Dani turizma

Studenti potiču akademsko usavršavanje na području turizma

naslovna

Kako bi potaknuo akademsko usavršavanje na području turizma i marketinga u turizmu, Tourism Lab organizira Dane turizma na EFZG-u. Sudjelovanje je besplatno.

Studentska udruga Tourism Lab organizira prvo izdanje trodnevnog događaja pod nazivom Dani turizma. Održat će se od 15. do 17. travnja 2019. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a posvetit će se budućnosti turizma s naglaskom na održivi turizam te marketingu na ovom području.

Događaj će sudionicima nastojati približiti navedene teme te pobuditi znatiželju za sveprisutni i rastući turistički sektor. Naime, organizatori žele kod njih potaknuti motivaciju za daljnje akademsko usavršavanje upravo u ovom sektoru. 

Sudjelovanje je besplatno, ali se potrebno prethodno prijaviti za radionice zbog ograničenog broja mjesta. Dodatne se informacije nalaze na službenom Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

Zgrada

Ekonomski fakultet u Zagrebu

Održavanje seminara subotom izaziva nezadovoljstvo kod dijela studenata; oglasila se uprava

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu prisutan je manjak dvorana za održavanje seminara zbog čega dio grupa na nastavu stiže subotom. Uprava je navela razloge.

Fran

Hit video

VIDEO: Francuzi snimili najbolji promotivni video za Hrvatsku

Riječ je o skupini prijatelja koji su odlučili svoj odmor u Hrvatskoj zabilježiti pomoću videokamere i selfie štapa.

Hvar

Panel-rasprava na EFZG-u

Alumniji Ekonomskog fakulteta otvaraju pitanje očekivanja od turizma u Hrvatskoj

Za sve zainteresirane za temu turizma na EFZG-u održat će se panel-rasprava o očekivanjima od turizma u Hrvatskoj. Najave dolaska moguće su do 3. lipnja.

Sea Star festival

50 dana do najvećeg festivala Istarske županije

Sea Star festival treba privući mlađu populaciju u Hrvatsku

Od prve najave dolaska Sea Star festivala na Umašku rivijeru prodano je oko 25 000 ulaznica. Do najvećeg festivala u Umagu dijeli nas svega pedesetak dana.

Taste and travel - festival

Održan prvi Taste and Travel

Festival dobre hrane i turizma okupio mnoge Zadrane na tri sajma!

Na zadarskom forumu održao se sajam Proizvodi hrvatskog sela, koji je okupio više od dvadeset izlagača iz cijele Hrvatske. Zadrani i ostali posjetitelji sajma imali su tako priliku isprobati čitav niz delicija, piva i uživati u dobroj glazbi.