LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativni program

Studenti postaju kreatori PRiča o određenoj turističkoj destinaciji

Stručnjaci ističu da je turizam mnogo više od plaže, mora i sunca. Stoga je projekt PRiča o turizmu fokusiran na stvaranje doživljaja, otkrivanje važnosti medija u promociji i brendiranju turističke destinacije.

Stručnjaci ističu da je turizam mnogo više od plaže, mora i sunca. Stoga je projekt PRiča o turizmu fokusiran na stvaranje doživljaja, otkrivanje važnosti medija u promociji i brendiranju turističke destinacije.

Potaknuta naizgled još jednom uspješnom turističkom sezonom u Hrvatskoj, Studentska sekcija Hrvatske udruge odnosa s javnošću, uz podršku Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, pokrenula je edukaciju pod nazivom PRiča o turizmu. Edukacija je namijenjena studentima svih visokih učilišta u Hrvatskoj, a posebno studentima turizma i komunikacija. Održat će se od 18. do 20. rujna na Bernaysu.

PRiča o turizmu tematski je vezana uz način komuniciranja u turizmu te stvaranje emocija kroz različite aktivnosti. Podijeljena je u šest predavanja i tri interaktivne radionice koje će održati priznati predavači i ugledni stručnjaci, a tijekom kojih će polaznici imati priliku naučiti kako se stvara doživljaj u turizmu, upoznati nove trendove, otkriti važnost medija u promociji i brendiranju turističke destinacije te se i sami okušati kao kreatori PRiča o određenoj destinaciji.

Projekt je podržala i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment. I sama je ovoga ljeta predstavila vlastite studije turizma koji su vezani upravo uz koncept novih ekonomija, slijede moderne trendove i koncipirani su tako da studente uče kreativnosti, brendiranju, komunikaciji, novom konceptu menadžmenta i ekonomiji doživljaja.

–  Kako brojni stručnjaci ističu te koliko smo i sami imali prilike naučiti tijekom studija, turizmu je potrebna konstantna inovativnost i kreativna komunikacija, a koju odnosi s javnošću i različite komunikacijske aktivnosti mogu pružiti. On je mnogo više od plaže, mora i sunca. Ono što svi s putovanja donesemo sa sobom je onaj poznati neizbrisiv doživljaj, a upravo su načini stvaranja tog doživljaja i emocije u turizmu bili naše glavne smjernice tijekom stvaranja programa PRiče. – poručio je Ivan Biošić, voditelj Studentske sekcije HUOJ-a, i dodao je kako su upravo Bernaysovi studiji bili inspiracija u stvaranju programa.

Kotizacija za sudjelovanje studenata i svih ostalih zainteresiranih iznosi simboličnih 99,99 kuna (bez PDV-a), a prijave su moguće slanjem osobnih podataka, maila i kontakt broja na e-mail Studentske sekcije: studentska.sekcija@outlook.com. Više informacija o događaju nalazi se na poveznici.

FOTO: TUMBLR