Predavanje na FFZG-u

Sve o studiranju u Australiji!

Izvor: Flickr

Kako do studija u Australiji koja se nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata, svim će zainteresiranim studentima približiti predstavnici Veleposlanstva.

Svim zainteresiranim zagrebačkim studentima predstavnici Veleposlanstva Australije predstavit će mogućnosti studiranja u Australiji. Predavanje će se održati u petak, 17. svibnja, od 17 sati u dvorani 1 Filozofskog fakulteta.

Uvodnu riječ dat će Veleposlanica Australije Elizabeth Petrovic, a uslijedit će izlaganje niza informacija o školama, fakultetima, stipendiranju, vizama i slično. 

– Australija nudi kvalitetno obrazovanje uz mogućnost rada dok studirate. Pozivamo sve zainteresirane za studiranje u Australiji na ovu prezentaciju. – rekla je gospođa Dijana Grahovac iz Veleposlanstva.

Australija se naime nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata i nudi veliki broj opcija za studiranje. Izbor škola i fakulteta je širok, a moguće je studirati u svim većim gradovima.

Komentari na članak

Vezani članci

Geomedicina

Udruga PRIMUS

Predavanje „Geomedicina (ne) stanuje ovdje”

Predavanje će održati izv. prof. dr. sc. Gordana Medunić s Geološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Medijateci Francuskog instituta 11 . ožujka 2016. u 18 sati.

Ljubav - povezanost ili ovisnost

Predavanje u Klubu mladih Split

Terapeutkinja otkriva je li ljubav povezanost ili ovisnost

Na predavanju „Ljubav = povezanost ili ovisnost" imate priliku osvijestiti korijene problema u ljubavnim odnosima.

Jer 90-e su bile godine

Serija predavanja „Jer 90-e su bile godine“

Kakve su godine bile devedesete, saznajte na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom će se fakultetu od 16. do 20. siječnja održati niz predavanja naziva „Jer 90-e su bile godine“. Predavači su najcjenjeniji hrvatski profesori i stručnjaci s područja sociologije, prava, ekonomije, medija i povijesti.

Lijekovi

Klub mladih Split

Predavanje i javna rasprava: Od apaurina do stereoida – „Zlouporaba lijekova”

19. lipnja u prostorijama Kluba mladih Split održat će se javna rasprava i predavanje koja će se ticati zlouporabe lijekova, a objasnit će se i pojam „club drugs”.

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

FERedu Talks

Štedopis približava studentima stvari koje moraju znati o novcu

Osobni proračun, štednja, platne kartice, rad na određeno vrijeme i marketinški trikovi –  teme su koje će studentima približiti prof. dr. sc. Maja Vehovec na predavanju koje će se održati na FER-u.