Virtualni svijet iz drugačije perspektive

Studenti VERN'a pokrenuli #skinifilter; demistificiraju način rada influencera

Konferencija "Influenceri bez filtera"

Neki od najuspješnijiih hrvatskih influencera, kao što su Maša Zibar, Donna Lugonja Petković, Marko Vuletić, Mile Butorac, progovaraju o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.

Studenti Veleučilišta VERN' pokrenuli su digitalnu kampanju pod nazivom #skinifilter kojom najavljuju održavanje stručne, društveno odgovorne konferencije Influenceri bez filtera. Održat će se u petak, 17. svibnja, s početkom u 10:00 na Veleučilištu VERN’ (II. kat, Galleria Business Centar, Iblerov trg 10).

Protagonisti kampanje ujedno su i sudionici konferencije – neki od najuspješnijih hrvatskih influencera iz raznih područja poput mode, fotografije, lifestylea ili gastro svijeta, kao što su Maša Zibar, Donna Lugonja Petković, Marko Vuletić, Mile Butorac i mnogi drugi. Oni su ekskluzivno za ovaj projekt progovorili o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.

Cilj kampanje #skinifilter i konferencije jest prikazati naizgled savršen virtualni svijet iz malo drugačije perspektive, demistificirati način rada hrvatskih influencera, njihov značaj i utjecaj te doprinijeti razvoju kritičkih kompetencija ciljane publike u okviru medijske pismenosti. U vrijeme kada je osobno predstavljanje u nekom imaginarnom modelu postalo svakodnevni trend i dospjelo na sam pijedestal životnih prioriteta, studenti prve godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija odlučili su maknuti fokus s društveno nametnutih standarda te staviti naglasak na temeljne ljudske vrijednosti.

Za potrebe kampanje osmišljena je serija fotografija i videoizjava koje su producirali VERN'ovi studenti Luka Lajić, Vida Žagar i Borna Tomić.

Kampanju možete pratiti na Instagramu, Facebooku i YouTubeu, a detaljnije informacije o konferenciji, kao i prijavama za sudjelovanje, dostupne su na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Europski Forum Alpbach

700 stipendija za multidisciplinarnu konferenciju EFA u Austriji

Zanimljiv multidisciplinarni susret studenata i mladih s brojnim stručnjacima održat će se od 15. do 31. kolovoza ove godine. Prijave za stipendije zaprimaju se do 30. ožujka.

Stream konferencije Hrvatskog studentakog zbora

Konferencija uživo

Live stream s konferencije Hrvatskog studentskog zbora

Ostanite informirani i uključite se uživo na konferenciju

Europske vrijednosti za budućnost regije Jugoistočne Europe

Međunarodna konferencija

Mladim vođama u cilju stvaranje mirne Jugoistočne Europe

– Počnite od sebe. Ako svi mi to uradimo, možemo doći do točke gdje smo mi, kao društvo, u stanju skupa promijeniti stvari. –

Studentica

Dvodnevna konferencija za mlade

ESN Zagreb oblikuje poduzetničke sposobnosti studenata

Dvodnevna konferencija o poduzetništvu mladih „Employ your Skills" naglasak stavlja na profesionalizaciju vještina i usmjeravanje budućnosti još u studentskoj i mladenačkoj dobi.

Međunarodna konferencija "Sloboda i odgovornost: Rješenja mladih za probleme današnjice"

U organizaciji Svjetskog saveza mladih Hrvatska

Međunarodna konferencija „Sloboda i odgovornost: Rješenja mladih za probleme današnjice”

Projekt će se održati u obliku sedmodnevne konferencije od 16. do 22. studenog 2015. uz financijsko pokroviteljstvo Agencije za mobilnost i programe EU