Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Zgrada

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu osnovne financijske edukacije pod nazivom FLiP (Financial LiteracyinPractice). Cilj projekta je povećanje financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja studenata te se u okviru predavanja izlažu izdvojene teme iz područja osobnih financija.

Nakon uspješno organiziranih predavanja u ljetnom semestru ak. god. 2014/2015, ponovni krug edukacije za studente započinje u subotu 30. siječnja 2016. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (uz predviđeno trajanje do 12 sati). Otvorena je i mogućnost prijava za početak edukacije 6. veljače 2016. te će se ovisno o interesu studenata ponuditi mogućnost prijava za početak edukacije i u daljnjim terminima.

Za svaku grupu studenata predviđena su četiri termina predavanja (po dva školska sata u kontinuitetu svake naredne subote) kroz koje će se pokriti četiri dionice gradiva osnovne financijske edukacije. U terminu prvog i četvrtog predavanja provest će se anketa koja je sastavni dio znanstvenog istraživanja na ovom projektu.

Sudionici koji prođu sve faze edukacije bit će nagrađeni Cinestar darovnim kuponom (dvije ulaznice), edukativnim materijalima i certifikatom o pohađanju.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, i to preko linka za prijavu. Teme predavanja i druge informacije dostupne su na web stranici Ekonomskog fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Ulaz

„Poduzetništvo inovacija"

Hrvatska studentska asocijacija otkriva što je potrebno za uspješno pokretanje posla

Svečano otvorenje projekta „Poduzetništvo inovacija“, održat će se 17. ožujka u 10 sati na Ekonomskom fakuletu u Zagrebu. Na događaj stiže ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, dekanat i profesori Ekonomskog fakulteta.

Otvorenje UniSport Finals 2016

Svečano otvorenje UniSportFinalsa 2016

Započelo najveće i najvažnije finale studentskog sporta u Hrvatskoj

Na natjecanju UniSport Finals 2016 sudjeluje 800 studenata sportaša s 14 sveučilišta i veleučilišta. U organizacijskom smislu predstavlja generalnu probu za Europske sveučilišne igre koje će se održati u Zagrebu i Rijeci.

Dan australskog nogometa

Događanja na Savi

Zabijanje golova prvacima, rušenje klokana, „party” – tek su dio programa Dana australskog nogometa

Ove subote od 16 sati pa sve do idućeg jutra obilježava se Dan australskog nogometa u kojem se svi zainteresirani mogu suočiti s brojnim izazovima i za dobre rezultate biti nagrađeni svakom studentu primamljivim nagradama.

"Knjiga žalbi i pohvala"

Udruga Studenti za studente Split

Knjiga žalbi i pohvala ponovno na splitskim fakultetima

U Knjigu žalbi i pohvala možete upisati sve svoje kritike, komentare i pohvale na račun vaših obrazovnih ustanova, Sveučilišne knjižnice u Splitu i Studentskog centra, odnosno studentskih domova i menzi.

ewob-regrutacija

EWoB prima nove članove

Ako čezneš za iskustvom u poduzetničkim vodama, preporučamo ti EWoB!

Udruga iza sebe ima brojne uspješne projekte, a trenutno su u procesu vršenja regrutacije.