Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Stipendije

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.

Rumunjska je zaklada Kronospan objavila natječaj za Kronospan stipendiju na prestižnom američkom sveučilištu Babson. Rok prijave na natječaj je  12. rujna ove godine  

Ovom stipendijom omogućava se četverogodišnje preddiplomsko studiranje na američkom sveučilištu za poduzetništvo. Stipendija pokriva troškove školarine, smještaja, zdravstvenog osiguranja, literature i povratne avionske karte. 

Za prijavu na ovaj natječaj potrebno je poslati životopis, esej od 250 riječi kojim ćete se predstaviti, preslika ocjena, pismo preporuke te Kronospan dodatak. Studiranjem na Babson Collegeu, kako Kronospan zaklada kaže, stvaraju se budući lideri. 

Sveučilište je smješteno u Massachusettsu, 20 kilometara nedaleko od Bostona.  Babson College proglašen je najboljim fakultetom u Americi te je zauzeo prvo mjesto na natjecanju u poduzetništvu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Zombie

Zombiji: društvena tjeskoba i pop kultura

Kolegij koji studente priprema za apokalipsu zombija

Tijekom semestra studenti na Sveučilištu pripremaju plan evakuacije u slučaju apokalipse zombija, a sudjeluju i u "Šetnji zombija".

Isto

Financijska podrška

Sveučilište u Splitu dodjeljuje 125 stipendija

Sveučilište u Splitu dodjeljuje 125 stipendija studentima svojih sastavnica, u dvije kategorije. Prijave su moguće do 1. veljače.

YourJob logo

Aplikacija YourJob

„Studenti će dobivati ponude za posao primjerene njihovoj struci kod transparentnih, provjerenih i vjerodostojnih poslodavaca“

Aplikacija koju su osmislili studenti iz Rijeke i Karlovca pomoći će u budućnosti svima koji traže posao u struci. Aplikacija će filitrirati studente po smjerovima, a ponude će biti primjerene studiju na kom studiraju.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Yoolod logo

Poticaj hrvatskim inovacijama

Hrvatski startup Yoolod ušao u program Tech Wildcatters-a

Yoolod, internetski servis koji omogućuje korisniku da uz pomoć druge osobe - avatara - iskusi svijet, ideja je dvojice hrvatskih osnivača. Ove godine dobili su priliku sudjelovati u organizaciji koja pomaže startup programima.