Predavanje na FFZG-u

Sve o studiranju u Australiji!

Izvor: Flickr

Kako do studija u Australiji koja se nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata, svim će zainteresiranim studentima približiti predstavnici Veleposlanstva.

Svim zainteresiranim zagrebačkim studentima predstavnici Veleposlanstva Australije predstavit će mogućnosti studiranja u Australiji. Predavanje će se održati u petak, 17. svibnja, od 17 sati u dvorani 1 Filozofskog fakulteta.

Uvodnu riječ dat će Veleposlanica Australije Elizabeth Petrovic, a uslijedit će izlaganje niza informacija o školama, fakultetima, stipendiranju, vizama i slično. 

– Australija nudi kvalitetno obrazovanje uz mogućnost rada dok studirate. Pozivamo sve zainteresirane za studiranje u Australiji na ovu prezentaciju. – rekla je gospođa Dijana Grahovac iz Veleposlanstva.

Australija se naime nalazi na trećem mjestu po broju međunarodnih studenata i nudi veliki broj opcija za studiranje. Izbor škola i fakulteta je širok, a moguće je studirati u svim većim gradovima.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Pustolovne studentice otkrivaju sve o stručnoj praksi, razmjeni i studiju u inozemstvu

Volite putovati? Mislite kako nemate dovoljno vremena ili novca? Kako spojiti ugodno s korisnim, saznajte na predavanju „Putovanja i obrazovanje."

Stuttgart prospekti

Iz Stuttgarta s ljubavlju

Studiraj u Europi: Upoznaj se s konceptom dualnog studiranja

Iako naš obrazovni sustav poznaje samo redovno i izvanredno studiranje, model dualnog studiranja mogao bi se smjestiti između ta dva pojma.

Izvor: Flickr

Kviz u Tvornici kulture

Zagrebački studenti i profesori za vrijedne se nagrade bore znanjem o Australiji

U tijeku su prijave četveročlanih timova koji će pokazati svoje znanje o Australiji u kvizu koji se održava u Tvornici kulture. Osim što će studenti i profesori 21. studenog otkriti zašto je Australija odlična obrazovna destinacija, za svoje će znanje dobiti vrijedne nagrade.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Predstavljanje novog broja časopisa

Studenti populariziraju pedagogiju Didaskalosom, promocija zakazana za 17. siječnja

Didaskalos je časopis koji već drugu godinu izdaju studenti Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, a ujedno jedan od najvažnijih projekata studenata pedagogije koji su organizirani u Udrugu. Promocija će se održati 17. siječnja na Fakultetu s početkom u 18 h.

Klub mladih Klooz

Pogledajte program za 2015./2016. godinu

Klub mladih KLOOZ kreće s novim programom!

Klub mladih KLOOZ, projekt Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti (CINAZ), kreće s četvrtom godinom svog djelovanja uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.