LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika studentima završnih godina društveno-humanističkih fakulteta

Sudjelovanje u radu GONG-a

GONG poziva sve zainteresirane studente završnih godina društveno-humanističkih fakulteta da se prijave za sudjelovanje u Internship programu i tako dobiju mogućnost suradnje na projektima GONG-a.

GONG poziva sve zainteresirane studente završnih godina društveno-humanističkih fakulteta da se prijave za sudjelovanje u Internship programu i tako dobiju mogućnost suradnje na projektima GONG-a.

 GONG je raspisao natječaj za internship program kojim poziva sve studente završnih godina društveno-humanističkih fakulteta, pogotovo Fakulteta političkih znanosti, Filozofskog fakulteta i Hrvatskih studija, koji imaju želju sudjelovati u radu GONG-a. Internship program će trajati od siječnja do lipnja 2014. godine, a obuhvaća sudjelovanje u aktivnostima i programima GONG-a: izborni proces, dobra vladavina, civilno društve, Hrvatska i Europska unija.

Uvjeti su izvrsno poznavanje engleskog jezika i informatička pismenost, a od interna se očekuje i visoka razina pismenosti, informiranost, komunikativnost, organiziranost i motiviranost za učenje. Internship nije plaćen te se ovisno o mogućnostima očekuje sudjelovanje od 4 do 12 radnih sati tjedno. GONG u sklopu programa nudi: stjecanje iskustva za primjenu dosad stečenog znanja kroz praksu, razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina, upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka iz zemlje i svijeta, rad u ugodnom i poticajnom okruženju te podlogu za izradu seminarskih i diplomskih radova.

Raspoloživa su dva mjesta, ali ovisno o kvaliteti prijava moguće je proširenje, jedno u komunikacijskom i jedno u edukacijskom timu. Za rad u komunikacijskom timu potrebno je i dobro poznavanje medijskog ciklusa, novinarski način promišljanja, poznavanje rada na društvenim mrežama i poznavanje suvremene tehnologije proizvodnje medijskog sadržaja. Za rad u edukacijskom timu od kandidata se očekuje iskustvo u provedbi radionica i neformalnih edukacija, znanje o procesima učenja te visoka informiranost o građanskom odgoju i obrazovanju.

Zainteresirani trebaju poslati prijavu koja sadrži životopis, presliku indeksa kao dokaz o godini studiranja i motivacijsko pismo od maksimalno 1,5 kartice ili 370 riječi, najkasnije do 15. prosinca 2013. godine Prijave se šalju isključivo mailom na gong@gong.hr s naznakom „Za internship”, a kandidati čije se prijave ocijene kao najkvalitetnije bit će pozvani na razgovor u siječnju 2014. godine

FOTO: FACEBOOK.COM/GONG.HR