LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kulturne srijede

Studentice mogu brusiti svoje „meke vještine“ u Kulturnom centru Harmica

Kulturni centar Harmica organizira Soft Skills program u sklopu svojih Kulturnih srijeda. Studentice se mogu prijaviti do 24. listopada.

Kulturni centar Harmica organizira Soft Skills program u sklopu svojih Kulturnih srijeda. Studentice se mogu prijaviti do 24. listopada.

U sklopu Kulturnih srijeda u Harmici, organizira se Soft Skills program za studentice pod motom Success is a learnable skill. Zbog prepoznavanja važnosti razvoja i obrazovanja na području tzv. mekih vještina (radne etike, komunikacijskih vještina, emocionalne inteligencije), organiziran je niz predavanja podijeljenih u dva modula.  

Prvi modul, koji se sastoji od četiri predavanja, kreće 26. listopada i trajat će do 14. prosinca. Redom ih održavaju: Ivona Zgrabljić, osnivačica Human resources outsourcing kompanije Edukator kreator; Emil Cvitan, regionalni HR direktor u Deloitte te Andrea Razum, dr. sc. na katedri za marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Prijaviti se može do 24. listopada na jedan ili oba modula; cijena jednog modula iznosi 50 kuna, a oba modula i potvrde o sudjelovanju 100 kuna. Sve su dodatne informacije dostupne na broju telefona 01 4664 112, elektroničkoj adresi info@harmica.hr ili osobno u Kulturnom centru Harmica, Kamaufova 11, Zagreb. Možete ih potražiti i na Facebook događaju.

Kulturni centar Harmica nastoji podržati sve inicijative koje idu u prilog kulturnom i društvenom obogaćivanju osoba, razvoju i obrazovanju pojedinaca. Djelovanje je usmjereno na stvaranje sve većeg broja široko obrazovanih mladih osoba kroz svaku novu generaciju koje bi slobodno, samoinicijativno, ozbiljno i odgovorno radile, svaka u svojoj struci, te kako bi postigle vlastiti boljitak, kao i boljitak društva u cjelini. Svrha je udruge očuvanje i promicanje kulturnih vrijednosti u društvu kao cjelini: pomoć u realizaciji kulturnog stvaralaštva svojih članova te poticanje različitih kulturnih i obrazovnih inicijativa, posebno među mladima.

FOTO: KULTURNI CENTAR HARMICA