LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu uputilo poziv za iskazivanje interesa za poslijediplomski studij Intelektualno vlasništvo

Zbog ograničenog broja upisnih mjesta prednost pri upisu na studij imat će kandidati koji su iskazali interes za upis na studij.

Zbog ograničenog broja upisnih mjesta prednost pri upisu na studij imat će kandidati koji su iskazali interes za upis na studij.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu upućuje poziv za iskazivanje interesa za sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Intelektualno vlasništvo u akademskoj godini 2015./2016. za stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist intelektualnog vlasništva. Upis na specijalistički studij bit će tijekom 2015. godine.

Pravo upisa na studij imat će pristupnici sa završenim sveučilišnim dodiplomskim ili diplomskim studijem i ostvarenih najmanje 300 ECTS bodova ili usporedivim studijem u inozemstvu. Od pristupnika se očekuje aktivno poznavanje engleskoga jezika na razini praćenja stručne literature i stručne komunikacije.

Na studij se može upisati najviše 30 studenata. Studij traje dva semestra i nosi 60 ECTS bodova. Najkasnije u četvrtom semestru student brani završni specijalistički rad.

Cjelokupna školarina iznosi 40.000 kuna (moguće je obročno plaćanje). Po posebnom upitu zainteresiranih, Stručno vijeće studija razmotrit će mogućnost stipendiranja dijela školarine, rukovodeći se kriterijima izvrsnosti polaznika.

Zbog ograničenog broja upisnih mjesta prednost pri upisu na studij imat će kandidati koji su iskazali interes za upis na studij.

Za iskaz interesa potrebno je dostaviti obrazac za predbilježbu koji se može preuzeti na mrežnim stranicama studija Intelektualno vlasništvo, na kojima je dostupan i program studija.

Rok za podnošenje predbilježbi je 31. prosinca 2014.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR