LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofijada u Makedoniji

Studenti filozofskih i filoloških fakulteta okupit će se u Ohridu

Filozofijada 2018. okupit će mlade iz jugoistočne Europe, ali ovaj put u Ohridu. Događaj će se odvijati od 28. travnja do 3. svibnja natjecanjima u sportu, debati i kvizovima. Prijave traju do 20. veljače 2018.

Filozofijada 2018. okupit će mlade iz jugoistočne Europe, ali ovaj put u Ohridu. Događaj će se odvijati od 28. travnja do 3. svibnja natjecanjima u sportu, debati i kvizovima. Prijave traju do 20. veljače 2018.

Okupljanje mladih nužno znači i dobru zabavu. Osobito je zabavno ako se radi o druženju koje traje nekoliko dana i uključuje putovanje izvan države iz koje inače dolazite. Jedan je od takvih događaja Filozofijada koja se održava svake godine s ciljem povezivanja filozofskih i filoloških fakulteta jugoistočne Europe. Glavni je cilj Filozofijade komunikacija i suradnja studenata kroz aktivnosti poput natjecanja u sportovima, debati i kvizovima. Što se tiče sportova, muški i ženski sudionici mogu sudjelovati u košarci, odbojci, stolnom tenisu te šahu, dok je nogomet rezerviran isključivo za muški rod.

Ovogodišnja će se Filozofijada održati u Ohridu u hotelu Desaret od 28. travnja do 3. svibnja, a cijena smještaja koji uključuje trokrevetne sobe te puni pansion, odnosno doručak, ručak i večeru iznosi 120€ po osobi.

IZVOR: Studentski.hr

Sigurni smo da studentima u ovome gradu ništa neće nedostajati jer osim što je prihvatljiv čak i studentskom džepu, u gradu ne nedostaje mjesta za zabavu, ali i za opuštanje nakon previše zabave ili previše sporta. Dakle, ako još nemate planova i imate priliku ići na Filozofijadu, počnite odbrojavati dane do polaska jer ovo je savršena prilika za ignoriranje svih fakultetskih obveza. Sve što će vam biti potrebno jesu ručnik, sunčane naočale i dobra volja koje vam sigurno neće nedostajati jednom kada se nađete kraj Ohridskog jezera.

Budući da je broj mjesta ograničen, požurite s prijavom koju ćete, u slučaju da ste student na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, poslati na e-mail adresu szbor@ffzg.hr u kojoj ćete navesti ime, prezime, godinu studija, smjer te aktivnost u kojoj se želite natjecati. Prijave traju do 20. veljače 2018.

FOTO: STUDENTSKI.HR