Konferencija za mlade proaktivce

Studentski dom na Savi domaćin je TEDxUniversityofZagreb konferencije

TEDxUniversityofZagreb, logo

U subotu, 15. lipnja, održat će se šesto u nizu izdanje poznate konferencije TEDxUniversityofZagreb. Tema je ovogodišnjeg susreta naslovljena UpToYou.

Studentski dom Stjepan Radić ugostit će ovogodišnje izdanje TEDxUniversityofZagreb konferencije. Šestu će godinu u nizu konferencija okupiti studente proaktivce iz različitih područja koji će prisutnima predstaviti svoje inovacije i ideje. Kino Forum u subotu, 15. lipnja, u 10 sati, postaje mjesto razmjene inspirativnih poruka s ciljem okupljanja mladih entuzijasta.

Tema je ovogodišnje konferencije naslovljena UpToYou. Nastupit će 7 govornika: psihologinja Željka Kamenov koja će zainteresiranima predstaviti izazov obitelji s dvjema karijerama, ekološka aktivistica Ana Robb koja radi na projektu Zlarin otok bez plastike, Velimir Srića koji će objasniti zašto je život igra, podvodna arheologinja Irena Radić Rossi, Luka Grgar koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom, inovator Paolo Zanzerović te modna mentorica Branka Vučetić Atletić.

Komentari na članak

Vezani članci

LEAP Summit 2018. 1

Treće izdanje konferencije

LEAP Summit: Kako zaraditi prvi milijun tijekom studiranja?

Donosimo vam čitav niz dobrih razloga da nipošto ne propustite novo izdanje LEAP Summita. Prijave se zaprimaju do 1. ožujka.

Konferencija "Moderni pristupi u promociji i mjerenju tjelesne aktivnosti"

HEPA konferencija

KIF donosi uvid u moderne pristupe tjelesnoj aktivnosti

Proteklih godina promocija tjelesne aktivnosti postala je neizostavan dio intervencija koje se provode s ciljem prevencije kroničnih bolesti u cijelom svijetu. Upravo je zbog toga nadolazeća HEPA konferencija, u organizaciji zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, iznimno vrijedna.

Knjige

Međunarodna konferencija

PUBMET 2017 donosi aktualne trendove izdavaštva u kontekstu otvorene znanosti

Na novom izdanju međunarodne konferencije PUBMET predstavljaju se aktualni trendovi otvorene znanosti, uključujući otvoreni pristup znanstvenim publikacijama, otvorene istraživačke podatke i otvoreni recenzijski postupak. Posjetitelji će dobiti uvid u inovativne pristupe izdavanju znanstvenih publikacija, najbolje uredničke prakse, nove oblike digitalnih publikacija, različite pokazatelje utjecaja znanstvene aktivnosti i znanstvenu čestitost.

Konferencija Intranslaw

Međunarodna konferencija

Intranslaw najavljuje samoupravljajuće automobile u Hrvatskoj

Među brojnim zanimljivim temama o kojima će slušati posjetitelji međunarodne konferencije Intranslaw, govorit će se o samoupravljajućim automobilima koji će stići u Hrvatsku. Bit će riječi o njihovoj učinkovitosti, ali i nedostacima na kojima je još potrebno raditi.

Novi paviljoni na Savi

Sveučilište u Zagrebu

Predstavnici Studentskog odbora Stjepan Radić održali sastanak sa SC-om zbog domskog interneta

Predstavnici Studentskog odbora Stjepan Radić održali su u ranim jutarnjim satima sastanak koji se tiče problema s internetom.