Kongres studenata biotehnologije

Studenti okupljaju stručnjake koji će vas upoznati s primjenom biotehnologije u svakodnevnom životu

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Do 15. travnja zaprimaju se prijave za Kongres studenata biotehnologije na kojem vas očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske, ali i neformalna druženja.

Drugu godinu za redom studentska udruga Probion organizira Kongres studenata biotehnologije, a novo će se izdanje održati od 17. do 19. svibnja na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na temu Biotehnologija u 21. stoljeću. Kongres je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih i tehničkih znanosti, profesorima i znanstvenim suradnicima te onima koji žele nešto više naučiti o biotehnologiji i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu. Organiziran je u suradnji sa Studentskim zborom Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta te pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Sveučilišta u Zagrebu.

Sudionike očekuju razna predavanja i radionice koje će održati stručnjaci i znanstvenici iz Lijepe Naše, Austrije i Francuske. Program je upotpunjen i prilikama za neformalno druženje i zabavu. Naime, u petak navečer održat će se svečana večera, a u subotu i nedjelju organiziran je ručak.

Prijave za Kongres traju od 1. do 15. travnja, a svoje mjesto osiguravate ispunjavanjem online obrasca. Sudjelovanje je moguće uz uplatu kotizacije u iznosu od 80 kuna koja osigurava ulaz na sve sadržaje Kongresa i obroke za njegova trajanja. Organizatori vas pozivaju da svoje radove izložite u posterskoj sekciji studentskih radova, a prijaviti možete završne, diplomske ili znanstvene radove. Za više informacija o Kongresu, temama i predavačima posjetite Facebook stranicu Probiona.

Studentska udruga Probion okuplja studente biotehnologije, prehrambene tehnologije i nutricionizma Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu s ciljem ostvarivanja zajedničkih interesa, promicanja znanosti te stvaranja kontakata između studenata i budućih poslodavaca. Rad udruge zasniva se na organizaciji predavanja i radionica o aktualnim znanstvenim temama, volontiranju na raznim događanjima te na suradnji s drugim udrugama sa Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Zdrava prehrana naslovna

Studentsko natjecanje

Ecotrophelia 2019: Studenti i ove godine stvaraju eko-inovativne prehrambene proizvode

Šesto po redu studentsko natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda održat će se u lipnju, a prijave timova od dva do sedam članova otvorene su do 10. travnja.

Studenti 3

22. kongres EAP u Zagrebu

Najbolji europski psihoterapeuti krajem rujna gostuju u Zagrebu

Odgovore na brojne psihoterapijske teme doznat ćete iz predavanja 90 autora, kao i kroz plenarna predavanja 4 međunarodno cijenjena/e psihoterapeuta/psihoterapeutkinje.

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske

Studentski kongres „Djeca u središtu zdravstvene skrbi“

Kongres će okupiti 180 studenata biomedicinskog područja. Sudionici će prvenstveno biti studenti farmacije i medicinske biokemije Sveučilišta u Zagrebu, no i gosti iz Splita i inozemni uzvanici te članovi drugih studentskih udruga biomedicinskih znanosti.

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

Povrće

Sirova i veganska prehrana

Ako ti je dosta zbilje, biraj bilje – poručuje Probion

Dani sirove i veganske prehrane održavaju se na PBF-u u organizaciji studentske udruge Probion. Posjetitelje očekuju predavanja, projekcija filma, radionica i degustacije.