LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Šesta po redu

Team-konferencija u Mađarskoj

Posjetitelji Team-konferencije dobit će mogućnost razmjene iskustava, ali i ostvarivanja kontakta sa stranim stručnjacima.

Posjetitelji Team-konferencije dobit će mogućnost razmjene iskustava, ali i ostvarivanja kontakta sa stranim stručnjacima.

Šesta Međunarodna znanstvena konferencija, Team, ove godine održava se u Mađarskoj u gradu Kecskemetu između 10. i 11. studenog.

Cilj Team projekta (Technique, education, agriculture & management) je bolja suradnja između visokoškolskih institucija istočne Europe. Ovogodišnji domaćin i jedan od organizatora je Fakultet strojarstva i automatike Sveučilišta u Kecskemetu. Posjetitelji će sudjelovanjem na predavanjima i raspravama dobiti mogućnost razmjene iskustava, ali i ostvarivanja kontakata sa stručnjacima iz različitih zemalja. 

Konferencija je podijeljena po kategorijama inžinjeringa, prijenosa znanja, biotehnike, poljoprivrede i tržno usmjerenog menadžmenta. Predviđen je i posjet tvornici Mercedes Benza u Mađarskoj.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane, a cijena sudjelovanja ovisi o periodu prijave. Više informacija o Team-konferenciji i postupku prijave dostupno je u službenom pozivu i na internetskim stranicama projekta.

FOTO: UNIN.HR