Duhovne vježbe

Studentski katolički centar organizira glazbenu duhovnu obnovu

glazba

– Slušajući klasičnu glazbu vježbat ćemo kako zamijetiti nutarnje pokrete u duši i razlikovati ih. – poručuju iz SKAC-a. 

Studentski katolički centar (SKAC) prvi put organizira glazbene duhovne vježbe. Održat će se od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. u Hrvatskom Leskovcu.

– Slušajući klasičnu glazbu vježbat ćemo kako zamijetiti nutarnje pokrete u duši i razlikovati ih. Vježbat ćemo birati ono što nas Bogu vodi i što nam pomaže da Ga slavimo i Njemu služimo u svemu stvorenom. – poručuju iz SKAC-a

Nužan je uvjet za sudjelovanje u glazbenoj duhovnoj obnovi ljubav prema klasičnoj glazbi, a namijenjena je sudionicima u dobi od 18 do 35 godina. Prijavnica se nalazi na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Pag Art Festival

Umjetnički festival na Pagu

Pag Art Festival i ove godine okuplja velika imena iz svijeta umjetnosti

Pag Art Festival održat će se i ovog ljeta na Pagu te će ga posjetiti brojna velika imena iz svijeta umjetnosti, posebno glazbene.

s.a.r.s.

Vrijeme glazbenog darivanja

VIDEO: S.A.R.S. fanovima za blagdane poklanja novi spot

Na pjesmi „Tvoj čovek” S.A.R.S. je ponovno surađivao s poznatim tekstopiscem Tadijom Dimitrijevićem s kojim su već na trećem albumu „Kuća časti” radili na pjesmi „Praštaj”.

„Dvorišta“ 2016

Najzabavnije događanje s dušom

Doživite čarobne ambijente jedinstvenih gornjogradskih dvorišta

Tijekom deset nezaboravnih dana posjetitelji „Dvorišta“ imaju jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada nekih od najljepših gornjogradskih palača, gdje ih čeka puno dobre urbane zabave, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji.

Silente naslovnica

Drugi album mlade dubrovačke grupe Silente

Recenzija albuma „Neće rijeka zrakom teći”

„Neće rijeka zrakom teći” drugi je album mladog dubrovačkog sastava Silente. Očekivanja oko ovog albuma su velika nakon uspješnog i hvaljenog „Lovca na čudesa”. Pročitajte u nastavku jesu li ih uspjeli opravdati.

TBF poziva na snimanje videospota za pjesmu ''Tremor''

Novi videospot TBF-a

TBF poziva na snimanje videospota za pjesmu ''Tremor''

Videospot za pjesmu "Tremor" sastojat će se od video klipova zaigranih kućnih ljubimaca fanova benda.