Nove nastavne baze

Suradnjom fakulteta poboljšava se kvaliteta studiranja u Splitu

Splitska riva I

Sveučilište u Splitu je dobilo dvije nove nastavne baze čime će se poboljšati kvaliteta studiranja i studentske prakse.

Sveučilište u Splitu i Prirodoslovni-matematički fakultet dobili su nove nastavne baze i to Mediteranski institut za istraživanje života - MedILS i Arheološki muzej u Splitu.

Ugovor o suradnji potpisali su rektor Sveučilišta prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, prof.dr.sc. Jasna Puizina, dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Jelena Ružić, ravnateljica Medils-a i mr. sc. Damir Kliškić, ravnatelj Arheološkog muzeja. 

Ova suradnja, kao što su i naglasili predstavnici fakulteta, instituta i muzeja, donosi samo dobre stvari. Studentima će se poboljšati kvaliteta studiranja, omogućit će im se realizacija studentske prakse uz mentoriranje djelatnika ovih institucija te zajednički znanstveni i stručni projekti, a ovom prigodom Damir Kliškić je izrazio želju za suradnju s Kemijsko-tehnološkim fakultetom.

Dana 21. travnja će se obilježiti Dan nastavnih baza i na taj će način Sveučilište zahvaliti svim ustanovama i mentorima na suradnji.

Komentari na članak

Vezani članci

S4S studenti

Udruga Studenti za studente Split

Upišite svoje misli u knjigu žalbi i pohvala na splitskom Sveučilištu

Studentima će se omogućiti da na jednom mjestu iznesu sve što im smeta i/ili sve što bi pohvalili na svojim fakultetima.

Sveučilište u Splitu

Splitsko sveučilište

Sveučilište u Splitu prima šest polaznika stručnog osposobljavanja za rad

Na javni poziv se mogu prijaviti osobe koje su prijavljene na HZZ-u najmanje trideset dana i koje imaju manje od jedne godine staža u obrazovnom polju koje su završile.

University of Worcester

Informativno predavanje

Mogućnosti studiranja na britanskom sveučilištu s visokom stopom zapošljavanja

– Sveučilište Worcester udaljeno je dva sata od Londona i ima vrlo visoku stopu zapošljavanja unutar pola godine od završetku studija. – istaknula je Tina Alujević.

Trčanje

Sveučilišni sport

U tijeku su prijave za 18. Splitski polumaraton

18. polumaraton za studente će se u organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza održati 25. veljače. Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

Creative Fields

Fakultet strojarstva i brodogradnje i Fakultet elektrotehnike i računarstva

Tvrtka Creative Fields potpisala ugovor s dva zagrebačka tehnička fakulteta

Tvrtka Creative Fields d.o.o., domaći start-up, potpisao je suradnju s Fakultetom strojarstva i brodogradnje te Fakultetom elektrotehnike i računarstva.