Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Zgrada

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu osnovne financijske edukacije pod nazivom FLiP (Financial LiteracyinPractice). Cilj projekta je povećanje financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja studenata te se u okviru predavanja izlažu izdvojene teme iz područja osobnih financija.

Nakon uspješno organiziranih predavanja u ljetnom semestru ak. god. 2014/2015, ponovni krug edukacije za studente započinje u subotu 30. siječnja 2016. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (uz predviđeno trajanje do 12 sati). Otvorena je i mogućnost prijava za početak edukacije 6. veljače 2016. te će se ovisno o interesu studenata ponuditi mogućnost prijava za početak edukacije i u daljnjim terminima.

Za svaku grupu studenata predviđena su četiri termina predavanja (po dva školska sata u kontinuitetu svake naredne subote) kroz koje će se pokriti četiri dionice gradiva osnovne financijske edukacije. U terminu prvog i četvrtog predavanja provest će se anketa koja je sastavni dio znanstvenog istraživanja na ovom projektu.

Sudionici koji prođu sve faze edukacije bit će nagrađeni Cinestar darovnim kuponom (dvije ulaznice), edukativnim materijalima i certifikatom o pohađanju.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, i to preko linka za prijavu. Teme predavanja i druge informacije dostupne su na web stranici Ekonomskog fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Reflections, B.Dejanović

DIPMOD_04

FOTO: Studenti TTF-a pokazali su svoj talent na reviji diplomskih kolekcija

Održana je revija diplomskih kolekcija studenata TTF-a u kojoj su pokazali da svojim talentom tijekom i nakon studija mogu otvoriti mnoga vrata.

KOZa

Kviz općeg znanja

KOZa vas poziva na igru

Iskušajte svoje znanje u novoj KOZi 9. travnja u 18.30 sati. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen.

Uspjeh

Internacionalna konferencija u zagrebačkom SC-u

Svjetski poznati poduzetnici uče mlade kako postati uspješni

Postanite dio pokreta rastuće zajednice studenata, poduzetnika i inspirativnih mladih pojedinaca koji vide izazove u svijetu i pretvaraju ih u svoje prednosti. Prijavom na LEAP Summit prigrlite nova iskustva i naučite kako postati uspješni.

LAN B4S

Druženje u Klubu mladih

Ponesite monitore i miševe na „gejmanje”, zagrijte se za LAN Battle4Split

Ako vam je dosadilo igranje „Countera” u sobi i želite upoznati potencijalne suigrače, prijavite se za druženje koje se ususret eSport natjecanju održava u Klubu mladih.

The Secret of England's Greatness

Komentar novinarke

Kakve bi knjige studenti trebali čitati

Plemenit pokušaj uglednih britanskih novina da upozna javnost s malim književnostima na dublji se pogled otkriva kao moderni imperijalizam.