Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Zgrada

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu na sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom projektu osnovne financijske edukacije pod nazivom FLiP (Financial LiteracyinPractice). Cilj projekta je povećanje financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja studenata te se u okviru predavanja izlažu izdvojene teme iz područja osobnih financija.

Nakon uspješno organiziranih predavanja u ljetnom semestru ak. god. 2014/2015, ponovni krug edukacije za studente započinje u subotu 30. siječnja 2016. u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (uz predviđeno trajanje do 12 sati). Otvorena je i mogućnost prijava za početak edukacije 6. veljače 2016. te će se ovisno o interesu studenata ponuditi mogućnost prijava za početak edukacije i u daljnjim terminima.

Za svaku grupu studenata predviđena su četiri termina predavanja (po dva školska sata u kontinuitetu svake naredne subote) kroz koje će se pokriti četiri dionice gradiva osnovne financijske edukacije. U terminu prvog i četvrtog predavanja provest će se anketa koja je sastavni dio znanstvenog istraživanja na ovom projektu.

Sudionici koji prođu sve faze edukacije bit će nagrađeni Cinestar darovnim kuponom (dvije ulaznice), edukativnim materijalima i certifikatom o pohađanju.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, i to preko linka za prijavu. Teme predavanja i druge informacije dostupne su na web stranici Ekonomskog fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.

Ljetna škola Logos

Pametno iskoristi ljeto uz Logos edukacije

Prijavi se s ekipom na ljetnu školu i ostvari popust

Pametno iskoristi ljeto i prijavi se s ekipom na ljetnu školu. Uživajte zajedno u prekrasnom okruženju Nacionalnog parka Krka i obogatite životopis novom referencom.

Growww INA

Iskustvo Growww pripravnice

"Growww je jedan od najboljih pripravničkih programa koji se nude u Hrvatskoj"

Razgovarali smo s Martinom Crnko, bivšom polaznicom Growww programa koja je nakon pripravništva zaposlena u Ini. Otkriva kako ju je pripravništvo uvelo u poslovni svijet.

Skijanje i zalazak sunca

Zimske radosti

Besplatno noćno skijanje za riječke studente

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci omogućio je besplatno noćno skijanje za studente, i to u subotu, 17. veljače.

Diplomanti slušaju predavanje

Institut za razvoj obrazovanja

Prijavite se za stipendirano studiranje na Central European Universityju

Na CEU-u studira više od 1500 studenata iz preko 116 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim. U akademskoj godini 2016/17. studijske programe na CEU-u upisao je 21 hrvatski student, a čak 85 posto studenata ovog sveučilišta primali su stipendiju za svoj studij.