LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konačno počinju radovi

Sve spremno za obnovu domova

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu javljaju da će radovi na obnovi studentskih domova započeti u srijedu, 19. kolovoza. Radovi ipak kasne jer je njihov početak prvobitno najavljen za 18. kolovoza.

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sudeći prema fotografijama iz Studentskog doma Stjepan Radić, sve je spremno za početak radova. 

Ovim potpisivanjem razriješit će se tek jedan dio priče koja već mjesecima muči mnogobrojne studente. Ostaje vidjeti kada će se radovi zapravo završiti da bi se studenti mogli useliti u toliko željene domske sobe.

Sanacijski upravitelj Studentskog centra, Pejo Pavlović, više je puta morao smirivati situaciju oko nejasnoća s rokovima obnove studentskih domova. Isprva se predviđalo da će se studenti moći useliti već do 1. studentog. Kasnije se taj rok pomakao do Božića, da bi danas na Dnevniku HRT-a bilo objavljeno kako domovi neće uopće biti useljivi ove godine

Neki izvori tvrde da je „realno” da će u punom kapacitetu domovi biti useljivi tek u veljači.

FOTO: ESAVA