto novo.

U sklopu projekta Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Motiviraj se organizira se radionica za stručnjake u neostvarivanju ciljeva – The Biggest Loser. Dođite 18. siječnja u 16 sati u prostorije projekta Stablo znanja – powerd by A1, na Savskoj cesti 25/1 u Zagrebu (prvi kat Studentskog centra u Zagrebu), i podijelite svoje neostvarivačke muke s kolegama.

Glavnu riječ na radionici imat ćete upravo vi. Moći ćete s kolegama studentima razgovarati o tome koliko ste dobri u neostvarivanju ciljeva, tj. o iskustvima izbjegavanja i najmanjih ciljeva koje ste si postavili. Podijelite svoja iskustva, nasmijte kolege, ali i sebe slušajući druge. U moderiranoj raspravi s digresijama pod vodstvom Božidara Nikše Tarabića ponovite što znate iz psihologije i naučite nešto novo na drugačiji način. Ali pripazite, radionica se neće odgoditi, pa ju na vrijeme zabilježite i dođite!

 

Komentari na članak

Vezani članci

Neuredna bilježnica

Trikovi i savjeti

Kako kvalitetno postaviti, a zatim i izvršiti željene ciljeve

Ključ za uspješnost leži u postavljanju ciljeva. No potrebno je znanje kako sastaviti dobru „to do” listu. Uz pomoć nekoliko trikova motivacija će vam se povećati i zadaci će napokon biti riješeni.

grad Rijeka1

financijska potpora

Riječki Studentski zbor dodjeljuje sredstva poslijediplomskim studentima koji sami financiraju svoj studij

Natjecati se mogu svi koji planiraju sudjelovati na simpozijima, konferencijama, ljetnim školama, stručnim radionicama i sličnim događanjima, a sami snose najmanje 80% troškova školarine. Rok za prijavu je 15. prosinca.

Istezanje

Motivacija za vježbanje

Vježbajte radi zdravlja, a ne radi mršavljenja

Mlade se žene danas motiviraju na različite načine kako bi svojim vježbanjem poboljšale svoj izgled, svoj um i svoje zdravlje. No nisu sve vrste motivacije ispravne – neke vas jako lako mogu udaljiti od cilja koji ste si postavile i dovesti vas do još većeg nezadovoljstva.

nasilje nad ženama

Tribina studenata ERF-a

Kako je veza bez nasilja isto što i riba bez bicikla, otkrit će posjetitelji Stabla znanja

Studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta organiziraju tribinu na kojoj će o nasilju u partnerskim odnosima progovoriti predstavnice Doma Duga, Ženske sobe i Zagreb Pridea.

Zgrada

Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Na put do uspjeha koracima Saše Bunete

Debatni klub EFZG osmislio je projekt za studente pod nazivom "Uhvati me za riječ". Prvo predavanje u ciklusu održat će Saša Buneta 31. ožujka