LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt WebPoSt

Studentima dodijeljene nagrade za najbolje web stranice

– Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model. – zaključila je predsjednica Hrvatske gospodarske komore.

– Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model. – zaključila je predsjednica Hrvatske gospodarske komore.

Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo sudjelovali su u projektu WebPoSt sa zadatkom izrade web stranica poduzetnicima. Nagrade i pohvalnice su im, u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku, dodijelile rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

 Zahvaljujem našim studentima koji su sudjelovali u ovom projektu i uz mentorstvo nastavnika i asistenata pokazali svoje znanje. rekla je rektorica Vrtiprah i dodala kako se projekt ne bi nastavio četvrtu godinu da nije dobar.

S njom se složila predsjednica Hrvatske gospodarske komore:

 Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model.  zaključila je Terezina Orlić.

Foto: UNIDU

Prvo mjesto zauzela je studentica Maris Mirović za poduzetnika MERIDIJAN 17 d.o.o. Na drugom se mjestu našla Petra Cvrlje za poduzetnika Universal Industries d.o.o., a na trećem Ivana Zadro za obrt TURPI. Nagrađene su studentice izrazile svoje zadovoljstvo završenim projektom jer su puno naučile. Napominju da je bilo korisno čuti što poduzetnici žele od njih i kako im oni mogu pomoći. Poklone im je osigurala Dubrovačko-neretvanska županija, partner u projektu.

Pohvalnice za sudjelovanje u projektu dobili su: Ivan Zalović za PORTELA d.o.o., Ana Kešelj za DOMINIUM TRAVEL d.o.o., Nikola Drašković Jelčić za COGITO j.d.o.o., Kruno Zečević za INFO PLANET d.o.o., Pero Brbora za CAFFE BAR ARKA, Maro Zalović za Auto motiv d.o.o., Mislav Vilović za Adut d.o.o., Antonela Đurić za Crvik d.o.o., Joško Đilović za BURIN d.o.o. i Marko Jurić za DA 3 d.o.o.

Na dodjeli su se pridružili prorektori Sveučilišta: za studije i studente prof. dr. sc. Željko Kurtela, za međunarodnu suradnju i znanost prof. dr. sc. Vlatko Lipovac i za poslovanje izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž te asistent na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Ivan Grbavac.

FOTO: UNIDU