Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Stipendije

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.

Rumunjska je zaklada Kronospan objavila natječaj za Kronospan stipendiju na prestižnom američkom sveučilištu Babson. Rok prijave na natječaj je  12. rujna ove godine  

Ovom stipendijom omogućava se četverogodišnje preddiplomsko studiranje na američkom sveučilištu za poduzetništvo. Stipendija pokriva troškove školarine, smještaja, zdravstvenog osiguranja, literature i povratne avionske karte. 

Za prijavu na ovaj natječaj potrebno je poslati životopis, esej od 250 riječi kojim ćete se predstaviti, preslika ocjena, pismo preporuke te Kronospan dodatak. Studiranjem na Babson Collegeu, kako Kronospan zaklada kaže, stvaraju se budući lideri. 

Sveučilište je smješteno u Massachusettsu, 20 kilometara nedaleko od Bostona.  Babson College proglašen je najboljim fakultetom u Americi te je zauzeo prvo mjesto na natjecanju u poduzetništvu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Pas i diploma

Mr. sc. Labrador Kirsch

Pas magistrirao na američkom sveučilištu

Čovjekov najbolji prijatelj nikad ne prestaje iznenađivati.

Najteži, fax

Istraživanje Sveučilišta u Indiani

Istraživanje potvrdilo: Najteži su fakulteti iz STEM područja, a najlakši iz društvenih

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Indiani pokazuje koliko studenti prosječno tjedno ulože vremena u učenje, pisanje seminarskih radova i ostalih obveza koje imaju na fakultetu.

NSA

Francuska oštro reagirala

Le Monde: NSA špijunirala francuske građane

Francuska je oštro reagirala na navode dnevnim novinama Le Monde da je Američka sigurnosna agencija NSA prisluškivala desetke milijuna telefonskih razgovora Francuza. Francuski ministar vanjskih poslova Lorient Fabius izjavio je da je ovakvo ponašanje prijateljske države neprihvatljivo. Le Monde je ranije ove godine objavile da je i francuska vlada nezakonito pratila razgovore svojih građana.

Eduardo i Daniela

Intervju: Daniela Da Costa i Eduardo Hernández

Venezuela – Rezervoar goriva košta manje od boce vode!

Puno je siromašnih ljudi koje političari prije izbora kupuju novcem, kućama i hranom, a nakon što dobiju njihov glas zaborave na njih. Nije bilo drugačije s Chavezom, skrivao se iza socijalizma i govorio da će uzeti od bogatih i dati siromašnima, ali njegova obitelj je bila jedna od najbogatijih u Venezueli.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

STUDMEF-ovo druženje

„TeaTime” razotkriva ljubav između jazza i medicinara

Prof. Bruno Baršić na Medicinskom fakultetu svim će zainteresiranim studentima i zaposlenicima zagrebačkog sveučilišta održati predavanje o dugovječnoj i javnoj ljubavi između medicinara i jazz glazbe.