Humanitarni koncert

Studenti Medicinskog fakulteta uljepšavaju božićne blagdane bolesnoj djeci

Božić, glazba

Studentski zbor Medicinskog fakulteta u suradnji sa CroMSIC-om organizira humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen djeci koja će božićne blagdane provesti na Klinici za dječje bolesti KBC-a Split.

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine, s početkom u 19 sati u Amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu održat će se humanitarni božićni koncert. Sav prihod ostvaren prodajom ulaznica bit će doniran Klinici za dječje bolesti KBC-a Split i potrošen na poklone za djecu koja će ove božićne blagdane provesti u bolnici.

Događaj organizira Studentski zbor fakulteta u suradnji s CroMSIC-om. Očekuju vas nastupi  KUD-a Jedinstvo, zbora Srednje škole Marko Marulić, The Rajner's Orchestra, Sveučilišnog zbora Silvije Bombardelli, dramske sekcije pod vodstvom Josipa Barića i mnogih drugih.

Ulaznice možete kupiti u atriju zgrade A Medicinskog fakulteta od 10 do 14 h. Preporučeni je iznos pojedine ulaznice 20 kuna.

Komentari na članak

Vezani članci

Lisinski izvana

Nastup u Lisinskom

Iza Natali Dizdar 15 je godina karijere; proslavit će ih velikim koncertom

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere Natali Dizdar donosi na veliki slavljenički koncert, prvi samostalni u Lisinskom.

PMP KSET

Najava koncerta

Psihomodo Pop na rođendanskom slavlju KSET-a

Publika će imati prilike doživjeti velike hitove poput „Frida, „Donna“, „Pinokio“, „Kad sam imao 16“, „Natrag u garažu“, „Ja volim samo sebe“ i mnoge druge u nešto intimnijoj atmosferi KSET-a.

foto

Pozitivna priča

Čarolija ispunjavanja svih rođendanskih želja djece iz domova širi se Hrvatskom

Čarolija darivanja pozitivna je priča koja je očarala Hrvatsku. Na Facebook popise rođendanskih želja djece iz domova diljem Lijepe Naše javljaju se darivatelji koji djeci osobno šalju poklone.

placebo

„20 Years Of Placebo" u Zagrebu

Nerutinsko rutinski koncert Placeba

Placebo je u sklopu turneje „20 Years of Placebo" održao odličan koncert u KC Dražena Petrovića uz najpoznatije pjesme sa svih svojih sedam albuma, s posebnim naglaskom na prvijencu „Placebo" na kojem se nalaze „Nancy Boy", „Teenage Angst" i dr.

Decomposing Entity

Intervju s Davorinom iz benda Decomposing entity

„Ako znaš što želiš, smislit ćeš način da do toga i dođeš“

Metal jacket magazine uvrstio je njihov album „So It Begins“ na listu regionalnih albuma koji su obilježili 2015. godinu. Tko su oni, saznajte u intervjuu.