Projekcija filma

Studenti FPZG-a mogu pogledati motovunski film „Gnjev mirna čovjeka” na fakultetu!

FPZG

U organizaciji Kluba studenata Fakulteta političkih znanosti održava se projekcija motovunskoga filma „Gnjev mirna čovjeka”. Osim uživanja u filmu, publika će imati i priliku čuti sve o Motovun Film Festivalu i volontiranju.

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti i Motovun Film Festival pozivaju sve studente na projekciju filma Gnjev mirna čovjeka. Projekcija će se održati u četvrtak, 30. svibnja, u dvorani A Fakulteta političkih znanosti u 19 sati.

Gnjev mirna čovjeka (Tarde para la ira) film je španjolskog redatelja Raula Arevala. Poznat je kao jedan od najboljih motovunskih filmova posljednjih godina te je dobio više od trideset međunarodnih nagrada.

Do suradnje Kluba i Festivala došlo je tako što je ekipa Motovun Film Festivala odlučila kod studenata na Fakultetu političkih znanosti potaknuti veće zanimanje za samu manifestaciju. Osim toga, u prvom im je planu obavijestiti studente o mogućnosti volontiranja. Uputit će ih u program 22. izdanja te će govoriti i o koncertima, jeftinijim ulaznicama i besplatnom kampu, a sama je svrha ove projekcije prikazati dobar film i potaknuti studente na raspravu.

Motovun Film Festival petodnevni je filmski maraton na kojemu se projekcije filmova neprekidno izmjenjuju s početkom u 10 sati ujutro pa do 4 sata iza ponoći. Dnevne su projekcije u kinodvoranama, a večernje na otvorenom. Na Festivalu se prikazuju filmovi svih žanrova nastali u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, a ističu se svojim snažnim pričama i idejama.

Komentari na članak

Vezani članci

PSSST!

Festival nijemog filma

Pregršt filmova na PSSST! Festivalu, a ulaz je na sve besplatan!

Centar za kulturu Trešnjevka ponovno će postati okupljalište poklonika jedinstvene nijemofilmske poetike. Uz međunarodni natjecateljski program koji ga čini posebnim, posjetitelje očekuju projekcije klasika iz zlatnog doba nijemog filma, ali i program posvećen hrvatskoj nijemofilskoj baštini.

Star Wars Dan

Star Wars Dan

Plejada Star Wars likova za „May the Fourth“ proslavu u Zagrebu

Park Ribnjak u subotu će biti prepun zanimljivih radionica, igara, predavanja i kostimiranih Star Wars entuzijasta zahvaljujući udruzi Star Wars Hrvatska.

Man cries

Top 10

Filmovi na koje (navodno) i muškarci plaču

Je li to istina recite nam vi u komentarima na Facebooku, jer žarko želimo znati!

Nikola Tesla

Povodom rođendana Nikole Tesle

Projekcija dokumentarnog filma o Nikoli Tesli u Info centru za mlade Zadar

Lokalni Info centar za mlade Zadar organizira projekciju dokumentarnog filma „Nikola Tesla – gospodar munja“.

Vizionar 2016

Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.