Objava oglasa

Studentski centar Rijeka pomaže pri traženju smještaja

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

Nudi se mogućnost objavljivanja oglasa na Facebook stranici Studentskog centra kako bi se studentima olakšalo pronalaženje ili vlasnicima iznajmljivanje stanova.

Studentski centar Rijeka odlučio je pomoći studentima koji neće uspjeti ostvariti pravo na subvencionirani smještaj u idućoj akademskoj godini ili ne žele boraviti u studentskim domovima. Na Facebook stranici Privatni smještaj – Studentski smještaj Rijeka objavljuje oglase ponude i potražnje privatnog smještaja u stanovima ili sobama.

Svi koji žele ponuditi svoj smještaj na iznajmljivanje i svi studenti koji traže mjesto boravka u idućoj godini mogu svoju ponudu poslati e-mailom scri.smjestaj@gmail.com ili u inboks Facebook stranice. Potrebno je dostaviti gotov oglas Studentskom centru, a moguće je dodati i fotografije objekta.

Usluge objavljivanja Studentskog centra besplatne su, a više informacija moguće je dobiti na službenoj stranici ili pozivom na broj 051 584 545 radnim danom od 7 do 15 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište

Ponuda i radno vrijeme svih menzi i studentskih kafića u Rijeci

Svi objekti studentske prehrane grada Rijeke

U Rijeci djeluju tri menze i veći broj kafića i caffe barova namijenjenih studentima. Da vam se ne bi dogodilo da dođete u jedan od ovih objekata, a on ne radi ili u ponudi nema ono što ste zamislili, donosimo vam kratak pregled ponude i radnog vremena svih objekata studentske prehrane u Rijeci.

Bjelovar studentski dom

Studentski smještaj

Bjelovar uskoro dobiva studentski dom, moći će primiti 60 studenata

Studenti bjelovarskoga Veleučilišta trebali bi dobiti dom unutar godine dana. Premda ondje studira nešto više od 200 studenata, smještajni će kapacitet sadržavati 60 kreveta.

Studentsko naselje

Studentski centar Rijeka

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u riječke studentske domove

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2016/2017. Pravo na smještaj ostvarilo je ukupno 1294 studenata.

Grad Rijeka naslovna

Studenti bez subvencioniranog smještaja

Studentski centar u Rijeci nudi uslugu oglašavanja za potražnju i ponudu privatnih stanova

Studentski centar u Rijeci još je jednom priskočio u pomoć svojim studentima objavljujući oglase potražnje i iznajmljivanja privatnih stanova za studente bez subvencioniranog smještaja.

Studentska soba 2

Što spakirati, a što ne?

Neophodne stvari za život u studentskom domu

Kako se ne bi dogodilo da sa sobom ponesete hrpu predmeta koji vam neće trebati, a sve korisno zaboravite, odlučili smo brucoše uputiti, a starije studente podsjetiti na popis neophodnih stvari za život u studentskom domu.