Kongres studenata biotehnologije

Studenti okupljaju stručnjake koji će vas upoznati s primjenom biotehnologije u svakodnevnom životu

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Do 15. travnja zaprimaju se prijave za Kongres studenata biotehnologije na kojem vas očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske, ali i neformalna druženja.

Drugu godinu za redom studentska udruga Probion organizira Kongres studenata biotehnologije, a novo će se izdanje održati od 17. do 19. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na temu Biotehnologija u 21. stoljeću. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu. Organiziran je u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Sveučilišta u Zagrebu.

Sudionike očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske. Program je upotpunjen i prilikama za neformalno druženje i zabavu. Naime, u petak navečer održat će se svečana večera, a u subotu i nedjelju organiziran je ručak.

Prijave za Kongres traju od 1. do 15. travnja, a svoje mjesto osiguravate ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 80 kuna koja osigurava ulaz na sve sadržaje Kongresa i obroke za njegova trajanja. Organizatori vas pozivaju da svoje radove izložite u posterskoj sekciji studentskih radova, a prijaviti možete završne, diplomske ili znanstvene radove. Za više informacija o Kongresu, temama i predavačima posjetite Facebook stranicu Probiona.

Studentska udruga Probion okuplja studente biotehnologije, prehrambene tehnologije i nutricionizma Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu s ciljem ostvarivanja zajedničkih interesa, promicanja znanosti te stvaranja kontakata između studenata i budućih poslodavaca. Rad udruge zasniva se na organizaciji predavanja i radionica o aktualnim znanstvenim temama, volontiranju na raznim događanjima te na suradnji s drugim udrugama sa Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Pravni fakultet u Zagrebu

Udruga "Pravnik"

7. kongres studenata prava u Zagrebu

Naziv i glavna tema ovogodišnjeg Kongresa studenata prava je „Gospodarski kriminalitet“.

https://pixabay.com/photos/galaxy-space-universe-night-sky-11098/

Predavanje na PBF-u

Profesor Horvatić otkriva informacije o svemiru s kojima se studenti rijetko susreću

Na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu će se 3. lipnja održati predavanje profesora Davora Horvatića. U fokusu mu je fizikalna realnost u svemiru, a predavanje dotiče razne teme s kojima se učenici i studenti tijekom školovanja rijetko susreću.

LGBT

Medicinski fakultet u Rijeci

LGBT zajednica tema ovogodišnjeg kongresa „Studenti za ljudska prava“

Na kongresu možete sudjelovati u različitim predavanjima i radionicama, koje će voditi profesori, psiholozi, predstavnici udruga LORI, TransParent, Psihološko sveučilište SSC, Zg Pride i studenti.

SPIRI

Psiholozi pozivaju na kritičko mišljenje

Riječki studenti psihologije pripremaju novo izdanje kongresa SPIRI

Udruga Psirius organizira treći Regionalni susret studenata psihologije SPIRI koji će se održati u svibnju, a naglasak je ovoga puta stavljen na kritičko mišljenje.

Isto

STIPENDIJE ZA STUDENTE BIOTEHNIČKIH USMJERENJA 

Ministarstvo poljoprivrede stipendira studente s jednokratnim iznosom od 10 000 kuna

Studenti biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema mogu ostvariti stipendije od čak 10 000 kuna! Rok za prijavu je do petka, 15. studenog 2019.