Konferencija na EFZG-u

Studenti iz Tourism Laba otvaraju pitanje današnjih izazova turizma

Putovanje 1

Studentska udruga Tourism Lab organizira treće izdanje konferencije Tour de Tourism. Brojni će predavači posjetitelje upoznati s današnjim izazovima turizma, ali i podijeliti s njima svoja bogata iskustva na ovome području.

Za sve ljubitelje putovanja, ali i one koji žele naučiti nešto više o turizmu, možda i pronaći posao vezan uz njega, priprema se konferencija pod nazivom Tour de Tourism. Održat će se u četvrtak, 13. prosinca, s početkom u 13 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Riječ je o trećem izdanju koje organizira studentska udruga Tourism Lab. Zahvaljujući predavanjima i interaktivnim radionicama studenti će i ove godine imati priliku upoznati se s današnjim izazovima turizma.

Na konferenciji će sudjelovati brojni zanimljivi predavači koji će podijeliti svoja iskustva. Osim toga, posjetitelje očekuju pokloni, nagradni natječaj i certifikat za sudjelovanje. 

Ulaz je potpuno besplatan, ali potrebno je prethodno se prijaviti, i to putem obrasca na poveznici. Dodatne informacije nalaze se na društvenim mrežama.

Komentari na članak

Vezani članci

Anglophilia

Filozofski fakultet u Zagrebu

Traju prijave za sudjelovanje na međunarodnoj anglističkoj konferenciji

Odlična prilika za studente engleskog jezika da svoje ideje i radove predstave na konferenciji Anglophilia, međunarodnoj studentskoj anglističkoj konferenciji.

Konferencija "Mladi u medijima"

Medijska pismenost

Konferencija „Mladi u medijima: izazovi i perspektive"

Jednodnevna konferencija "Mladi u medijima: izazovi i perspektive" održat će se 21. veljače 2014. godine u prostorijama zagrebačkog Sveučilišta, u Ulici kralja Zvonimira 8.

RGNF

Rudarsko-geološko-naftni fakultet

Zagreb je domaćin najveće studentske energetske konferencije u Europi

Prisutne očekuju aktualne energetske teme, predavanja predstavnika vodećih europskih i svjetskih kompanija iz naftno-plinske industrije te predavanja studenata iz sveučilišta diljem svijeta.

Ekonomski fakultet II

Konferencija Hrvatske studentske asocijacije

Besplatna predavanja vodećih marketinških stručnjaka na zagrebačkoj Ekonomiji

Hrvatska studentska asocijacija organizira besplatnu marketinšku konferenciju interaktivnog karaktera „Marketing Madness“. Bogati program konferencije sastoji se od dinamičnih predavanja, panel diskusija, radionica te neformalnog dijela.

Ministrica Divjak na FOI-ju

Međunarodna konferencija

O informacijskim i inteligentnim sustavima na FOI-ju

Kontinuirano održavanje konferencije veliki je izazov, ali ga CECIIS uspješno savladava već 28 godina. Na FOI-ju se tako ovog puta govorilo o budućim trendovima u informacijsko-komunikacijskim znanostima.