Duhovne vježbe

Studentski katolički centar organizira glazbenu duhovnu obnovu

glazba

– Slušajući klasičnu glazbu vježbat ćemo kako zamijetiti nutarnje pokrete u duši i razlikovati ih. – poručuju iz SKAC-a. 

Studentski katolički centar (SKAC) prvi put organizira glazbene duhovne vježbe. Održat će se od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. u Hrvatskom Leskovcu.

– Slušajući klasičnu glazbu vježbat ćemo kako zamijetiti nutarnje pokrete u duši i razlikovati ih. Vježbat ćemo birati ono što nas Bogu vodi i što nam pomaže da Ga slavimo i Njemu služimo u svemu stvorenom. – poručuju iz SKAC-a

Nužan je uvjet za sudjelovanje u glazbenoj duhovnoj obnovi ljubav prema klasičnoj glazbi, a namijenjena je sudionicima u dobi od 18 do 35 godina. Prijavnica se nalazi na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Classic

Festival na Trgu kralja Tomislava

„Zagreb Classic”: Besplatno uživanje u glazbi na travi treću godinu zaredom

Ovogodišnji festival na Trgu kralja Tomislava u tri tjedna donosi doista niz prvorazrednih glazbenih poslastica, a ulaz je slobodan na sve njegove programe.

https://www.facebook.com/MisoKovac.OfficialFanPage/photos/a.1140909092595487/1140909772595419/?type=3&theater

Na današnji dan

VIDEO: Prvi brk glazbene scene slavi 78. rođendan

Kada legenda digne ruke, cijela Hrvatska pjeva u glas. Mate Mišo Kovač, pjevač osebujnog karaktera i rekorder po broju prodanih albuma na ovim prostorima, nekoliko je puta najavljivao povlačenje s glazbene scene, no ljubav prema glazbi je prevladala. Donosimo pregled hitova koji su obilježili pjevačevu karijeru.

naslovna

Ponoćni intervju: Bend FOR

Hrvatski akustični rock bend FOR prkosi silama loše hrvatske scene

Pjesme na engleskom samo su jedan od originalnih pristupa ovog hrvatskog benda. Melankolični prizvuci u njihovim pjesmama oduševili su sve prisutne u četvrtak na nastupu u popunjenom klubu Retro, a tko je iza ove nevjerojatne glazbe, pogledajte u članku.

Valentinovo uz S.A.R.S.

14. veljače u Zadru

Valentinovo uz S.A.R.S.

Dan zaljubljenih uz Sveže amputiranu ruku Satrianija!

Master of Puppets

Na današnji dan

"Master of Puppets" slavi 30. rođendan

Jedan od najvećih trash metal albuma slavi svoj trideseti rođendan. Tim povodom Metallica je odlučila izdati knjigu "Metallica: Back to the Front".