Motivacijsko predavanje

Tehnološki stručnjak svojim dvjema pričama objašnjava zašto se prijaviti na App Start Contest

Mobilne aplikacije

Hrvoje Kapetanović član je Uprave Undabota i stručnjak u razvijanju inovativnih i transformacijskih tehnoloških projekata. Svojim će motivacijskim predavanjem motivirati studente da se prijave za sudjelovanje u natjecanju u izradi aplikacija.

Nakon što su otvorene prijave u sklopu App Start Contesta, natjecanja udruge eSTUDENT u izradi web i mobilnih aplikacija, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A-211 održat će se motivacijsko predavanje Hrvoja Kapetanovića. Zakazano je za 24. siječnja 2019. s početkom u 17 sati.  

Hrvoje Kapetanović član je Uprave Undabota i stručnjak u razvijanju inovativnih i transformacijskih tehnoloških projekata. Kao zagovornik Growth Mindset psihologije, ovom će prilikom predstaviti svoje Dvije priče: Nevjerojatan trenutak u kojem se nalazimo i Kultura uspjeha.

App Start Contest studentsko je natjecanje namijenjeno studentima različitih interesa kako bi se okupili oko jednog projekta i povezali s hrvatskim stručnjacima iz tog područja. Svaki tim izrađuje aplikaciju prema vlastitoj ideji, a članovi stručnog žirija pružaju im povratne informacije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje do 2. veljače 2019. godine u timovima od najmanje dva do najviše pet natjecatelja.

Komentari na članak

Vezani članci

Social Impact Award

Social Impact Award

Najveći europski edukacijski program za studente stiže u Hrvatsku!

Social Impact Award, edukacijski progam za studente u području društvenog poduzetništva, ove godine stiže u četiri nove zemlje među kojima se našla i Hrvatska.

https://www.facebook.com/feropenair/photos/a.365016230800227/365022147466302/?type=1&theater

Festival na parkiralištu FER-a

„Dođi na prvi FER Open Air, ne može biti gore od zadnje epizode Game of Thronesa!“

U subotu, 1. lipnja, održava se prvi FER Open Air, jednodnevni glazbeni festival u organizaciji FER-a i KSET-a. Organizator Luka otkrio nam je kako je došlo do ideje za festival, koji će izvođači nastupiti i što još osim besplatnog ulaza očekuje posjetitelje.

Isto

Međunarodno natjecanje u Poreču

„STEM Games” uvodi studente u društvo budućnosti

Otvara se prilika svim studentima da se okušaju u razmjeni znanja, sposobnosti i vještina kroz različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti koje će se održati u sklopu „STEM Gamesa”, natjecanja koje je ove godine posvećeno društvu budućnosti.

Aplikacija Chefito nagrađena s 10 000 kuna na finalu TVZ Mc2-a/cover

Izrada mobilnih aplikacija

Aplikacija Chefito nagrađena s 10 000 kuna u finalu TVZ Mc2-a

U finalu u kojem su svi uživali, nakon predstavljanja deset najboljih rješenja, poslodavci su "online" glasovanjem odabrali i nagradili najbolje timove.

Pokretač, vizual

Studentsko natjecanje

Za prijavu na „Pokretač” preostala su još samo 2 dana

Ako još niste prijavili svoj inovativni poslovni model na studentsko natjecanje „Pokretač”, bez brige, preostala su vam još 2 dana, stignete!