Projekt udruge Kasper

Studenti psihologije održavaju besplatne pripreme za državnu maturu

Učenje

Predavanja za maturante održavat će se u učionici 223, na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru, svake subote u 10:00 počevši od 16. ožujka.

Zadarski studenti psihologije koji djeluju pod okriljem udruge Kasper i ove godine održavaju besplatne pripreme za državnu maturu iz psihologije. Riječ je o projektu koji se već tradicionalno organizira kako bi se pomoglo budućim studentima te kako bi im se uz podršku pružili odgovori na upite o gradivu.

Svake subote u 10:00, počevši od 16. ožujka poglavljem Uvod u psihologiju, predviđeno je predavanje za svaku nastavnu jedinicu koja se obrađuje u sklopu srednjoškolske nastave, pri čemu će se kombinirati dva udžbenika koja su propisana literatura za maturu. Predavanja će se održavati u učionici 223, na Odjelu za psihologiju (Stari kampus), u Zadru. 

Sve se obavijesti i relevantne informacije objavljuju na službenom Facebook događaju, a udruga Kasper na raspolaganju je i na e-mail adresi psihomatura18@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija "Kondicijska priprema sportaša"

Međunarodna konferencija

Australski stručnjak Haff predvodi jubilarnu Kondicijsku pripremu sportaša

Donosimo popis uglednih imena koja će sudjelovati na petnaestom izdanju međunarodne konferencije „Kondicijska priprema sportaša“.

Mark Earls

Festival u Rovinju

Predavač koji je (ponovno) definirao ljudsko ponašanje dolazi na Dane komunikacija

Mark Earls, jedan od vodećih autora koji se bave ponašanjem potrošača te stručnjak za mase, predstavit će se predavanjem pod nazivom #CopyCopyCopy na ovogodišnjem izdanju Dana komunikacija.

47th International Chemistry Olympiad - srednjoškolci

47. Međunarodna kemijska olimpijada

Hrvatska ima najmlađeg kemičara s medaljom

Hrvatska se s Međunarodne kemijske olimpijade vratila s dvije medalje!

RSC logo

Ready, Steady, Code! 2.0. natjecanje na FOI-ju Varaždin

Do sutra se možete prijaviti na RSC 2.0!

Natjecanje će se održati u prostorijama FOI-ja 7. i 8. studenoga 2015., a fond nagrada je pozamašan!

/

Predavanje vlasnika Mind Laba

Sandro Kraljević u sklopu Maratona karijera otkrio koje karakteristike krije pravi poduzetnik

Sandro Kraljević na posljednjoj je postaji Maratona karijera u Zagrebu govorio o pozitivnim i negativnim stranama poduzetništva te kako saznati krije li osoba u sebi poduzetnika.