Konferencija za mlade proaktivce

Studentski dom na Savi domaćin je TEDxUniversityofZagreb konferencije

TEDxUniversityofZagreb, logo

U subotu, 15. lipnja, održat će se šesto u nizu izdanje poznate konferencije TEDxUniversityofZagreb. Tema je ovogodišnjeg susreta naslovljena UpToYou.

Studentski dom Stjepan Radić ugostit će ovogodišnje izdanje TEDxUniversityofZagreb konferencije. Šestu će godinu u nizu konferencija okupiti studente proaktivce iz različitih područja koji će prisutnima predstaviti svoje inovacije i ideje. Kino Forum u subotu, 15. lipnja, u 10 sati, postaje mjesto razmjene inspirativnih poruka s ciljem okupljanja mladih entuzijasta.

Tema je ovogodišnje konferencije naslovljena UpToYou. Nastupit će 7 govornika: psihologinja Željka Kamenov koja će zainteresiranima predstaviti izazov obitelji s dvjema karijerama, ekološka aktivistica Ana Robb koja radi na projektu Zlarin otok bez plastike, Velimir Srića koji će objasniti zašto je život igra, podvodna arheologinja Irena Radić Rossi, Luka Grgar koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom, inovator Paolo Zanzerović te modna mentorica Branka Vučetić Atletić.

Komentari na članak

Vezani članci

Utrka na nasipu 2

Humanitarna utrka AK Sljemena i Brooks Running Teama

Trčanje na nasipu za nasipe: prikupljeno više od 26 tisuća kuna

U humanitarnoj utrci Na nasipu za nasipe koju su jučer na zagrebačkom nasipu organizirali Atletski klub Sljeme i škola trčanja Brooks Running Team sudjelovalo je 540 trkača, hodača, navijača, a kroz donacijske startnine prikupljeno je 26.510 kuna namijenjenih područjima pogođenima poplavom.

Festival klapa

Prijavite se na

2. festival studentskih klapa

Nakon što je 1.festival studentskih klapa u organizaciji Udruge studenata grada Splita okupio velik broj natjecatelja i oduševio publiku koja je prisustvovala događaju, obavještavamo vas da kreću prijave za 2. festival klapa koji će se održati 15. ožujka 2014. godine u kinu “Forum” koji se nalazi u sklopu Studentskog doma “Stjepan Radić”.

LEAP Summit, slika pune dvorane

Međunarodna konferencija za mlade

Četvrti LEAP Summit u Zagreb dovodi 80 vrhunskih govornika

Četvrtu godinu zaredom LEAP Summit okuplja mlade poduzetnike, profesionalce i lidere koji mijenjaju svijet. Provjerite o kome se ovoga puta radi.

Exchange ability Erasmus

Exchange Ability

Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Adnan na poslovnoj konferenciji 2

RNB Confusion na konferenciji "Should I Stay or Should I Go"

Klinci koji su dijelili flyere danas organiziraju svjetski popularne festivale

Klinci koji su za vrijeme rata organizirali tulume u skloništu s dvjema rotirkama kako bi razeselili klince iz susjedstva, danas organiziraju događaje na kojima okupljaju ljude u Skopju, Sarajevu, Beogradu, Ljubljani, Grazu, Beču, Berlinu i Munchenu. Adnan Mehmedović jedan je od njih te će put do svog uspjeha predstaviti na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I go."