Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Stipendije

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.

Rumunjska je zaklada Kronospan objavila natječaj za Kronospan stipendiju na prestižnom američkom sveučilištu Babson. Rok prijave na natječaj je  12. rujna ove godine  

Ovom stipendijom omogućava se četverogodišnje preddiplomsko studiranje na američkom sveučilištu za poduzetništvo. Stipendija pokriva troškove školarine, smještaja, zdravstvenog osiguranja, literature i povratne avionske karte. 

Za prijavu na ovaj natječaj potrebno je poslati životopis, esej od 250 riječi kojim ćete se predstaviti, preslika ocjena, pismo preporuke te Kronospan dodatak. Studiranjem na Babson Collegeu, kako Kronospan zaklada kaže, stvaraju se budući lideri. 

Sveučilište je smješteno u Massachusettsu, 20 kilometara nedaleko od Bostona.  Babson College proglašen je najboljim fakultetom u Americi te je zauzeo prvo mjesto na natjecanju u poduzetništvu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski stan

Savjeti za početak samostalnog života

15 pitanja koja obavezno morate postaviti stanodavcu prije najma stana

Mladi ste, studirate i pokušavate pronaći stan koji bi na sve načine ispunio vaše najosnovnije zahtjeve potrebne kako za mirno učenje, tako i za pokoju kavicu ili boravak u parku. Donosimo vam popis stvari na koje biste morali pripaziti prilikom najma stana.

Post - it papirići

Izložba u Galeriji Beck

MMD Kolektiv s Filozofskog omogućava da vaše emocije postanu dijelom izložbe

Otvorenje izložbe Emocija / Asocijacija u Galeriji Beck održat će se u četvrtak, 25. siječnja, i to u organizaciji MMD Kolektiva koji će omogućiti posjetiteljima da komuniciraju s umjetnicima papirićima na koje će zapisati asocijacije i emocije na izložena djela.

Marina Orsag

„Stand up“ radionica

Duhovitim Splićanima Marina Orsag pomaže pri razvoju talenta

Jedna od najpoznatijih komičarki svijeta održat će besplatnu „stand up“ radionicu u Klubu Zona. Najbolji će polaznici dobiti priliku za nastavak suradnje sa Studijem smijeha.

zdrava hrana

Zaboravite na klasične sendviče

Pet jednostavnih recepata za zdrav ručak

Isprobajte ove brze i jednostavne recepte i sigurno nećete požaliti.

Razgovor za posao

Ambidekster klub

Na edukativnoj radionici naučite kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima

Radionica je namijenjena mladima koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina.