LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SIK u ZIP-u

Studentski informativni kutak od svibnja na novoj lokaciji; približio se studentima

Studentski informativni kutak približio se zagrebačkim studentima i studentskim domovima. Pridružite nam se u novom prostoru u infocentru ili na jednoj od sljedećih aktivnosti.

Studentski informativni kutak približio se zagrebačkim studentima i studentskim domovima. Pridružite nam se u novom prostoru u infocentru ili na jednoj od sljedećih aktivnosti.

Studentski informativni kutak od početka svibnja nalazi se na novoj lokaciji. Preselio se u novi prostor na adresi Remetinečka cesta 7 (2. kat) u sklopu Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP).

Ovom se selidbom SIK približio studentima i mladima. Naime, u njegovoj blizini nalaze se tri zagrebačka studentska doma, od kojih je najbliži i onaj najveći – Sava.

Kako do nas? Najlakše i najtočnije dovest će vas Google maps na način da u tražilicu na karti unesete pojam Zagrebački inkubator poduzetništva. U slučaju da ne volite navigaciju, poslužite se fotografijom naše karte na kojoj su označena dva puta – jedan ako dolazite iz smjera Novoga Zagreba, podvožnjakom ispod rotora pa Remetinečkom i Puževom do naše lokacije, a drugi, iz smjera okretišta na Savskom mostu, preko Savskog (pješačkog) mosta Remetinečkom do križanja s Riječkom pa blago lijevo te nakon toga prvim skretanjem desno do naše zgrade i ureda.

Kako do SIK-a?, Foto: Studentski.hr
 
Zašto je važno znati gdje je lokacija SIK-a? Zato što je u prostoru udruge otvoren infocentar za sve studente i mlade koji se imaju potrebu informirati o svim ključnim pitanjima vezanim uz studentski život, domove, traženje posla, administraciju. Dostupan je svima te je otvoren svaki radnim danom od 8 do 16 sati. Također, u prostorima udruge održavaju se i brojna događanja, predavanja i radionice o kojima više možete saznati na portalu Studentski.hr te na Facebooku portala i udruge.

Udruga Studentski informativni kutak osnovana je 2012. godine, a već 2013. počeo je s radom njezin prvi, ali i najveći projekt – portal Studentski.hr. Studentski.hr svakodnevno objavljuje relevantne informacije namijenjene studentskoj populaciji kao što su vijesti, važni studentski događaji, kultura, financije, sport i zabava. Portal sadrži i bazu skripti, studentskih oglasa i poslova te popis aktivnih udruga i projekata. Kao neprofitan medij omogućuje velikom broju studenata praksu vezanu uz novinarstvo, lektoriranje, ljudske resurse, community management, PR, društvenu suradnju, grafički dizajn, admine i marketing. Ukratko – sadržava sve što jednom studentu treba na jednom mjestu.

Osim navedenog projekta aktualni projekti u SIK-u su i Maraton karijera, Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće i Informiranje – pravo mladih. Posljednja se dva projekta provode uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Više o projektima možete saznati na stranici udruge i portala.

Vidimo se uskoro na nekoj od sljedećih aktivnosti!

FOTO: STUDENTSKI.HR