Međunarodno natjecanje

STup! 2019. nagrađuje najbolji sveučilišni startup

isto

Natjecanje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta.

Studentski Poduzetnički Inkubator organizira međunarodno sveučilišno natjecanje za startupe STup! 2019, koje će se održati 20. i 21. svibnja. Split će pritom postati europski centar inovacija – izabrani startupi predstavit će svoje projekte u svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta te se natjecati za nagradu Najbolji sveučilišni startup 2019. i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020.

Natjecanje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta. Program je koncipiran na način da startupi predstavljaju svoje projekte u petominutnom pitchu te se tako bore za prolazak u finale i osvajanje glavne nagrade.

Važno je istaknuti da će svi prisutni imati priliku poslušati iznimna predavanja domaćih i međunarodnih stručnjaka u području tehnologije, globalnog startup sustava i investicija. Također, okupit će se lokalni i internacionalni startupi, poduzetnici, tvrtke, predstavnici akceleratora i inkubatora te investitori iz regije i šire. Na taj način svi će prisutni imati priliku za networking, razmjenu ideja i mišljenja te povezivanje s potencijalnim investitorima.

STup! se organizira u suradnji sa sveučilištima Middlesex University London (UK) i Universidad de Málaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF-a. 

Komentari na članak

Vezani članci

Tim Mundus

„Good Gamem Liftoff”

Gimanzijalci i student FER-a osvojili 100 000 kuna za pametnu društvenu igru

Filip Hercig, Luka Domančić, Matija Fućek i Fran Zekan osmislili su zanimljivu igru 21. stoljeća koja je dobila najbolje ocjene u kategorijama poslovnog modela, analize tržišta i kupca, inovativnosti i izvedivosti te same prezentacije.

Međunarodno natjecanje Josip Nochta

Muzička akademija

Saksofonisti iz brojnih svjetskih zemalja pristižu na natjecanje "Josip Nochta"

Drugo izdanje saksofonističkog natjecanja "Josip Nochta" započinje 23., a traje do 28. travnja. Svi nastupi su otvoreni za javnost i potpuno besplatni.

https://pixabay.com/en/bosnia-europe-herzegovina-country-2058087/

Internacionalno natjecanje i konferencija

BETAPITCH Mostar: Posjetiteljima bogata znanja, a najboljem „startupu" nagrade

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.

Logo Statrup Weekend

Globalni tjedan poduzetništva

Startup Weekend u Zagrebu

Startup Weekend je radionica koja mladima omogućuje razvijanje i eventaulnu realizaciju poduzetničkih ideja.

RCS

Start-Up Udruga

Najavljeno 3. izdanje natjecanja Regional Case Study

Ovogodišnji nagradni fond iznosi 25.000 kuna, a u natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj i mlade osobe do 30 godina s VSŠ i VSS.