Konferencija za mlade proaktivce

Studentski dom na Savi domaćin je TEDxUniversityofZagreb konferencije

TEDxUniversityofZagreb, logo

U subotu, 15. lipnja, održat će se šesto u nizu izdanje poznate konferencije TEDxUniversityofZagreb. Tema je ovogodišnjeg susreta naslovljena UpToYou.

Studentski dom Stjepan Radić ugostit će ovogodišnje izdanje TEDxUniversityofZagreb konferencije. Šestu će godinu u nizu konferencija okupiti studente proaktivce iz različitih područja koji će prisutnima predstaviti svoje inovacije i ideje. Kino Forum u subotu, 15. lipnja, u 10 sati, postaje mjesto razmjene inspirativnih poruka s ciljem okupljanja mladih entuzijasta.

Tema je ovogodišnje konferencije naslovljena UpToYou. Nastupit će 7 govornika: psihologinja Željka Kamenov koja će zainteresiranima predstaviti izazov obitelji s dvjema karijerama, ekološka aktivistica Ana Robb koja radi na projektu Zlarin otok bez plastike, Velimir Srića koji će objasniti zašto je život igra, podvodna arheologinja Irena Radić Rossi, Luka Grgar koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom, inovator Paolo Zanzerović te modna mentorica Branka Vučetić Atletić.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje

Konferencija udruge USTEF

„Tour de Tourism" studentima pruža interdisciplinarni pristup turizmu, a pojedine vodi u Klagenfurt

Ove će se subote na Ekonomskom fakultetu održati novo izdanje konferencije „Tour de Tourism" s naglaskom na promicanje interdisciplinarnosti turizma. Sudionike očekuju i raznovrsni nagradni natječaji.

Youth reshaping future

Mladi iz svih dijelova svijeta

Organizacija studentske konferencije „Manager 20-Youth reshaping the future” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu nadmašila očekivanja

Neočekivano su je organizirali studenti, a bila je besplatna za posjetitelje. Bogatim sadržajem oduševila je 300-tinjak hrvatskih te 70-ak stranih posjetitelja.

Zgrada

Konferencija "DObroBIT društvenog poduzetništva"

Ekonomska klinika približava poduzetništvo ambicioznim studentima

Konferencijom se želi podići svijest o ulozi društvenog poduzetništva u razvoju gospodarstva te povezati privatni i javni sektor, odnosno poduzetnike i institucije značajne za razvoj društvenog poduzetništva.

O izazovima društvenog poduzetništva na Oazinoj međunarodnoj konferenciji

Projekt „Most prema USPJEHU”

O izazovima društvenog poduzetništva na Oazinoj međunarodnoj konferenciji

Sudionici konferencije upoznat će se s terminom društvenog poduzetništva, planovima pokretanja društvenih poduzeća, a slušat će i o njegovim izazovima u hrvatskom i europskom kontekstu.

6. Savjet mladih

Savjet mladih

Održana 6. Konferencija Savjeta mladih u suradnji s Ujedinjenim Kraljevstvom

Ovaj vikend održana je 6. Konferencija Savjeta mladih koja svake godine okuplja članove Savjeta mladih iz cijele zemlje, a na kojima se govori o temamama važnim za mlade ljude.