Komunikacijom do uspjeha

Sudjelujte na besplatnoj radionici i naučite tehnike asertivne komunikacije

Komunikacija, posao, tim

Ne propustite radionicu komunikacijskih vještina na kojoj ćete moći naučiti kako se efikasnije izboriti za svoje stavove i potrebe.

Komunikacijske vještine veoma su važan alat koji nam može pomoći izgraditi i održati uspjeh te samopouzdanje u poslovnom, ali i privatnom životu. Upravo zato Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu organizira još jednu u nizu radionica na kojima možete naučiti kako komunicirati na što učinkovitiji način. Radionica će se održati 2. travnja 2019. godine od 13:30 do 15:30 u maloj dvorani (5. kat) Sveučilišne knjižnice u Splitu, a tema će joj biti asertivnost.

Asertivnost je važna vještina koja nam pomaže izboriti se za sebe, svoje potrebe i svoje mišljenje te izgraditi i održati samopouzdanje te osjećaj vlastite vrijednosti. Omogućava nam i izgradnju kvalitetnijih i zdravijih međusobnih odnosa povećavajući našu sposobnost konstruktivnog suočavanja s kritikom i sukobima, čime razvija i našu toleranciju na drugačije stavove, mišljenja i osjećaje. Sudionici radionice moći će osvijestiti svoj individualni stil komunikacije i uvježbati tehnike asertivne komunikacije.

Radionica je besplatna za sve studente, a zbog ograničenog broja sudionika zainteresirani se moraju prijaviti na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Gornji grad - naslovna

Manifestacija u Zagrebu

Počinju Dvorišta na sedam lokacija; ulaz je na sve slobodan

Dvorišta i ove godine nude puno dobrih razloga za posjet, a bogata ponuda hrane i pića dočekuje posjetitelje na svakome koraku. Premda se ne radi o glazbenom festivalu, pružit će i niz glazbenih događaja.

Filmharmonija

Film i glazba

U Ilok stižu Charlie Chaplin, Zagrebačka filharmonija i Fil(m)harmonija; ulaz besplatan

U sklopu projekta Fil(m)harmonija u Iloku se pripremaju projekcije kultnih filmova Charlieja Chaplina uz izvedbe uživo velikog orkestra Zagrebačke filharmonije. Ulaz je slobodan.

Pridruži se znanstvenicima u velikoj avanturi na Institutu Ruđer Bošković

Ulaganje u znanje

Pridruži se znanstvenicima u velikoj avanturi na Institutu Ruđer Bošković

Saznaj što su biohakeri, kako skladištiti vodik, zaviri u nanomaterijale, sprijatelji se s fotonima i kemijaj na najjače sa znanstvenicima! Otiđi na Ruđer i uloži u svoje znanje bar na jedan dan!

Camera obscura

"Camera obscura"

Izradite svoju napravu za hvatanje svjetla na radionici DIY fotografije

Otvorene su prijave za sudjelovanje na dvotjednoj radionici DIY fotografije. Polaznicima će se približiti razumijevanje fotografije kroz gradnju naprave za hvatanje svjetla, izrađivanje kamera te kroz mnoge druge aktivnosti.

Skijanje i zalazak sunca

Zimske radosti

Besplatno noćno skijanje za riječke studente

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci omogućio je besplatno noćno skijanje za studente, i to u subotu, 17. veljače.