Komunikacijom do uspjeha

Sudjelujte na besplatnoj radionici i naučite tehnike asertivne komunikacije

Komunikacija, posao, tim

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.

Komunikacijske vještine veoma su važan alat koji nam može pomoći izgraditi i održati uspjeh te samopouzdanje u poslovnom, ali i privatnom životu. Upravo zato Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu organizira još jednu u nizu radionica na kojima možete naučiti kako komunicirati na što učinkovitiji način. Radionica će se održati 2. travnja 2019. godine od 13:30 do 15:30 u maloj dvorani (5. kat) Sveučilišne knjižnice u Splitu, a tema će joj biti asertivnost.

Asertivnost je važna vještina koja nam pomaže izboriti se za sebe, svoje potrebe i svoje mišljenje te izgraditi i održati samopouzdanje te osjećaj vlastite vrijednosti. Omogućava nam i izgradnju kvalitetnijih i zdravijih međusobnih odnosa povećavajući našu sposobnost konstruktivnog suočavanja s kritikom i sukobima, čime razvija i našu toleranciju na drugačije stavove, mišljenja i osjećaje. Sudionici radionice moći će osvijestiti svoj individualni stil komunikacije i uvježbati tehnike asertivne komunikacije.

Radionica je besplatna za sve studente, a zbog ograničenog broja sudionika zainteresirani se moraju prijaviti na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

1

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Prva međunarodna studentska „green” konferencija održava se u Osijeku

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera organizator je 1. studentske „green” konferencije na kojoj će studenti imati priliku izložiti svoje znanstvene spoznaje, a uz to se i zabaviti i upoznati ljepote Slavonije.

Lošinjski dani bioetike

Organizacijski odbor Lošinjskih dana bioetike poziva:

Studentska bioetička radionica – Bioetika i seksualnost

Radionica će se održati od 18. do 21. svibnja 2014. godine u gradu Malom Lošinju. Pozornost na radionici će biti posvećena problematici spolnosti s obzirom na ljubav, veze i brak, kao i različitim seksualnim praksama.

Kreativna riznica

Ekonomski fakultet Osijek

Pokaži svoju kreativnost na Kreativnoj riznici

– Termini poput „kreativne ekonomije“ te „kulturne i kreativne industrije“ ukazuju na to da se trenutačno institucionalizira cijela jedna industrija temeljena na kulturi i kreativnosti. Prema studiji Hrvatskog klastera konkurentosti kreativnih i kulturnih industrija, taj će sektor imati 12 dionika. Slijedom navedenog – kreativnost i kulturu posjedujemo, ali kao i sve ostalo, uspijeva ono što njegujete i u čemu ustrajate.

Umorna lavica

Savjetovanje u CINAZ-u

Slasnom prehranom bez glutena protiv ispitnog umora

Radionice i savjetovanje o bezglutenskoj prehrani, isprobavanje slastica i priprema delicija očekuju vas ove srijede u prostoriji udruge CINAZ.

Graffiti – street art radionica

Street art

Besplatni savjeti za izradu grafita

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete, razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. – najavljuje Ivan Svaguša.