Smotra sveučilišta

Sveučilište otkriva zašto je dobro studirati u Dubrovniku

Sveučilišni kampus

Svoj zainteresiranoj javnosti Sveučilište u Dubrovniku otvara svoja vrata predstavljajući svoju djelatnost i prednosti koje pruža studiranje u tom gradu.

Četvrta po redu Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će u prostoru Sveučilišnog kampusa 27. siječnja od 10 do 16 sati. Namijenjena je ponajprije učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima.

Cilj je Smotre predstaviti djelatnost Sveučilišta. Prikazat će se što ono obuhvaća: preddiplomske, diplomske i poslijediplomske specijalističke i doktorske studije, nastavne planove te opremljenost odjela.

Bit će riječi o mogućnosti zapošljavanja po završetku studija i studiranja u inozemstvu. Govorit će se i o svim detaljima izravno povezanim sa studentskim životom u Dubrovniku, kao što su smještaj, prehrana i studentski sport. Svi zainteresirani slobodno se mogu pridružiti događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Riva- izdaleka

Sveučilište u Splitu

Zahvaljujući inovativnosti studenata, maturanti dobili priliku za virtualnu „šetnju“ sveučilištem

Dostupna je virtualna smotra Sveučilišta u Splitu na kojoj se mogu pronaći informacije o svim sastavnicama, svakom pojedinačnom studijskom programu te ostalim sadržajima koji će olakšati odluku budućim studentima prilikom odabira studijskog programa.

Studentski dan sport

5. Studentski dan sporta

Dubrovačka akademska zajednica potiče na zdrav život

Na dubrovačkom Stradunu obilježava se 5. Studentski dan sporta. Očekuje se veliki broj posjetitelja.

Smotra glumačkih akademija

Studentske kazališne produkcije

Međunarodno povezivanje studenata na 4. Smotri glumačkih akademija

Najzanimljivije studentske kazališne predstave prikazat će se na novom izdanju Smotre glumačkih akademija u Rijeci. Osim što će riječki studenti dobiti izvanrednu priliku za predstavljanje svojih sposobnosti i talenata, isto će se pružiti gostima iz SAD-a, Austrije i Njemačke.

Božićni turnir

Memorijal Vedrana Jelavića

Traju prijave za košarkaški i odbojkaški studentski turnir u Dubrovniku

Organizator natjecanja je dubrovački Sveučilišni sportski savez, a sudionici su visoka učilišta iz raznih krajeva.

ESN predavanje

ESN

Volonteri iz Erasmus Student Networka ponos su grada Dubrovnika

Članovi ESN-a Dubrovnik su studenti koji vole pomagati svojim kolegama iz drugih zemalja i koji uživaju u svom volonterskom poslu.