Smotra sveučilišta

Sveučilište otkriva zašto je dobro studirati u Dubrovniku

Sveučilišni kampus

Svoj zainteresiranoj javnosti Sveučilište u Dubrovniku otvara svoja vrata predstavljajući svoju djelatnost i prednosti koje pruža studiranje u tom gradu.

Četvrta po redu Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će u prostoru Sveučilišnog kampusa 27. siječnja od 10 do 16 sati. Namijenjena je ponajprije učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima.

Cilj je Smotre predstaviti djelatnost Sveučilišta. Prikazat će se što ono obuhvaća: preddiplomske, diplomske i poslijediplomske specijalističke i doktorske studije, nastavne planove te opremljenost odjela.

Bit će riječi o mogućnosti zapošljavanja po završetku studija i studiranja u inozemstvu. Govorit će se i o svim detaljima izravno povezanim sa studentskim životom u Dubrovniku, kao što su smještaj, prehrana i studentski sport. Svi zainteresirani slobodno se mogu pridružiti događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni kampus

Sveučilište u Dubrovniku

Uspješno krenuo novi preddiplomski sveučilišni studij "Povijest Jadrana i Mediterana"

Ukupno je upisano 29 studenata, čime je u potpunosti popunjena upisna kvota.

Sveučilišne jadranske igre u Dubrovniku

Vodeni sportovi

U Dubrovniku će se održati prve Sveučilišne jadranske igre

Organizacijom Sveučilišnih jadranskih igara Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku želi potaknuti stvaranje novih prijateljstava i suradnju između pojedinaca, timova i sveučilišta.

Dubrovačke ljetne igre

Bogat program u Dubrovniku

Više od 2000 umjetnika na 67. Dubrovačkim ljetnim igrama

Od 10. srpnja do 25. kolovoza na 20 dubrovačkih lokacija nastupat će brojni umjetnici iz cijeloga svijeta.

Jasna Ožanić

Video prilog studenata dubrovačkog Sveučilišta

VIDEO: Kultura ispijanja kave u Hrvatskoj

Dubrovački studenti Julia Mačinković, Domagoj Trojanović i Marijana Matulović u sklopu kolegija Video novinarstvo napravili su kratki prilog o tome kako Dubrovčani ispijaju kavu te zašto Hrvati provode toliko vremena na terasama kafića.

Dubrovnik Summer School

Međunarodna ljetna škola

„Dubrovnik Summer School“ omogućuje studentima da iskažu poslovne sposobnosti

Otvorene su prijave za međunarodnu ljetnu školu eSTUDENT-a koja će se održati u kolovozu. Svaki će polaznik steći potrebnu edukaciju i praktične sposobnosti koje su u današnjem poslovnom svijetu iznimno cijenjene.