Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Zgrada

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu osnovne financijske edukacije pod nazivom FLiP (Financial LiteracyinPractice). Cilj projekta je povećanje financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja studenata te se u okviru predavanja izlažu izdvojene teme iz područja osobnih financija.

Nakon uspješno organiziranih predavanja u ljetnom semestru ak. god. 2014/2015, ponovni krug edukacije za studente započinje u subotu 30. siječnja 2016. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (uz predviđeno trajanje do 12 sati). Otvorena je i mogućnost prijava za početak edukacije 6. veljače 2016. te će se ovisno o interesu studenata ponuditi mogućnost prijava za početak edukacije i u daljnjim terminima.

Za svaku grupu studenata predviđena su četiri termina predavanja (po dva školska sata u kontinuitetu svake naredne subote) kroz koje će se pokriti četiri dionice gradiva osnovne financijske edukacije. U terminu prvog i četvrtog predavanja provest će se anketa koja je sastavni dio znanstvenog istraživanja na ovom projektu.

Sudionici koji prođu sve faze edukacije bit će nagrađeni Cinestar darovnim kuponom (dvije ulaznice), edukativnim materijalima i certifikatom o pohađanju.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, i to preko linka za prijavu. Teme predavanja i druge informacije dostupne su na web stranici Ekonomskog fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti tulumare

Međunarodni tjedan studenata i srednjoškolaca u Varaždinu

Studente ovog tjedna očekuje odličan provod u Varaždinu

Kulminacija Međunarodnog tjedna srednjoškolaca i studenata u Varaždinu bit će „3x MEGA“ brucošijada, najveća brucošijada sjeverozapadne Hrvatske!

Gornji grad: Mijene srca

"Gornji grad: Mijene srca"

Zanimljive gastronomske priče u umjetničkom projektu Muzeja prekinutih veza

Ove nedjelje upoznajte boemski način života Gornjeg grada, kušajte organske namirnice, slušajte radio i osvojite besplatan ručak na tajnoj lokaciji u središtu Zagreba.

Pegla za kosu

Studentsko natjecanje

„L'Oréal Brandstorm” za osmišljavanje frizerskog salona nagrađuje studente s 10 000 eura

Do 26. veljače traju prijave za ovogodišnje izdanje popularnog studentskog natjecanja kojim uspješna multinacionalna kompanija L'Oréal bogato nagrađuje inovativne studente, ali i kojim otvara svoja vrata potencijalnim budućim zaposlenicima.

NEM 2015

NEM u Dubrovniku

Studentima osigurane besplatne akreditacije za najveće okupljanje medijskh profesionalaca

Na konferenciji će sudjelovati neka od najvećih imena svjetske medijske scene, među kojima su producentica Simpsona Bonita Pietila, producent Trilogije Millennium Peter Nadermann i autor serije Oz Tom Fontana

Diplomanti 2

Kamo dalje?

Što nakon diplome ako imate različite interese

Dobili ste diplomu i krećete u potragu za poslom? Donosimo vam nekoliko savjeta kako olakšati taj proces i uskladiti vaše obrazovanje sa strastima i snovima.