Nove nastavne baze

Suradnjom fakulteta poboljšava se kvaliteta studiranja u Splitu

Splitska riva I

Sveučilište u Splitu je dobilo dvije nove nastavne baze čime će se poboljšati kvaliteta studiranja i studentske prakse.

Sveučilište u Splitu i Prirodoslovni-matematički fakultet dobili su nove nastavne baze i to Mediteranski institut za istraživanje života - MedILS i Arheološki muzej u Splitu.

Ugovor o suradnji potpisali su rektor Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, prof.dr.sc. Jasna Puizina, dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Jelena Ružić, ravnateljica Medils-a i mr. sc. Damir Kliškić, ravnatelj Arheološkog muzeja. 

Ova suradnja, kao što su i naglasili predstavnici fakulteta, instituta i muzeja, donosi samo dobre stvari. Studentima će se poboljšati kvaliteta studiranja, omogućit će im se realizacija studentske prakse uz mentoriranje djelatnika ovih institucija te zajednički znanstveni i stručni projekti, a ovom prigodom Damir Kliškić je izrazio želju za suradnju s Kemijsko-tehnološkim fakultetom.

Dana 21. travnja će se obilježiti Dan nastavnih baza i na taj će način Sveučilište zahvaliti svim ustanovama i mentorima na suradnji.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski.hr mobilna aplikacija

Skini besplatno na Android i iOS uređaje

Studentski.hr prvi je studentski portal sa svojom mobilnom aplikacijom

S ponosom objavljujemo da smo prva studentska zajednica u Hrvatskoj koja ima sav sadržaj i usluge dostupne na mobilnim aplikacijama na Android i iOS platformama.

Savjet mladih Grada Osijeka

Održana sjednica Savjeta mladih Grada Osijeka

Potaknuta veća suradnja osječkih udruga i organizacija

Savjet mladih Grada Osijeka ugostio je na sjednici predstavnike udruga i organizacija koje djeluju na području Grada Osijeka te raspravio o aktivnostima koje planiraju provesti po planu i programu do kraja ove godine.

Znanost

Festival znanosti Sveučilišta u Splitu

Kroz radionice uđite u svijet znanosti

Ako se nalazite u Splitu ili njegovoj neposrednoj blizini, a želite naučiti nešto više o znanosti, svakako se pridružite Festivalu znanosti koji i ove godine održavaju Sveučilište u Splitu i Umjetnička akademija.

Brucošijada u Splitu

Sveučilište u Splitu

Brucošijada splitskih studenata ovoga petka u Kauriju

Pozivaju se svi brucoši i studenti da ovoga petka polože svoj prvi ispit na Brucošijadi splitskih studenata powered by Jameson.

SPI Split

Sveučilište u Splitu

Postanite dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Studentski poduzetnički inkubator u Splitu prima nove članove i pruža studentima mogućnost sudjelovanja u programu "Student Business Academy".