LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Oglas za radno mjesto: Human Resources manager - volonter

Studentski.hr ponovno regrutira!

Portal Studentski.hr vam (ponovno) nudi priliku života!

Portal Studentski.hr vam (ponovno) nudi priliku života!

Središnji hrvatski studentski portal, Studentski.hr, nudi ti priliku da stekneš radno iskustvo prije završetka fakulteta i tako izbjegneš gužve na burzi. Ovoga puta tražimo pojačanje u odjelu Human Resources, a u nastavku pročitaj što tražimo od idealnog kandidata!

ŠTO ŽELIMO OD TEBE?

- proaktivnost i kreativnost u radu

- razvijene komunikacijske i organizacijske vještine

- aktivno korištenje MS Officea

- odgovornost i savjesnost u pristupu radnim zadacima

- motiviranost za rad u području ljudskih resursa

- prednost: studenti psihologije

OPIS POSLA:

- osmišljavanje plana za traženje novih suradnika,

- osmišljavanje i provođenje selekcijskog postupka,

- uvođenje novih suradnika u proces rada,

- osmišljavanje i ažuriranje organizacijske strukture portala,

- ažuriranje i provođenje procesa evaluacije suradnika,

- organizacija sastanaka i team buildinga te edukacijskih radionica

- ažuriranje baze podataka

Posebne pogodnosti - ŠTO TI NUDIMO?

- mogućnost svladavanja znanja i vještine potrebnih za rad na portalu uz mentorstvo sadašnjeg HR managera (selekcijski postupak, proces evaluacije suradnika, osmišljavanje organizacijske strukture, organizacija sastanaka i radionica), ali i mogućnost da sam uvedeš promjene u svaki od nabrojenih elemenata te da predložiš i provedeš u djelo sve svoje ideje i zamisli vezane uz posao HR managera, ali i šire (npr. organizacija različitih radionica s temom po vlastitom izboru, provođenje istraživanja itd.)

- stjecanje novih vještina i znanja kroz rad na portalu, ali i kroz organizirane radionice: rad u dCMS sučelju, osnove SEO optimizacije (kako napisati članak koji će na Google tražilici iskočiti među prvim rezultatima kada se traže pojmovi navedeni u članku), usavršavanje poznavanja pravopisnih i gramatičkih načela kroz pravopisne radionice, stjecanje komunikacijskih vještina kroz radionice (osnovne komunikacijske vještine, pisanje molbi i životopisa i sl.), stjecanje istraživačkih vještina (konstrukcija upitnika/ankete, statistička obrada podataka, pisanje znanstvenog izvještaja i sl.) itd.

- izvrsnu referencu u životopisu i hvalevrijedne preporuke voditelja projekta

- fleksibilne radne uvjete: rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme koje sam biraš sukladno vlastitim obvezama i planovima

- poticanje inicijative: potičemo svaku ideju, prijedlog i kritiku pod motom „Svaki prijedlog je dobrodošao!“ Voditelji projekta, osim odgovornosti i pouzdanosti, najviše cijene inicijativu suradnika, odnosno predlaganje i realizaciju vlastitih ideja, bilo u vidu novih projekata i radnih zadataka ili kao proširenje postojećih planova i ideja.

- rad u ugodnoj, opuštenoj, poticajnoj i kreativnoj okolini

- stjecanje novih poznanstava i prijateljstava te poslovnih kontakata koji mogu pomoći pri kasnijem zaposlenju

Ako si si se prepoznao/la u navedenom opisu, pošalji motivacijsko pismo i životopis na martina.barbir@studentski.hr do 30. svibnja 2015.