Smotra sveučilišta

Sveučilište otkriva zašto je dobro studirati u Dubrovniku

Sveučilišni kampus

Svoj zainteresiranoj javnosti Sveučilište u Dubrovniku otvara svoja vrata predstavljajući svoju djelatnost i prednosti koje pruža studiranje u tom gradu.

Četvrta po redu Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će u prostoru Sveučilišnog kampusa 27. siječnja od 10 do 16 sati. Namijenjena je ponajprije učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima.

Cilj je Smotre predstaviti djelatnost Sveučilišta. Prikazat će se što ono obuhvaća: preddiplomske, diplomske i poslijediplomske specijalističke i doktorske studije, nastavne planove te opremljenost odjela.

Bit će riječi o mogućnosti zapošljavanja po završetku studija i studiranja u inozemstvu. Govorit će se i o svim detaljima izravno povezanim sa studentskim životom u Dubrovniku, kao što su smještaj, prehrana i studentski sport. Svi zainteresirani slobodno se mogu pridružiti događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Dubrovnik

Na današnji dan

Katastrofalan potres razorio Dubrovnik i usmrtio 6000 građana

Prije 350 godina na današnji dan Dubrovnik je pogodio jedan od najstrašnijih potresa u europskoj povijesti. U samo nekoliko minuta nestao je velik broj građevina koje su bile ponos ovog velikog grada. Velik je broj ljudi poginuo, a uskoro su započele i nove nevolje.

Renesansni vrt

Glazbeno-scenski kolaži

Vile će opet zaposjesti dubrovački ljetnikovac u sklopu „Renesansnog vrta“

Dubrovnik je kao sredina oduvijek poticao kulturno stvaralaštvo, a zanimljivi glazbeno-scenski kolaži „Renesansnog vrta“ predstavljaju kulturnu materijalnu i nematerijalnu baštinu te je približavaju posjetiteljima u ugodnom prostoru ljetnikovca Bunić-Kaboga.

Star Wars u Dubrovniku

"Star Wars" se snima u Dubrovniku?

Hoće li se Sila probuditi u Dubrovniku?

Priča se da će "Star Wars: Episode VIII", čija je premijera najavljena za 15. prosinca 2017., biti sniman u Dubrovniku.

Jasna Ožanić

Video prilog studenata dubrovačkog Sveučilišta

VIDEO: Kultura ispijanja kave u Hrvatskoj

Dubrovački studenti Julia Mačinković, Domagoj Trojanović i Marijana Matulović u sklopu kolegija Video novinarstvo napravili su kratki prilog o tome kako Dubrovčani ispijaju kavu te zašto Hrvati provode toliko vremena na terasama kafića.

PR Student

Osnovan dubrovački klub studenata PR Student

„Pridružiti nam se mogu svi koji kroz zabavu, druženje i kreativne radionice žele naučiti više o PR-u!“

Prilikom nedavnog osnivanja dubrovačkog kluba studenata - PR Student, porazgovarali smo s predsjednikom Lukom Plešom.