LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrada za studentska znanstvena i umjetnička ostvarenja

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu Rektorove nagrade 2014/15.

Zagrebačko Sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u akademskoj godini 2014./15.

Zagrebačko Sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u akademskoj godini 2014./15.

Zagrebačko Sveučilište raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade u akademskoj godini 2014./15. Pravo na prijavu za dobitnika Rektorove nagrade imaju svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Radove trebaju prijaviti čelnici sastavnica popunjavanjem obrazaca na web stranici Sveučilišta, a može se prijaviti znanstveni ili umjetnički rad jednog ili nekoliko autora, ali ne više od tri. Također, prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade, ne može se prijaviti rad isključivo stručnog ili preglednog karaktera. Uz to, ne mogu se prijavljivati radovi izrađeni za neku drugu primarnu namjenu (diplomski rad, rad za znanstveni skup ili časopis), ali se može prijaviti rad povezan s temom takvog rada.

Odluka o dodjeli Rektorove nagrade s popisom svih nagrađenih autora i naslovima njihovih radova objavit će se na oglasnim pločama, mrežnim stranicama Sveučilišta i svih njegovih sastavnica, najkasnije tri dana prije svečane dodjele nagrada.

Svečanost dodjele Nagrade održat će se 18. lipnja na Sveučilištu u Zagrebu, a tom će prigodom biti organizirano i predstavljanje dobitničkih radova.

Sažetci radova bit će objavljeni na hrvatskom i engleskom jeziku na stranici Sveučilišta. Cjeloviti radovi bit će pohranjeni u digitalnom repozitoriju nagrađenih studentskih znanstvenih radova, odnosno umjetničkih ostvarenja.

Rok za prijavu je 30. travnja, a više informacija dostupno je na stranicama Sveučilišta.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR