Nove nastavne baze

Suradnjom fakulteta poboljšava se kvaliteta studiranja u Splitu

Splitska riva I

Sveučilište u Splitu je dobilo dvije nove nastavne baze čime će se poboljšati kvaliteta studiranja i studentske prakse.

Sveučilište u Splitu i Prirodoslovni-matematički fakultet dobili su nove nastavne baze i to Mediteranski institut za istraživanje života - MedILS i Arheološki muzej u Splitu.

Ugovor o suradnji potpisali su rektor Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, prof.dr.sc. Jasna Puizina, dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Jelena Ružić, ravnateljica Medils-a i mr. sc. Damir Kliškić, ravnatelj Arheološkog muzeja. 

Ova suradnja, kao što su i naglasili predstavnici fakulteta, instituta i muzeja, donosi samo dobre stvari. Studentima će se poboljšati kvaliteta studiranja, omogućit će im se realizacija studentske prakse uz mentoriranje djelatnika ovih institucija te zajednički znanstveni i stručni projekti, a ovom prigodom Damir Kliškić je izrazio želju za suradnju s Kemijsko-tehnološkim fakultetom.

Dana 21. travnja će se obilježiti Dan nastavnih baza i na taj će način Sveučilište zahvaliti svim ustanovama i mentorima na suradnji.

Komentari na članak

Vezani članci

Suradnja FER-a i Rimac Automobila

Suradnja hrvatskog poduzeća i fakulteta

Rimac Automobili i Fakultet elektrotehnike i računarstva potpisali Sporazum o suradnji

Poduzeće Rimac Automobili sudjelovat će u programu ljetnih praksi Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a provodit će se i znanstveno i stručno usavršavanje studenata.

Sporazum o suradnji HUP-PRAVOS

Suradnja HUP-a i Pravnog fakulteta u Osijeku

Osječkim studentima omogućeno usavršavanje u korporativnom pravu

Hrvatska udruga poslodavaca i Pravni fakultet u Osijeku potpisali su sporazum o suradnji. Njime će studentima biti omogućena praksa u privatnom sektoru, a poslodavcima će koristiti njihovo znanje, rad i snalažljivost.

hajduk

Dan bijelog štapa

Studenti i sportaši zajedno za slijepe i slabovidne

Akciji su se, uz Udrugu slijepih i slabovidnih osoba, pridružili i igrači splitskog Hajduka te studenti Kineziološkog fakulteta. 

FOI - zgrada fakulteta

Nagradni natječaj

Fond od 70 700 kuna namijenjen brucošima FOI-ja

Erste banka je u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike pripremila nagradni natječaj za brucoše. Natječaj i suradnja bit će predstavljeni 16. lipnja.

Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

Neslaganje s Europskom unijom

Studiranjem stječemo titule koje Europa ne priznaje

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola pokrenulo je apel za izmjenama zakona koji priznaju sporne titule.