Klub Zona

Sve o britanskim sveučilištima iz prve ruke

16. London, Ujedinjeno Kraljevstvo

– Blagdanski povratak splitskih britanskih studenata prilika je da svoja iskustva, dojmove i preporuke podijele s potencijalnim britanskim studentima.  – najavljuje Tina Alujević.

Speed faxing o britanskim sveučilištima – informativno događanje o mogućnostima studiranja u Velikoj Britaniji sljedeći je događaj u programu Kluba Zona. Održat će se u srijedu, 27. prosinca, u 19 sati u Chillton baru (Jadranska 1).

Zainteresirani će imati priliku uživo razgovarati sa studentima nekoliko britanskih sveučilišta.

– Blagdanski povratak splitskih britanskih studenata prilika je da svoja iskustva, dojmove i preporuke podijele s potencijalnim britanskim studentima. Svi zainteresirani moći će uz šalicu čaja popričati o upisnim kriterijima, iskustvima, mogućnostima financiranja školarina te prilikama za zaposlenje studenata. – najavljuje Tina Alujević iz organizacija UniWorld Hrvatska.

Komentari na članak

Vezani članci

Voće kao izvor energije

Recepti za studente

Dvanaest ukusnih jela koje možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici

Neovisno o tome znate ili ne znate kuhati, ovo su jela koja ćete obožavati pripremati. Osim što su ukusna, pripremaju se u svega nekoliko minuta.

Yugioh igraonica

Kartaške igre

Yu-Gi-Oh kartanje od ovog vikenda besplatno u Klubu Zona

– Mogu nam se pridružiti i novi igrači ove svjetski popularne igre – naučiti pravila, stjecati nova prijateljstva, usavršiti poznavanje engleskog jezika i razvijati strategije oduzimanja bodova suigračima. – objašnjava Marko Drašković.

Sveučilište u Zadru

Klub studenata informacijskih znanosti Ex libris

Besplatna mala knjižnica za studente i profesore Sveučilišta u Zadru

Ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu nalazi se drvena kućica prepuna knjiga koje možete posuditi. Riječ je o projektu „Besplatna mala knjižnica“ u organizaciji Kluba studenata informacijskih znanosti Ex libris.

CEO konferencija u Zagrebu 1

Ekonomski fakultet Zagreb

Velik interes studenata i sjajna atmosfera obilježili CEO konferenciju u Zagrebu

Konferencija je organizirana u suradnji s Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva te je okupila više od 600 sudionika.

Liječnik

Zdravlje studenata

Nadležni liječnici zagrebačkih fakulteta

Kako biste što lakše i brže pronašli nadležnog liječnika svojeg fakulteta, donosimo vam njihov popis, adresu povezanu s Google Mapsom te brojeve telefona.