Humanitarni koncert

Studenti Medicinskog fakulteta uljepšavaju božićne blagdane bolesnoj djeci

Božić, glazba

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u suradnji sa CroMSIC-om organizira humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen djeci koja će božićne blagdane provesti na Klinici za dječje bolesti KBC-a Split.

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, s početkom u 19 sati u Amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu održat će se humanitarni božićni koncert. Sav prihod ostvaren prodajom ulaznica bit će doniran Klinici za dječje bolesti KBC-a Split i potrošen na poklone za djecu koja će ove božićne blagdane provesti u bolnici.

Događaj organizira Studentski zbor fakulteta u suradnji s CroMSIC-om. Očekuju vas nastupi  KUD-a Jedinstvo, zbora Srednje škole Marko Marulić, The Rajner's Orchestra, Sveučilišnog zbora Silvije Bombardelli, dramske sekcije pod vodstvom Josipa Barića i mnogih drugih.

Ulaznice možete kupiti u atriju zgrade A Medicinskog fakulteta od 10 do 14 h. Preporučeni je iznos pojedine ulaznice 20 kuna.

Komentari na članak

Vezani članci

Pipsi

Božićni koncert u Vintage Industrialu

Dodan i treći dan Pipsa u Vintageu

Nakon što su 21. i 22.12. u kratkom roku rasprodani, dodan je i treći dan - srijeda 20.12.

Božić, pokloni

Božićno vrijeme

Nekoliko prijedloga kako kvalitetno provesti blagdane u toplini svoga doma

Stižu Božićni blagdani i, konačno, mala pauza od obaveza. S njima dolaze i niske temperature koje mnogi najradije provedu u toplini doma s bliskim ljudima. Donosimo vam ideje kako provesti blagdane i uspješno napuniti baterije za nadolazeću 2020. godinu.

High5 tvornica

High5 i 33 bandom u Tvornici kulture

IZVJEŠTAJ High5: „Samo tvrdo, nema labavo”

Oko 1200 sljedbenika High5-a zafleksalo je u petak s trap-petorkom i uživala u hitovima poput „Iembi crnac“, „Kaj kaje“, „Cheez“, a i u stvarima s novog albuma „Schengengang“. Visoku peticu na stageu podržali su Bore Balboa, Mladi Kizo Manjača i Hiljson Mandela iz 33 bande.

Sam u kući

25. godišnjica izlaska filma

Sam u kući ponovo će se prikazivati u kinima

Obožavatelji filma diljem svijeta "Sam u kući" napokon dolaze na svoje. Film će se prikazivati u kinima 8. i 11. studenoga 2015. godine.

Gričevanje/Kandžija i Gole žene

Sve spremno za peto izdanje Gričevanja

Od 24. rujna do 4. listopada zagrebački glazbeni festival na platoima Gradec i Tuškanac

Kao i svake godine, svi koncerti i popratni sadržaji na Gričevanju su besplatni.