LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Balkan identity of youth”

Sudjelujte u međunarodnoj razmjeni mladih u Rumunjskoj

Razmjena mladih je izvrsna prilika za stjecanje iskustva timskog rada u međunarodnom okruženju, upoznavanje mladih iz različitih kultura te usavršavanje engleskog jezika.

Razmjena mladih je izvrsna prilika za stjecanje iskustva timskog rada u međunarodnom okruženju, upoznavanje mladih iz različitih kultura te usavršavanje engleskog jezika.

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja Eko-Zadar partner je na projektu međunarodne razmjene mladih Balkan identity of youth koja će se od 1. do 12. travnja 2016. održati u rumunjskom gradu Craiova.

Cilj projekta je promicanje kulturnih različitosti, europskog identiteta te aktivnog sudjelovanja mladih koji dolaze iz ruralnih područja. Razmjena mladih je izvrsna prilika za stjecanje iskustva timskog rada u međunarodnom okruženju, upoznavanje mladih iz različitih kultura te usavršavanje engleskog jezika.

Udruga Eko-Zadar poziva mlade u dobi od 18 do 25 godina da se prijave za sudjelovanje. Prednost imaju mladi iz ruralnih područja. Smještaj i hrana su osigurani, dok će se troškovi puta po završetku razmjene refundirati u iznosu do 170 eura po osobi.

Za prijavu, trebate ispuniti odgovarajući obrazac te ga s kopijom osobne iskaznice poslati do 7. ožujka na e-mail adrese: maukalovic@gmail.comacasociali@yahoo.ro. Obrazac i dodatne informacije o projektu možete pronaći na poveznici.

Nositelj projekta Balkan identity of youth  je rumunjska organizacija Community Association of Aocial Animators – C.A.S.A. u partnerstvu s Udrugom Eko-Zadar te još dvije udruge iz Bugarske i Grčke. Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije ERASMUS+.

FOTO: UDRUGA EKO-ZADAR