LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova suradnja

Studentski.hr povezao se sa Studentskim zborom Sveučilišta J. J. Strossmayera iz Osijeka

Studentski.hr se širi i u Slavoniju - dogovorena suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Osijeku.

Studentski.hr se širi i u Slavoniju - dogovorena suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Osijeku.

Jedan od primarnih ciljeva Studentskog.hr je povezivanje sa svim studentskim institucijama i predstavničkim tijelima kako bi studentima pružio pravovremene i točne informacije. U skladu s tim je dogovorena suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka.

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku jedan je od najaktivnijih zborova u Hrvatskoj koji kroz razne aktivnosti, kao što su: organiziranje kulturnih i zabavnih manifestacija, borba za prava studenata, obnova Multimedijalnog centra i partnerstvo sa studentskim udrugama, konstantno radi na poboljšanju položaja studenata u sustavu visokog obrazovanja, ali i studentskog standarda.

„Meni kao predsjednici je posebno drago što smo uspostavili suradnju s portalom Studentski.hr s obzirom na to da portal prati gotovo sva visoka učilišta RH. To je velika prednost za naše studente da na jednom mjestu mogu pronaći aktualnosti iz cijele Hrvatske, a samim time smatram kako smo postali dio jedne velike studentske zajednice te se iskreno nadam da će suradnja biti uspješna. Obećajemo da ćemo biti dovoljno aktivni kako biste nas gotovo svakodnevno mogli pratiti. Naravno, prednost za naše studente vidim i u tome što se na jednom mjestu mogu pronaći sve kategorije zanimljive studentskoj populaciji, a još veću što se i sami studenti mogu aktivno uključiti u kreiranje portala”, izjavila je aktualna predsjednica osječkog studentskog zbora Barbara Opačak.

Studentski.hr je ostvarenjem ove suradnje napravio korak bliže stvaranju kvalitetnije medijske svakodnevice za svakog studenta u Hrvatskoj. 

FOTO: STUDENTSKI.HR