Virtualni svijet iz drugačije perspektive

Studenti VERN'a pokrenuli #skinifilter; demistificiraju način rada influencera

Konferencija "Influenceri bez filtera"

Neki od najuspješnijiih hrvatskih influencera, kao što su Maša Zibar, Donna Lugonja Petković, Marko Vuletić, Mile Butorac, progovaraju o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.

Studenti Veleučilišta VERN' pokrenuli su digitalnu kampanju pod nazivom #skinifilter kojom najavljuju održavanje stručne, društveno odgovorne konferencije Influenceri bez filtera. Održat će se u petak, 17. svibnja, s početkom u 10:00 na Veleučilištu VERN’ (II. kat, Galleria Business Centar, Iblerov trg 10).

Protagonisti kampanje ujedno su i sudionici konferencije – neki od najuspješnijih hrvatskih influencera iz raznih područja poput mode, fotografije, lifestylea ili gastro svijeta, kao što su Maša Zibar, Donna Lugonja Petković, Marko Vuletić, Mile Butorac i mnogi drugi. Oni su ekskluzivno za ovaj projekt progovorili o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.

Cilj kampanje #skinifilter i konferencije jest prikazati naizgled savršen virtualni svijet iz malo drugačije perspektive, demistificirati način rada hrvatskih influencera, njihov značaj i utjecaj te doprinijeti razvoju kritičkih kompetencija ciljane publike u okviru medijske pismenosti. U vrijeme kada je osobno predstavljanje u nekom imaginarnom modelu postalo svakodnevni trend i dospjelo na sam pijedestal životnih prioriteta, studenti prve godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija odlučili su maknuti fokus s društveno nametnutih standarda te staviti naglasak na temeljne ljudske vrijednosti.

Za potrebe kampanje osmišljena je serija fotografija i videoizjava koje su producirali VERN'ovi studenti Luka Lajić, Vida Žagar i Borna Tomić.

Kampanju možete pratiti na Instagramu, Facebooku i YouTubeu, a detaljnije informacije o konferenciji, kao i prijavama za sudjelovanje, dostupne su na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Mentalni poremećaji

Mozak voli zdravo

Narednih dana niz aktivnosti za održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja

Konferencija posvećena fizičkom i mentalnom zdravlju, radionica Capoeire, radionica Akrobalans i radionica Životni poziv očekuju nas narednih dana u organizaciji eSTUDENTa.

PMIDAYZ

Važnost upravljanja projektima

„Projekti mijenjaju svijet“ na PMIDayz-u u Osijeku

PMIDayz ugostio je preko sto polaznika. Glavno ime konferencije bio je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić, inače redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio.

NJ. E. Diana Helen Madunic

Gostujuće predavanje

Zaključci s VERNa: Potrebe društva sve češće u fokusu uspješnih tvrtki

– Prema EU direktivi sve tvrtke koje zapošljavaju više od 500 djelatnika moraju podnositi izvješća o aspektima društveno odgovornog poslovanja, dok smo u Švedskoj taj uvjet postavili za sve poslovne organizacije s više od 250 zaposlenika. – tvrdi švedska veleposlanica.

Tour de Tourism

Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

UHSI konferencija

Studiranje u inozemstvu

UHSI-jeva dvodnevna konferencija povezuje studente s budućim poslodavcima

Dvodnevna konferencija okupit će brojne ugledne predavače, ali i predstavnike poznatih hrvatskih tvrtki koji će studentima i srednjoškolcima prenijeti znanje o tome kako napisati kvalitetan životopis i što se bolje predstaviti na razgovoru za posao