LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
37. izdanje manifestacije

Studenti studentima gotovo četiri desetljeća pripremaju bogato Osječko ljeto mladih

Od 11. do 21. lipnja održat će se 37. po redu izdanje Osječkog ljeta mladih. Događaj će okupiti više tisuća studenata i drugih građana Osijeka i okolice.

Od 11. do 21. lipnja održat će se 37. po redu izdanje Osječkog ljeta mladih. Događaj će okupiti više tisuća studenata i drugih građana Osijeka i okolice.

Organizacijski tim Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, zajedno s volonterima, već 37. godinu zaredom organiza Osječko ljeto mladih. Kao i proteklih godina, studenti za studente pripremaju edukativni, sportski, umjetnički i zabavni program.

Događaj će se održati od 11. do 21. lipnja. Pozivaju se svi studenti, ali i drugi zainteresirani građani da uživaju u bogatom programu. Uz koncerte, predstave, izložbe, predavanja i radionice, aktivno se mogu u uključiti u sportska događanja. Prvi je na rasporedu Noćni cener u Osijeku.

Osječko ljeto mladih manifestacija je koja svojim raznovrsnim programom godinama privlači više tisuća studenata, ali i drugih građana grada Osijeka i okolice. Kvalitetu i veličinu ove manifestacije propoznali su i na državnoj razini pa se ove godine po prvi put Osječko ljeto mladih organizira pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva  znanosti i obrazovanja. Nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja studenata i da će ovogodišnje Osječko ljeto mladih nadmašiti svojom kvalitetom i posjećenošću sve one prije. – rekao je Stjepan Ćurčić, aktualni predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta.

Ovogodišnji partneri i sponzori Osječkog ljeta mladih su: Pan pivo kao generalni sponzor, Ferivi kao sponzor sportskog programa, Coca-cola, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, Sveučilište Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, fakulteti te Umjetnička akademija u Osijeku.

Detaljan pregled programa i dodatne informacije potražite na Facebook stranici.

FOTO: FACEBOOK