LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svečana dodjela

Sveukupno 31 student i dvije skupine dobitnici novčane Rektorove nagrade Sveučilišta u Splitu

Donesena je odluka o dodjeli Rektorove nagrade studentima Sveučilišta u Splitu. Na svečanoj dodjeli 15. lipnja dobitnike očekuje i novčana nagrada.

Donesena je odluka o dodjeli Rektorove nagrade studentima Sveučilišta u Splitu. Na svečanoj dodjeli 15. lipnja dobitnike očekuje i novčana nagrada.

Rektor Sveučilišta u Splitu iznio je odluku o dodjeljivanju Rektorove nagrade za akademsku godinu 2016/2017 koja se dodjeljuje ove akademske godine Rektorovom nagradom nagrađeni su studenti za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, za uspjeh u javnom nastupu i sudjelovanju na državnim i međunarodnim natjecanjima te za uspjeh u javnom djelovanju. Za izvrsnost je nagrađeno 28 studenata, za umjetnički rad je jedan student dobio nagradu te je jednome studentu pripala nagrada za znanstveni rad. Skupina studenata nagrađena je za uspješnost u javnom nastupu te su još jedna skupina i pojedinačni student dobili nagradu u posljednjoj kategoriji.

Sveukupno 31 student i dvije skupine primit će Rektorovu nagradu povodom Dana Sveučilišta u Splitu. Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u amfiteatru Medicinskog fakulteta u petak, 15. lipnja, u 11 sati. Dobitnici će dobiti novčanu nagradu, stoga su dužni javiti se u računovodstvo i dostaviti osobne podatke potrebne za isplatu. Popis studenata dobitnika, kao i cijela odluka o dodjeli, nalazi se u prilogu na stranici Sveučilišta u Splitu.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR