Nagrada Zlatni Indeks

Studenti nagrađuju poduzeća koja su podigla studentski standard

Zlatni indeks 2016

Nagradu Zlatni indeks dodjeljuju studenti, a odluku o dobitnicima nagrade donosi Povjerenstvo kojeg čine predstavnici studentskih udruga i zborova sa sveučilišta u Hrvatskoj.  Studenti će nagraditi velika, srednja i mala poduzeća koja posluju u Hrvatskoj i na taj način im pokazati zahvalnost za njihovo aktivno sudjelovanje u studentskom usavršavanju, a druge potaknuti da se više potrude u budućnosti.

U okviru studentske udruge eSTUDENT, službeno je otvoren natječaj za jedinstvenu nagradu poduzećima koja omogućuju bolji studentski standard i obrazovanje - Zlatni indeks. Počevši s 25. siječnja, natječaj traje do 12. veljače, a prijaviti se mogu sva profitno usmjerena poduzeća i institucije koja su sudjelovala u poboljšanju studentskog standarda na području Republike Hrvatske u 2015. godini.

Projekt već šestu godinu zaredom organiziraju mladi i proaktivni članovi eSTUDENTa, jedne od najaktivnijih udruga Sveučilišta u Zagrebu, koja svojim djelovanjem podupire studente u njihovoj želji za promjenom i poboljšanjem okruženja kroz organizaciju različitih projekata, predavanja i radionica. Upravo jedan od takvih projekata je i Zlatni indeks, kojim se potiče povezivanje akademske zajednice i poslovnog svijeta te sudjelovanje što većeg broja poduzeća u studentskom boljitku investiranjem u kvalitetnije obrazovanje. Također, ovim se projektom nastoji promicati društvena odgovornost poduzeća radi prepoznavanja potencijala i izvrsnosti studenata te njihovih projekata. Tako studenti dobivaju dodatne mogućnosti i prilike za razvoj tijekom fakultetskog obrazovanja, kako bi kasnije postali temelj uspješnosti poduzeća.

Nagradu Zlatni indeks dodjeljuju studenti, a odluku o dobitnicima nagrade donosi Povjerenstvo kojeg čine predstavnici studentskih udruga i zborova sa sveučilišta u Hrvatskoj.  Studenti će nagraditi velika, srednja i mala poduzeća koja posluju u Hrvatskoj i na taj način im pokazati zahvalnost za njihovo aktivno sudjelovanje u studentskom usavršavanju, a druge potaknuti da se više potrude u budućnosti.

Poduzeća  se mogu prijaviti u 5 kategorija:

  1. Stručne prakse,
  2. Stipendije,
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte,
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata,
  5. Najbolji imidž.

Uz to, svi prijavljeni ulaze u izbor za Posebnu nagradu Povjerenstva za koju se nije moguće zasebno prijaviti.

Radi bolje transparentnosti i korektnosti dodjele za svaku kategoriju, nagrade će se dodjeljivati u dva dijela: mala i srednja privatna poduzeća te velika (mješovita/ javna i privatna) poduzeća.

Prijave za poduzeća su u tijeku i traju do 12. veljače 2016. godine, a prijaviti se možete putem obrasca na službenoj web stranici projekta.

Također, za sve dodatne informacije i pitanja poduzeća se mogu obratiti na navedenoj službenoj stranici projekta ili se javiti putem službene e-mail adrese: zlatniindeks@estudent.hr.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Hrvatskoj i pokažite javnosti svoj trud i ulaganje u temelj zajedničke budućnosti - studente.

Komentari na članak

Vezani članci

Nagrada Zlatni Indeks

Formiranje Povjerenstva

Studentski zborovi i udruge odlučuju kome u ruke ide Zlatni indeks

Zlatni indeks projekt je u organizaciji eSTUDENT-a u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu. O istima odlučuju predstavnici studentskih udruga ili zborova, a u tijeku su njihove prijave za sudjelovanje u Povjerenstvu.

Kreativne komunikacije

Za sve kreativce

Iskoristite zadnji dan prijave na Festival kreativnih komunikacija

Danas ističe rok prijave na festival, a u članku provjerite koje su kategorije zastupljene.

Erasmus mobility

Agencija za mobilnost i programe EU

Sudjeluj u programima osposobljavanja i putuj po Europi!

Agencija za mobilnost i programe EU, u sklopu programa Erasmus, otvorila je poziv za mlade iz Hrvatske za sudjelovanje na projektima koje financira Europska unija. Sudionici imaju osiguran smještaj, a EU sufinancira i prijevoz u određenom postotku, ovisno o državi.

Rogoznica kamp

Broj mjesta je ograničen

Prijavi se na međunarodni ljetni kamp u Rogoznici

Kamp se sastoji od istraživanja, vježbi komunikacije i međusobnog razumijevanja te takozvanog „team buildinga".

Regrutacija

Prijavi se, popuni svoj životopis i sudjeluj u brojnim projektima!

AIESEC regrutira nove članove

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva, poboljšati znanje stranih jezika te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti lidera u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u AIESEC!