Objava oglasa

Studentski centar Rijeka pomaže pri traženju smještaja

http://iuri.uniri.hr/about-uniri/

Nudi se mogućnost objavljivanja oglasa na Facebook stranici Studentskog centra kako bi se studentima olakšalo pronalaženje ili vlasnicima iznajmljivanje stanova.

Studentski centar Rijeka odlučio je pomoći studentima koji neće uspjeti ostvariti pravo na subvencionirani smještaj u idućoj akademskoj godini ili ne žele boraviti u studentskim domovima. Na Facebook stranici Privatni smještaj – Studentski smještaj Rijeka objavljuje oglase ponude i potražnje privatnog smještaja u stanovima ili sobama.

Svi koji žele ponuditi svoj smještaj na iznajmljivanje i svi studenti koji traže mjesto boravka u idućoj godini mogu svoju ponudu poslati e-mailom scri.smjestaj@gmail.com ili u inboks Facebook stranice. Potrebno je dostaviti gotov oglas Studentskom centru, a moguće je dodati i fotografije objekta.

Usluge objavljivanja Studentskog centra besplatne su, a više informacija moguće je dobiti na službenoj stranici ili pozivom na broj 051 584 545 radnim danom od 7 do 15 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

http://www.stucos.unios.hr/wp-content/uploads/2015/04/IMG_9107.jpg

Rezultati natječaja

Dva studentska centra objavila privremene rang-liste za smještaj u domove

Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Rijeci i Osijeku. Prigovori se podnose u roku od 8 dana od objave rezultata.

Dubrovački krovovi

Studentski smještaj

Dubrovnik, Pula, Zadar – potraga za stanom

U preostala tri velika sveučilišna grada, najveći je problem što studentski domovi još nisu izgrađeni. Iako je akademska godina na početku, još uvijek postoji nada da ćete pronaći svoj savršeni smještaj!

Sveučilište

Ponuda i radno vrijeme svih menzi i studentskih kafića u Rijeci

Svi objekti studentske prehrane grada Rijeke

U Rijeci djeluju tri menze i veći broj kafića i caffe barova namijenjenih studentima. Da vam se ne bi dogodilo da dođete u jedan od ovih objekata, a on ne radi ili u ponudi nema ono što ste zamislili, donosimo vam kratak pregled ponude i radnog vremena svih objekata studentske prehrane u Rijeci.

SCZG dvorište

Studentski smještaj

Objavljeni natječaji za domove; zagrebački SC u tome pronašao priliku za zaradu – od gotovo milijun kuna

Ako se prijavite za smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova, platit ćete 100 kuna. Budući da se na ovaj natječaj prijavljuje gotovo 10 000 studenata, vidimo da SC samo na prijavama zaradi gotovo milijun kuna.

Snijeg

Studentski posao

Za čišćenje snijega u Osijeku satnica i do 35 kn, prijave već započele

Tko kaže da samo ljeti cvate posao? Zimske (ne)prilike također nude mogućnost zarade. Osječki studenti i ove su godine dobili priliku okušati se u čišćenju snijega, a prijaviti se mogu već sada.