Međunarodno natjecanje

STup! 2019. nagrađuje najbolji sveučilišni startup

isto

Natjecanje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta.

Studentski Poduzetnički Inkubator organizira međunarodno sveučilišno natjecanje za startupe STup! 2019, koje će se održati 20. i 21. svibnja. Split će pritom postati europski centar inovacija – izabrani startupi predstavit će svoje projekte u svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta te se natjecati za nagradu Najbolji sveučilišni startup 2019. i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020.

Natjecanje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta. Program je koncipiran na način da startupi predstavljaju svoje projekte u petominutnom pitchu te se tako bore za prolazak u finale i osvajanje glavne nagrade.

Važno je istaknuti da će svi prisutni imati priliku poslušati iznimna predavanja domaćih i međunarodnih stručnjaka u području tehnologije, globalnog startup sustava i investicija. Također, okupit će se lokalni i internacionalni startupi, poduzetnici, tvrtke, predstavnici akceleratora i inkubatora te investitori iz regije i šire. Na taj način svi će prisutni imati priliku za networking, razmjenu ideja i mišljenja te povezivanje s potencijalnim investitorima.

STup! se organizira u suradnji sa sveučilištima Middlesex University London (UK) i Universidad de Málaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF-a. 

Komentari na članak

Vezani članci

GreenOn prezentacija

Mladi u društvu

Predstavljen program GreenOn movementa: prezentacije, startup projekti i glazba!

Na održanoj konferenciji za medije u hotelu Westin u Zagrebu predstavljen je program GreenOn movementa, projekta koji će se od 8. do 10. kolovoza održati u Zadru i na kojem će se promovirati važnost inovacija, primjene zelenih tehnologija i aktivnijeg uključivanja mladih u društvo.

FOTO

Prijave otvorene do 15. listopada

Forum Plus Startup Inkubator povezuje socijalni nauk Crkve s akademskim okruženjem u 9 sveučilišnih gradova

Forum Plus Startup Inkubator želi potaknuti studente i mlade u dobi od 18 do 30 godina da razviju vlastite projektne ideje, a sve u poticajnom i prijateljskom okruženju drugih mladih. Održat će se u 9 hrvatskih sveučilišnih gradova, a prijave za sudjelovanje otvorene su do 15. listopada.

Pavao Pahljina

Učenje stvaranjem

Hrvatski „start-up” STEMI inovativnim paukom robotom postigao uspjeh svjetskih razmjera

STEMI je uspješni hrvatski „start-up” čiji je prvi proizvod prepoznat diljem svijeta. Nudeći nesvakidašnje iskustvo učenja, on potiče inovatora u svakome, a o njegovoj viziji slušat ćemo na konferenciji „Should I Stay or Shoud I Go”.

Lean Startup Meeting 1105

Lean Startup Meetup

Dvoje Britanaca planiraju u 12 mjeseci pokrenuti 12 startupova, saznajte kako u ponedjeljak!

Njihovi su startupi različiti i kreću se od prodaje čaja i čestitki na pretplatu do aplikacija za traženje juice-barova.

Tim Mundus

„Good Gamem Liftoff”

Gimanzijalci i student FER-a osvojili 100 000 kuna za pametnu društvenu igru

Filip Hercig, Luka Domančić, Matija Fućek i Fran Zekan osmislili su zanimljivu igru 21. stoljeća koja je dobila najbolje ocjene u kategorijama poslovnog modela, analize tržišta i kupca, inovativnosti i izvedivosti te same prezentacije.