Humanitarni koncert

Studentske udruge Ekonomskog fakulteta ispunile želje mališana

Održan "Make a wish"

– Odlučili smo zajedničkim snagama pomoći djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi i oni proslavili Božić u što toplijem i ljepšem ozračju. – ističe voditeljica projekta „Make a wish”.

Make a wish naziv je humanitarnog božićnog koncerta koji se održao 16. prosinca 2016. u zagrebačkom klubu Boogaloo. Koncert su organizirale studentske udruge zagrebačkog Ekonomskog fakulteta: Financijski klub, Hrvatska studentska asocijacija – HSA, Ekonomska klinika, AIESEC, Debatni klub i eSTUDENT uz potporu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Studentskog zbora EFZG.

– Odlučili smo zajedničkim snagama pomoći djeci i obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi i oni proslavili Božić u što toplijem i ljepšem ozračju. Također, željeli smo potaknuti i što više studenata da pomognu drugima te ih na bilo koji način motivirati da se priključe ovom projektu. Stoga smo i odlučili da izvođači budu upravo studenti. Sudjelovali su oni koji su se dobrovoljno prijavili – samostalni pjevači, bendovi, studentski zbor EFZG-a Sonus oeconomicuste, klapa, a izvodili su božićne pjesme i pjesme po vlastitom izboru. Osim glazbenog dijela, pripremili smo i tombolu s vrijednim nagradama. Ovim putem se želim zahvaliti svima koji su kupili kartu i došli na koncert i bili dio ove velike humanitarne priče. – istaknula je Ana Devunić, voditeljica projekta.

Foto: "Make a wish"

Prikupljeni novac od prodaje ulaznica i karata za tombolu donirat će se Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi Sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci, odnosno, kupit će im se ono što im je potrebno, od higijenskih potrepština, odjeće i obuće, hrane, pa čak i bijele tehnike (hladnjak, sušilica).

Komentari na članak

Vezani članci

Svečani koncert u Zadru

Zadrani slave

Svečani koncert povodom Dana Sveučilišta u Zadru

Proslavite Dan Sveučilišta u Zadru.

Ljubav roditelja

Psihologija čovjeka

Revolucionarno istraživanje psihologa zahvaljujući kojemu svijet danas vidimo drugačije

Iako se svi katkad pitamo čemu zapravo služe roditelji osim kao bankomat, Harry Harlow na to je pitanje odgovorio još prije više od 50 godina. Naime, roditeljska je ljubav ono o čemu ovisi naša inteligencija, kako mentalna, tako i emocionalna.

Unicef Tap Project

„UNICEF Tap Project"

Možete li što dulje izdržati bez upotrebe mobitela za humanitarnu svrhu?

UNICEF Tap Project je međunarodna kampanja kojom se za djecu siromašnih nacija osigurava siguran pristup čistoj vodi.

Humanitarni buvljak "A di si ti?"

Pomaganje beskućnicima više nije bauk

Nastavak priče o humanosti grada Splita

Trinaesti humanitarni buvljak udruge MoST pod nazivom „A di si ti?” je uz potporu organizacija, tvrtki, institucija, škola te različitih humanitarnih i sportskih udruga, ali i pojedinaca, polučio dosad najveći odaziv.

jinx

Intervju s Cokijem i Yayom iz Jinxa

„Pjesme zažive tek na nastupu pred publikom“

Nakon sedmogodišnje pauze, Jinxi su lansirali novi album čija će promocija biti u petak. Ususret koncertu u Tvornici, popričali smo s Jadrankom Ivaniš Yayom i Gordanom Muratovićem, poznatijim kao Coco Mosquito.