Panel-rasprava na EFOS-u

Studente se upoznaje s poduzetništvom na poljima ugostiteljstva, modnog dizajna, influencer-marketinga

isto

Studenti Ekonomskog fakulteta, ali i svi zainteresirani studenti i mladi imaju priliku upoznati se s poduzetništvom na panelu gdje će im se predstaviti ugostiteljski objekti, modni dizajner i influencerice.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Osijeku organizira panel-raspravu o uvijek zanimljivoj i važnoj temi Mladi u poduzetništvu. Održat će se 16. svibnja.

Panel je koncipiran u dva dijela, a u prvom će, prije svega studentima Ekonomskog fakulteta, a potom i svim ostalim zainteresiranima, biti prezentirane njima već dijelom poznate lokalne poduzetničke priče poput priča različitih ugostiteljskih objekata. Prvi dio trajat će od 11:00 do 12:30. 

U drugom dijelu posjetitelji će imati priliku čuti osobne priče Anthonyja Avangarda, modnog dizajnera te Lorin Nukić i Tee Dujmović, koje nazivaju influencericama. Ova rasprava na rasporedu je od 13:00 do 14:00. 

Bitno je naglasiti da je sudjelovanje u potpunosti besplatno, ali da je svoj dolazak potrebno potvrditi na linku

Ovakvi kreativni i poticajni sadržaji studentima pokazuju da poduzetništvo i nije neki bauk, već avantura za koju većina zaista ima sposobnosti i kapacitete. 

Komentari na članak

Vezani članci

BYF

Krenuo Erasmus+ program poduzetništva za mlade

Edukacija ''Build Your Future'' okupila 20-ak studenata u Zagrebu

Modul obuhvaća razne vježbe (grupne i pojedinačne), komunikaciju i rješavanje problema, ali se našlo vremena i za druženje uz kavu, home made čaj od đumbira, smijeh i dobro raspoloženje.

Šetanje i vožnja na Zrinjevcu

Izvrsna prilika za studente i poduzetnike

Prijavi se na Startup Factory Zagreb i predstavi svoju ideju za unaprjeđenje Smart city turizma

Za pet do deset razvojnih timova ili startup tvrtki koje se kvalificiraju za ulazak u program, osigurano je do 150 000 kuna bespovratnih sredstava po timu kao i infrastrukturna, konzultantska podrška, edukacija i mentorstvo. 

Social impact awards

Studentsko natjecanje Social Impact Award

Upoznajte ovogodišnji žiri koji će prosuđivati studentsko poduzetništvo

Samo 6 dana prije roka predaje prijava za Social Impact Award, imate priliku porazgovarati sa članovima žirija, čuti vrijedne povratne informacije i umrežiti se.

Zgrada rektorata Sveučilišta u Puli

Sveučilište u Puli

Istra: Natječaj za sudjelovanje u edukacijskom programu Poslovnog usavršavanja za mlade START ME UP 2014

Natječaj je otvoren do 10. listopada 2014. Ciljna su skupina studenti/-ice viših godina studija te mladi (do 30 godina) s višom ili visokom stručnom spremom.

Naslovna

Povezivanje studenata s poslodavcima

Prvo zagrebačko izdanje projekta „Career Booster" rezultiralo velikim odazivom

U sklopu prvog dana Career Boostera Zagreb predavanja su održali Eli Novaković (Acro), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Kristina Ercegović (Business Cafe) i Ana Šimunović (Ciceron komunikacije), a predstavljena su i dva izrazito zanimljiva poslovna slučaja – Acro i fresh Island.