Dani turizma

Studenti potiču akademsko usavršavanje na području turizma

naslovna

Kako bi potaknuo akademsko usavršavanje na području turizma i marketinga u turizmu, Tourism Lab organizira Dane turizma na EFZG-u. Sudjelovanje je besplatno.

Studentska udruga Tourism Lab organizira prvo izdanje trodnevnog događaja pod nazivom Dani turizma. Održat će se od 15. do 17. travnja 2019. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a posvetit će se budućnosti turizma s naglaskom na održivi turizam te marketingu na ovom području.

Događaj će sudionicima nastojati približiti navedene teme te pobuditi znatiželju za sveprisutni i rastući turistički sektor. Naime, organizatori žele kod njih potaknuti motivaciju za daljnje akademsko usavršavanje upravo u ovom sektoru. 

Sudjelovanje je besplatno, ali se potrebno prethodno prijaviti za radionice zbog ograničenog broja mjesta. Dodatne se informacije nalaze na službenom Facebook događaju

Komentari na članak

Vezani članci

Koloseum Rim

Ministarstvo kulture i turizma

Italija uvela novosti za turiste: besplatna nedjelja, dvije Noći muzeja i dugi petak

Novim pravilnikom uvedene su promjene oko naplate ulazaka.

Petar Bogdan

Intervju s osnivačem udruge S4S i marketinške agencije Akcija

Petar Bogdan: „Neuspjeh je lekcija koja vodi do uspjeha!“

Petar Bogdan mogao bi poslužiti kao primjer svakoj mladoj osobi koja želi uspjeti te se izdići iznad okvira koje društvo postavlja.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara vrata svog marketinškog odjela

Prijavite se za rad u marketingu Studentskog.hr!

Ako si zainteresiran za poslove u marketingu: voditelj odjela marketinga i komunikacija, CM tima, voditelj suradnje sa studentskim organizacijama, glasnogovornik ili asistent u odjelu marketinga, pošalji svoju molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Taste and travel - festival

Održan prvi Taste and Travel

Festival dobre hrane i turizma okupio mnoge Zadrane na tri sajma!

Na zadarskom forumu održao se sajam Proizvodi hrvatskog sela, koji je okupio više od dvadeset izlagača iz cijele Hrvatske. Zadrani i ostali posjetitelji sajma imali su tako priliku isprobati čitav niz delicija, piva i uživati u dobroj glazbi.

Nevena Rendeli

Studentska konferencija "Tour de Tourism"

Nevena Rendeli otkrila studentima turizma zanimljive anegdote s putovanja

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održana je studentska konferencija "Tour de Tourism" na kojoj je prvoga dana gostovala novinarka i voditeljica Nevena Rendeli.