Konferencija na EFZG-u

Studenti iz Tourism Laba otvaraju pitanje današnjih izazova turizma

Putovanje 1

Studentska udruga Tourism Lab organizira treće izdanje konferencije Tour de Tourism. Brojni će predavači posjetitelje upoznati s današnjim izazovima turizma, ali i podijeliti s njima svoja bogata iskustva na ovome području.

Za sve ljubitelje putovanja, ali i one koji žele naučiti nešto više o turizmu, možda i pronaći posao vezan uz njega, priprema se konferencija pod nazivom Tour de Tourism. Održat će se u četvrtak, 13. prosinca, s početkom u 13 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Riječ je o trećem izdanju koje organizira studentska udruga Tourism Lab. Zahvaljujući predavanjima i interaktivnim radionicama studenti će i ove godine imati priliku upoznati se s današnjim izazovima turizma.

Na konferenciji će sudjelovati brojni zanimljivi predavači koji će podijeliti svoja iskustva. Osim toga, posjetitelje očekuju pokloni, nagradni natječaj i certifikat za sudjelovanje. 

Ulaz je potpuno besplatan, ali potrebno je prethodno se prijaviti, i to putem obrasca na poveznici. Dodatne informacije nalaze se na društvenim mrežama.

Komentari na članak

Vezani članci

Anglophilia

Međunarodna konferencija studenata anglistike

Bogat program Anglophilije okupio međunarodne izlagače i oduševio brojne posjetitelje

Filozofski fakultet u Zagrebu ugostio je brojne izlagače iz različitih europskih zemalja okupljene na konferenciji Kluba studenata anglistike X.a.

Završna konferencija "Most prema uspjehu"

Projekt udruge O.A.ZA.

Kroz „Most prema uspjehu“ educirano više od 120 mladih nezaposlenih

Kroz više od 86 radionica i savjetovanja projekt udruge O.A.ZA. omogućio je edukacije i savjetovanje za više od 120 nezaposlenih mladih ljudi iz Zagreba i Karlovca.

Ulaz

Ekonomski fakultet Zagreb

Uspješne hrvatske IT tvrtke na konferenciji “Competitiveness Day”

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će se konferencija Competitivness Day (Dan konkurentnosti). Na njoj će se analizirati konkurentnost hrvatskog IT sektora, predstaviti aktualni trendovi te procijeniti daljnji razvoj u ovoj industrijskoj grani.

Zgrada

Projekt Hrvatske studentske asocijacije

Što je zapravo „bitcoin”​ i sve o njegovom vrtoglavom porastu u cijeni saznat će zainteresirani studenti

U današnjem svijetu digitalizacije i brzih promjena vrlo je važno biti u korak s vremenom i promjenama, pogotovo kada je riječ o novim ekonomskim i financijskim trendovima, stoga HSA svojim novim projektom želi informirati studente o njima.

Natjecanje "Next Balkans"

Konferencija u Branimir centru

Devet predavača govorit će o uspješnim brendovima na konferenciji Next Balkans

U CineStaru Branimir centra 1. i 2. ožujka održat će se konferencija "Next Balkans". Prijave su u tijeku.