LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti za studente Split

Susret studenata volontera u Splitu "Usudi se volontirati"

Sudjeluj i ti na susretu volontera koji se održava u listopadu u Splitu. Detalji na linku.

Sudjeluj i ti na susretu volontera koji se održava u listopadu u Splitu. Detalji na linku.

Susret studenata volontera Republike Hrvatske održat će se u Splitu od 3. do 5. listopada 2014. godine.

Susret pod sloganom „Usudi se volontirati“ osim širenja pozitivne mladenačke energije, predstavljanja i širenja glasa o studentskim udrugama koje djeluju na području Hrvatske i iskustvima istih te raznih volonterskih akcija pružit će svim sudionicima nova poznanstva i potencijalne prijatelje.

Događaj organizira udruga Studenti za studente, poznatija kao S4S, a sufinancira ga Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija. U projektu mogu sudjelovati svi mladi koji ispunjavaju dva uvjeta – da su studenti i da aktivno volontiraju. Jednostavnije ne može.

Sudjelovanje na susretu je besplatno, a sudionici će imati osiguran smještaj i hranu. Cilj je povezati što veći broj različitih udruga, stoga će organizatori omogućiti smještaj i hranu za najviše troje ljudi iz iste udruge. Za sudjelovanje na projektu mogu se prijaviti i studenti koji volontiraju izvan neke studentske udruge.

Studenti volonteri zainteresirani za sudjelovanje na susretu trebaju ispuniti obrazac za prijavu OVDJE. Rok za prijavu je 12. rujna 2014. godine, a rezultate prijava
objavljujemo 15. rujna na S4S portalu te na e-mail adresama svih sudionika i njihovih udruga.

Za više informacija svakako pratite Facebook profil, Web portal te Fb event udruge.

FOTO: S4S