Panel-rasprava na EFOS-u

Studente se upoznaje s poduzetništvom na poljima ugostiteljstva, modnog dizajna, influencer-marketinga

isto

Studenti Ekonomskog fakulteta, ali i svi zainteresirani studenti i mladi imaju priliku upoznati se s poduzetništvom na panelu gdje će im se predstaviti ugostiteljski objekti, modni dizajner i influencerice.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Osijeku organizira panel-raspravu o uvijek zanimljivoj i važnoj temi Mladi u poduzetništvu. Održat će se 16. svibnja.

Panel je koncipiran u dva dijela, a u prvom će, prije svega studentima Ekonomskog fakulteta, a potom i svim ostalim zainteresiranima, biti prezentirane njima već dijelom poznate lokalne poduzetničke priče poput priča različitih ugostiteljskih objekata. Prvi dio trajat će od 11:00 do 12:30. 

U drugom dijelu posjetitelji će imati priliku čuti osobne priče Anthonyja Avangarda, modnog dizajnera te Lorin Nukić i Tee Dujmović, koje nazivaju influencericama. Ova rasprava na rasporedu je od 13:00 do 14:00. 

Bitno je naglasiti da je sudjelovanje u potpunosti besplatno, ali da je svoj dolazak potrebno potvrditi na linku

Ovakvi kreativni i poticajni sadržaji studentima pokazuju da poduzetništvo i nije neki bauk, već avantura za koju većina zaista ima sposobnosti i kapacitete. 

Komentari na članak

Vezani članci

Vukovar prijatelj ženskog poduzetništva

Jačanje poduzetništva diljem Hrvatske

Vukovar postao grad prijatelj ženskog poduzetništva

Do kraja ove godine Virtualni ženski poduzetnički centar organizirat će pet besplatnih edukacija za vukovarske poduzetnice i poduzetnike, ali i za sve koji žele biti vlasnici svojih tvrtki i obrta.

TIM

Studentska udruga TIM

Pokreni se i postani poduzetnik, tri dana uz tri inspirativne priče

Trodnevni projekt studentske udruge Tim nastoji potaknuti mlade na promjene i poduzetničko djelovanje.

Extraordinary education

Razvoj poduzetničkog duha u obrazovanju

Početak pilot-projekta 'Extraordinary Education - Poduzetničko obrazovanje u Istri'

Projektom je omogućena petodnevna edukacija iz poduzetništva po posebnom, licenciranom programu, a koju besplatno pohađa 18 studenata FET-a, 20 srednjoškolskih učenika te 23 nezaposlene žene. Organizatori edukacije su Istarska županija (Povjerenstvo za ravnopravnost spolova, FET, IDA i HGK ZK Pula.

Poduzetnički sprint

Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ pomaže u razradi poduzetničke ideje, a najbolje nagrađuje

Za sve koji imaju aspiracije prema poduzetništvu, od 9. do 28. ožujka održava se novo izdanje „Poduzetničkog sprinta“, prijave su u tijeku.

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Europski tjedan novca

Europski tjedan novca obilježava se na EFOS-u, ali i u dvama osječkim kafićima

Udruga Financijski impuls tijekom triju dana obilježavanja Europskog tjedna novca priprema razna edukativna predavanja i radionice na EFOS-u, dok će se u opuštenoj atmosferi osječkih kafića odvijati razgovori uz kavu i kviz.