Smotra sveučilišta

Sveučilište otkriva zašto je dobro studirati u Dubrovniku

Sveučilišni kampus

Svoj zainteresiranoj javnosti Sveučilište u Dubrovniku otvara svoja vrata predstavljajući svoju djelatnost i prednosti koje pruža studiranje u tom gradu.

Četvrta po redu Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će u prostoru Sveučilišnog kampusa 27. siječnja od 10 do 16 sati. Namijenjena je ponajprije učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima.

Cilj je Smotre predstaviti djelatnost Sveučilišta. Prikazat će se što ono obuhvaća: preddiplomske, diplomske i poslijediplomske specijalističke i doktorske studije, nastavne planove te opremljenost odjela.

Bit će riječi o mogućnosti zapošljavanja po završetku studija i studiranja u inozemstvu. Govorit će se i o svim detaljima izravno povezanim sa studentskim životom u Dubrovniku, kao što su smještaj, prehrana i studentski sport. Svi zainteresirani slobodno se mogu pridružiti događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

igra prijestolja 3

Na današnji dan

Objavljen prvijenac planetarno popularnog serijala „Pjesma leda i vatre“

Prije dvadeset je godina George R. R. Martin izdao prvu knjigu ciklusa. Rijetki su oni koji nisu zaraženi groznicom „Igre prijestolja“, no okolnosti nastanka kultnog serijala manje su poznate.

Aplikacija Dubrovnik AR

Planet 1107 napravio zanimljivu i korisnu aplikaciju

Aplikacija Dubrovnik AR

Aplikacija koja omogućava pregled znamenitosti, muzeja, prirodnih ljepota Dubrovnika te javnih službi, ovisno o tome što posjetitelji žele vidjeti.

Orijentacijski tjedan u Dubrovniku 2017.

Studiranje u inozemstvu

53 strana studenta u zimskom semestru na Sveučilištu u Dubrovniku

Sveučilište u Dubrovniku bilježi stalan porast broja stranih studenata otkad je ušlo u Erasmus program 2008. godine. I ovog je puta pripremljen Orijentacijski tjedan za brojku od 53 inozemna gosta.

Tišina molim! 2017.

Jugoslavenska kinematografija

Dubrovčani će gledati izgubljeni dokumentarac na otvorenju festivala „Tišina molim“

Tijekom sedam dana multimedijalnog festivala „Tišina molim! – Film i Grad od 1919.“ posjetitelji će imati priliku pogledati projekcije filmova snimljenih u Dubrovniku. Na otvorenju ih očekuje kratkometražni dokumentarac „Dubrovnik“.

Grbeša

Povijesni nastup

Alumnus u finalnih 8 kupa!

Alumnus je i u uzvratnoj utakmici Kupa Hrvatske pobijedio MNK Kijevo Jako Sport s visokih 4:7 i tako izborio nastup u završnici natjecanja.